Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. böbicske

böbicske Utánpótlás-írogató

A farm nevem bobicske ID:17251899 Azzal a keressel fordulok onok hoz hogy napok oata nem tudom learatni a kovetkezoket. Foofarmmon: Pekan fat, Szedult szanton: Perzsa selyem fat. A kerge kertben: a hajokirandulasi dekoraciot, Vilagitotoronynal: Tiki zenesz dekoraciot. A kincses szigeten: Komadar parti kunyhot dekoraciot. Tobbszor kivisz a jstekbol, es a farmerrama jel jon be, es nem tudom learatni a feho sort sem .

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Első körben próbáld meg azt, hogy kitakarítod teljesen a gépedet, esetleg nézd meg másik böngészőn keresztül.
    Ennyi minden nem romlik el egyszerre.

3. böbicske

böbicske Utánpótlás-írogató

Afarm nevem bobicske ID: 17251899 A gepem uj es csak a jatekot jatszom rajta. Arato geppel ninsc semmi gond de kezzel igen. Mindegy hogy hol aratok, be jon a farmerrama jel es kivisz a jatekbol.

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Hol van pontosan az adott tárgy, amivel gondod van? (pontos leírás, hogy adott területen belül hol és mi). Most aratható állapotban van?

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Úgy tűnik megérkezett a jóváírás a farmokra... az eventben nem megkapott dolgokról...
    Értesítés jött róluk, viszont a deszkás álma dekort nem tudom feltenni a felhőre mert még mindig hiányzik:wuerg:

Id: 23159877

Katka54 kedveli ezt.
  6. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Próbáltál ki- belépni a farmra? Úgy sem adja meg a dekort?

7. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Csatlakozom, én sem kaptam meg a hiányzó dekort, frissítettem is Katka54 ID: 30972674

Kuzdern és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Még egy fővel én :( a hiányzó kitehetővel (és vajon a többi?)
    ID 21532648

9. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia. Én sem kaptam meg ki és belépés után sem. Sőt én értesítést sem kaptam. SnéDóri ID:56643292

10. piros53

piros53 Fórumlakó

nálam sincs med a deszkás dekor frissitettem

11. Enike**

Szia!

Még nem futott le minden farmon valószínűleg a hibajavítás, a központtól nem érkezett nekünk hivatalos értesítés. Még egy kis türelmet kérünk minden érintett játékostól.

Köszönjük.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. Enike**

Szia!

Még nem futott le minden farmon valószínűleg a hibajavítás, a központtól nem érkezett nekünk hivatalos értesítés. Még egy kis türelmet kérünk minden érintett játékostól.

Köszönjük.

SnéDóri kedveli ezt.
  13. Enike**

Szia!

Köszönjük.

14. Enike**

Szia!

Köszönjük.

SnéDóri kedveli ezt.
  15. Enike**

Szia!

Köszönjük.

16. Enike**

Kedves Játékosok!

Mielőtt itt jeleznétek a még mindig nem látható dekort a farmjaitokon, annak ellenére, hogy megjelent a jutalmak listája az üzenetben: legyetek szívesek egy gyors takarítást elvégezni, ha van mód rá, egy másik böngészőből ellenőrizni a tárgy meglétét.
    Köszönjük az együttműködéseteket!

-Holdfeny-. és bocsika67 kedveli ezt.
  17. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

A jót is jelezni kell :) hozzám befutott a deszkás

smoldering, Othep és Enike** kedveli ezt.
  18. Bugyogos54

Bugyogos54 Fórum-zöldfülű

Szia! Szeretném ha utána néznétek, mert de. eltűnt kb 300 farmarany.Sajnos pontosan nem tudom. ID:25845674 Előre is köszönöm a segítséget.

19. margokis49

margokis49 Fórum-zöldfülű

Szia! Tudni szeretném, hogy hova tűntek el a piacról, repülő elefántok szerettem volna eladni én is. margokis 49 ID2760908

20. Enike**

Szia!

Arra jogosult kollegám ellenőrizte, és 7 db Hanami piknik tárgyat küldtél ajándékként ma 09:37:41 -- 09:38:26 óra között (1 db ára: 49 farmarany)

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.