Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rem1

rem1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! csinálom az eventet, már elértem a felhősort, mégsem kaptam meg, illetve nem az utána levőt is, a 175-ös ládát is beadtam, de azt sem kaptam meg, nem számolta bele amiket beadtam. Másnak is akadozik?

2. anicapapp

anicapapp Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nálam is ez a helyzet,bedobáltam mindent és még a felhősort sem kaptam meg.

3. Ágika.52.

Ágika.52. Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sajnos Én is hasonló cipőben járok.
    Kb. 20 perce mindent sikerült beadnom, de a piccoló ládát nem kaptam meg.!
    Pipa sincs mellette, pedig kész mind a két oldal.
    Többször léptem ki- és be, de semmi.
    Már tegnap óta nagyon rosszul lehet haladni.
    Vajon meglesz a piccoló ládám?! További szép napot mindenkinek.

4. karikasostor

karikasostor Fórum-zöldfülű

Pörgetni akartam, igaz két ajit még nem tudtam elküldeni, sebaj, a pörgetésnél kijött egy hosszú lista errorról, leokéztam, ezt nem kellett volna tenni? Köszi a választ.

böbe764 kedveli ezt.
  5. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Sziasztok!

ID-azonosító és farmnév nélkül sajnos nem tudunk nektek segíteni! Kérjük, írjátok meg nekünk a pontos adatokat, hogy ellenőrizni tudjuk, mi történt.

Köszönjük!

6. rem1

rem1 Fórum-zöldfülű

Szia!
    rem1 ID7095906
    Köszönöm

7. Ágika.52.

Ágika.52. Utánpótlás-írogató

Elnézést, a Farm nevem: Ágika.52.
    ID: 40157662 Köszönöm.

8. Cricca74

Cricca74 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nálam is ez a probléma sajnos :( Mindent beadtam, de se felhő, se neon, se piccolo :(
    Farmnév: Cricca 74
    ID: 19713518
    Köszönöm, ha megnézitek!

9. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Kedves Modik tudom mindent megtesztek a zökkenő mentes játék érdekében ami tőletek tellik ezt köszönöm! Kérdésem van rá esély,hogy az event kezdésre lesz valami javulás mert egyre jobban akadozik a játék a napraforgók sűrűn forognak így nem lesznek sikeresek örömteliek az eventek? Nagyon szeretem a játékot a hibák ellenére! Sok sikert mindenkinek hiba nélküli eventet!

Zsofigi, babar.bandesz és Domos52 kedveli ezt.
  10. Minibull

Minibull Utánpótlás-írogató

Sziasztok, megvan az event 150 beadása, de a felhőt nem kaptam meg.
    Minibull ID: 41230956

11. Gvendolin45

Gvendolin45 Utánpótlás-írogató

151 beadásom van az eventban, de a felhőt nem kaptam meg. Ki, be lépés sem segített.
    Gvendolin45 ID: 26686838

12. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Sziasztok!
    Eventet befejeztem, mindkét oldal kész. A piccolot én sem kaptam meg. Megnéztem, mielőtt végeztem, majd utána is, ugyanannyi láda van a raktárban, mint előtte.
    Fél tucatszor frissítettem, semmi.
    delfin929
    ID: 18606907

13. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Valahol írni kell - kész - megjavult a játék!!! Napraforgó mentes játékot szeretnék!! üdv.

14. feroka52

feroka52 Fórum-zöldfülű

Vigyázzatok! Eltűnt a mentett jelszavam.Szerencsére tudtam.Valami nagy gáz van.Még az összes ajit sem tudtam elküldeni.

15. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Én is okéztam! A kerekkerék most se működik,két napja egyik területről a másikra is mód átjutni!:cry:

hannácska1120 kedveli ezt.
  16. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

ID-azonosító és farmnév nélkül sajnos nem tudunk segíteni! Kérjük, írd meg nekünk a pontos adatokat, hogy ellenőrizni tudjuk, mi történt.

Köszönjük!

17. tanyasicsibe82

tanyasicsibe82 Járnitanuló

Befejeztem a Csápos eventet beadtam a 200 feladatot és nem kapom meg a Picolo ládáját.
    Másnál is van ilyen probléma?

Tanyasicsibe82 a farm nevem. ID 12386594

Utoljára szerkesztett: 13.7.22
  18. anicapapp

anicapapp Utánpótlás-írogató

Szia: anicapapp
    ID: 11493482
    Köszi ha segíteni tudtok.
    Sajnos a felhősor még mindig nem jött meg,és a ládát sem kaptam meg.

19. -csimbi53-

-csimbi53- Utánpótlás-írogató

Szerintem nem a mi gépeinkben van a hiba, hanem a központi servereken. Az én gépem még fél éves sincs, minden nap kétszer tisztít a rendszer, bekapcsoláskor és este kikapcsoláskor. Tehát nem nekem kell frissítenem és törölnöm, hanem ez központi hiba lehet. Nem lehet kilépni, aratáskor többször kell frissíteni, mire el tudom végezni a műveleteket. Elég bosszantó, hogy pont az event vége felé adódnak ilyen problémák és ez már nem a legelső eset.:mad:

20. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok! Már az előző event végénél is problémáknál az érmék beváltásánál is bajok voltak!!!! Hiába írták frissítés,újraindítás stb.... be se tudtam 140 érmét váltani.Mostani eventnél 2 napja akadozik minden,terület váltás,ajándék küldés stb.... Kedves Modik jelezzétek,nem a mi gépünkben van a hiba!!! Szerver hiba.Holnap tenyésztős event jó lenne,ha addigra megjavulna a játék.Ide kikapcsolódni jövök és nem bosszankodni :music::mad:;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.