Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A kaméleontenyésztés bevezetését követően a városban lévő műhelyben alap ragasztóműhelyes ólat kellene építened, melynek a terménye a bioragasztó.

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kaméleonok-az-átváltozó-művészek.12155/

2. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

köszönöm a választ :) további szép napot mindenkinek.

3. szilva1222

szilva1222 Fórum-zöldfülű

Nem tudok rendesen játszani,ugyanis valami reklám tűnik fel fent és lent,pedig van a gépen olyan program,ami ezt tiltja.Más oldalaknál működik ,de a FARMERAMA-nál nem.

4. Laboviti

Szia!
    Javaslom, a Mozilla böngészőben az eszközök menüben a kiegészítők leellenőrzését. Ha ott találsz bizonytalan eredetű kiegészítő programot, töröld.

5. Amary

Amary Fórum-zöldfülű

Szia! Kérlek adj egy linket nekem, ahol a fehér ártatlanság megszerzéséről (tudom, az egyik játékóra) olvashatok. Köszi, szép napot!

U.i. Köszönöm szépen.

Utoljára szerkesztett: 5.3.15
  6. Laboviti

Szia!
    A virágkötészet mesterség 4. szintjén előállítható az említett termék.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...egy-virágzó-mesterség-alapjai.537/#post-34139

A Balerina játékóra tulajdonságairól az alábbi linket megnyitva olvashatsz: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/#post-1949

7. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok ! Hát nekem csak az lenne a kérdésem , hogy a mozinál kitöltöttem a kérdő ívet a végén jutalmat ígér de én nem kaptam semmit mégse jár a kitöltésért semmi??? vagy csak én jártam így???????? babi 358
    Ja az ID 13085312 mert ezt elfelejtettem babi358

dupla hozzászólásösszevonása
    _tHUNder_

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.3.15
  8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A hibás ajánlatok megtekintése után nem kiosztott mozipontokat nem tudjuk pótolni. Ne feledkezz meg arról, hogy az ajánlat vége után érdemes átlépni másik farmterületre vagy frissíteni a játékodat ahhoz, hogy megkaphasd a pontokat és megjelenjen arról az üzenet is a farmodban.

9. _marci7_

_marci7_ Járnitanuló

Sziasztok!
    A Turbó malom előfizetést sms-el nem lehet rendelni,vagy valahogy úgy hogy nem kell bank kártya!

10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

11. Vikike95

Vikike95 Fórum-zöldfülű

sziasztok segítséget kérnék bónuszkódhoz. Merre lehet találni? Vagy csak én nem kapok soha?

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

13. tericska55

tericska55 Járnitanuló

sziasztok,
    a kaméleontenyésztéssel kapcsolatban szeretném megtudni, hol találom a Bölcs Tölgynél a "két új rúnát"?
    köszönöm válaszotokat ID8456143

14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

A bölcs tölgyön egyes rúnák több dolgot is tartalmaznak hasonló kategóriában.
    Ajándék irányító kaméleon rúnája:
    2.png

Terráriummester- kaméleontenyésztő kezdőcsomag rúnája:
    1.png

15. földbirtokos70

földbirtokos70 Junior szaki

Sziasztok ! segítséget kérnék a főfarmon nem éri be a búza , de az óra már régen lejárt. köszönöm földbirtokos70

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Kérlek, add meg a farmodnak az ID számát, ahol ezt a problémát tapasztalod.

17. gabcsunga

gabcsunga Junior szaki

Sziasztok,
    érdeklődnék, hogy az alapszintű ragasztómúhelyhez hol lehet hozzájutni?
    köszönöm, üdv
    gabcsunga

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

19. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Kérem asegítségedet Hogy tudnám kikapcsolni Kávétáncon a2013 mutató rerkedő szallagot Válaszod előre is nagyon szépen köszönöm

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Beállítások menüben a játékban található animációk kikapcsolhatók.

Ashampoo_Snap_2015.03.05_17h31m36s_001_.png

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.