Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Szia!Kerdesem az volna hogy vettem egy Szezonok felhosort es nem talalom egy par kitevott pontosabban a zummogo meh,viragzas ,szorf es a szezonalis gyumolcsot ezeket mar meg lehetet nyerni vagy csak ezutan lesz elerheto?Koszi. mszidi7 ,id25049770

Utoljára szerkesztett: 14.5.22
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

12-20. szezon között lehetett a dekorokat megszerezni, most a 24. szezont tartjuk.

3. ptzsombi

ptzsombi Járnitanuló

Szia.

Általában a hónap utolsó néhány napja és a következő hónap első pár napja között szokott lenni.
    Ilyet keress az Eventek között ebben az időben: https://board-hu.farmerama.com/threads/szezonmunkás-farmmunkások-előfizetése.22358/

4. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Én mostanában semmit nem találok, így a "panaszkönyvet" sem.
    Ma tenyésztettem, az ismertető azt írta, hogy hüllő tenyésztésért "garantáltan" kapunk 1 db hüllő jelvényt. Úgy sikerült, hogy 3 db hiányzott ,betettem 3 tenyésztést és csak 2 jelvényt kaptam érte. Nem azért a 2 szupertápért, de rosszul esett.
    Kb. 11 óra lehetett, vagy kicsit később. Még élt a 3 órás kuponom, és ez a beadás utolsó művelete lett volna. Megnéztem, 10:49-kor csináltam róla képernyőmentést. Ha nagy a kép, bocsi, nem az örökkévalóságnak szántam, csak egy pillanat pillanatnyi dokumentálására, ki is törölhetitek.
    Most, 12:38-kor lenyomtam azt az 1 tenyésztést, mert el kell mennem és be akartam előtte fejezni.
    Gazda: nolina1965 ID: 17974254
    upload_2022-5-14_12-42-54.jpeg

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Nagyon helyes, hogy nem a Panaszkönyvbe írtál, ugyanis, ha gondod, problémád támad, a Segítségkérő topikokat kell használni.
    A Panaszkönyv a negatív visszajelzések gyűjtésére szolgál.
    Nincs itt semmi hiba.
    A Béka ugyanis Kétéltű.
    upload_2022-5-14_12-57-15.png

A Tenyészházban is le tudod ellenőrizni, az Anakonda és a Béka képének sarkában a kis ikonok sem egyeznek: upload_2022-5-14_12-59-23.png és upload_2022-5-14_13-0-14.png

A Panaszkönyv a Törzsasztal fórumrészen található.

stb_farmer, genka53 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Köszönöm a választ!

7. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

Szia !
    Teljesítettem az alap event. Tovább haladnék, ha megtalálnám, hol lehet a következő magra ráklikkelni ?
    Akárhova klikkelek, egyenesen a feladatra dob be a zöld csíkhoz......
    Azt a két táblát keresem, ahol választni lehet - oda nem tudok bejutni.
    Segítenél kérlek, hol van ?
    Előre is köszönöm szépen.

Megtaláltam....elnézést......köszönöm !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.5.22
  8. Othep

Szia.

Örülök, hogy megoldódott. :)

9. kittikeecica

kittikeecica Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, ha a szezonok felhőre való dekorok nekem hiányosak( 2016-tól nem játszottam csak 2021 június óta kezdtem újra játszani,) akkor honnan szerezhetem meg őket?

10. mokus63

mokus63 Fórum-zöldfülű

Szia A lombház fejlesztést mire lehet rátenni?Köszi

11. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Szia, Bocsi, már elfelejtettem, hogy miből röppen fel a nublion? Nekem most dekorokkal van tele majdnem minden területem, abból is felröppen? Köszi a választ.

12. |Tamás|

Szia!

Egyelőre nem pótolhatóak a dekorok. Kérlek, kövesd nyomon a hivatalos közleményeket, hát ha bekerül valahova.

13. |Tamás|

14. |Tamás|

Szia!

Event felreppenő: Nublion akku
    Felröppenhet:
    Farmos termő területekről: állatólak és terményes ólak begyűjtéséből; fák szüreteléséből; növények aratásából
    Szigeti 2 területről (baha-ültetvény és esőerdő): növények aratásából; fák szüreteléséből; állatólak és terményes ólak begyűjtéséből

https://board-hu.farmerama.com/threads/készülj-az-újrahasznosításra-2022-május.22410/

15. vicuska1955

vicuska1955 Fórumlakó

Köszönöm.

16. ebencsi

ebencsi Haladó

Sziasztok:) A felhősor után megkaptam a következő 9999 kezdést, de véletlenül a kalózmacibokor helyett a vuduliliomot kevertem, így már nekem itt vége a játéknak?:sleepy:

17. Othep

Szia.

Nem, semmi baj.
    A rendszer 5 óránként ad 5 új magot.
    Tehát most várnod kell.
    Néha azért ráfrissíthetsz, hátha hamarabb is megadja.

ebencsi és Kuzdern kedveli ezt.
  18. ebencsi

ebencsi Haladó

köszönöm szépen:))

Othep kedveli ezt.
  19. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Sziasztok!
    Talányos ólból van egy tigris ólam, aminek folyamatosan kevertem a malomban a tápot és azzal etettem. Most viszont napok óta csak szuper táppal tudom etetni, eltűnt a malomból a tigristáp keverés lehetősége... :-( Persze, gondolom azzal van összességében, hogy most már hivatalos Bahás állat a tigris, de mire én a kezdő farmommal szerzek annyi banánt, hogy ki tudjam a szentélyben váltani és újra tudjak tápot keverni.... :-(
    Miért nem megoldható az, hogy akinek volt már ilyen állata, annak megmaradjon a táp keverési lehetősége? Miért lesz számunkra "büntetés" egy "meglepi" ól?
    stb-farmer

20. Othep

Szia.

Az újítás bevezetése már hetekkel ezelőtt megtörtént.
    Ha úgy lenne, ahogy gondolod, már akkor eltűnt volna a tápkeverés lehetősége, nem pedig most.

Az a szabály pedig meg is változott, mutatom:

upload_2022-5-15_11-39-4.png
    Közlemény: https://board-hu.farmerama.com/threads/bahamarama-kínálat-baha-újdonságok-2022-április.22317/

Nem lehetséges, hogy változtattál valamit a Malom beállításain?

A Tigris besorolása megváltozott. Normál állat lett, Titokállat helyett.
    Válaszd a Normál fület, de legegyszerűbb, ha használod a keresőmezőt a jobb felső sarokban:

upload_2022-5-15_11-45-7.png

(A kép illusztráció.)

stb_farmer kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.