Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

A központ híre megérkezett a Csavaros csáp event befejezésének új időpontjáról!

A csavaros csáp event 2022. július 14-én (csütörtökön) 14:00 órakor ér véget.

Kérjük, a haladásotokat ezen információ szerint ütemezzétek a gyakori hibás játék ellenére is!

Köszönjük a türelmet!
    a Farmerama csapata

2. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A nyeremény tárgy központilag került jóváírásra, mert mindkét oldal teljesített a farmon. Valóban nem volt kipipálva a haladási sorban az utolsó nyeremény.
    A játéktéren az állapotjelzés ugyanolyan, mint volt a jelzés idején, de a nyeremény könyvelése megtörtént.
    Köszönjük a türelmedet.

delfin929 kedveli ezt.
  3. Swallow

Szia!

A nyeremény tárgy központilag került jóváírásra, mert mindkét oldal teljesített a farmon. Valóban nem volt kipipálva a haladási sorban az utolsó nyeremény.
    A játéktéren az állapotjelzés ugyanolyan, mint volt a jelzés idején, de a nyeremény könyvelése megtörtént.
    Köszönjük a türelmedet.

4. Swallow

Szia!

A nyeremény tárgyak központilag kerültek jóváírásra, mert mindkét oldal teljesített a farmon. Valóban nem voltak kipipálva a haladási sorban ezek a nyeremények.
    A játéktéren az állapotjelzés ugyanolyan, mint volt a jelzés idején, de a nyeremények könyvelése megtörtént.
    Köszönjük a türelmedet.

5. Swallow

Szia!

A nyeremény tárgyak központilag kerültek jóváírásra, mert mindkét oldal teljesített a farmon. Valóban nem voltak kipipálva a haladási sorban ezek a nyeremények.
    A játéktéren az állapotjelzés ugyanolyan, mint volt a jelzés idején, de a nyeremények könyvelése megtörtént.
    Köszönjük a türelmedet.

6. Swallow

Szia!

Köszönjük a türelmedet.

7. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Köszönöm szépen, a ládát megkaptam.

Kuzdern és smoldering kedveli ezt.
  8. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Köszönjük a visszajelzést!

delfin929 kedveli ezt.
  9. swarek

swarek Törzsjátékos

Sziasztok!

Hiába lépek be a játékba (mindegy melyik farmomon), semmit sem tudok csinálni. Konkrétan egy csatnit nem tudok aktiválni, mert nem veszi be a rendszer. Területek között nem tudok lépegetni, mert csak gondolkodik, de nem csinál semmit se. Így kissé nehéz felkészülni a következő eventre! Arról nem beszélve, hogy a napi ajándékot a nyári kalendáriumban se tudja átvenni az ember, FA-t pedig nem fogok erre áldozni majd utólag! Ahogy olvasom másoknál is probléma van ezzel. Hiába frissítem az oldalt, lépek be, vagy ki többször, tisztítom a gépet, egyik sem használ. Meg tudjátok mondani, hogy mikorra javul meg a játék? Ugyanis szeretnék ólakat kirakni a tenyésztős eventhez, de úgy elég nehéz lesz, hogy a növényeket se tudom learatni, nemhogy a földeket ólakara cserélni.
    Köszönöm!

Gazda: swarek ID: 16506626

10. Ganéj1

Ganéj1 Fórumszaki

A hibák ugyan azok, semmi javulás sehol. Csak jelzem, a virág pörög,
    más oldal betöltése számol, de nem lép be másik pályára, ez így nem jó!

ördög0 kedveli ezt.
  11. paloooo

paloooo Fórumelemző

... katasztrófális a játék nálam is! Kliens verziónál már be sem enged! Böngészővel a Firefox ugyan olyan selejt mint a chrome. Terület váltásnál 50 sec mire betölt és nem vált területet! Állatok etetését nem fogadja el, borzalmas! Csak úgy müködik, ha mindig lilépek és vissza, akkor is területenként kb.: 8-10 sec s máris belefagy!
    Kárpótlási csomagon remélem már gondolkodnak a fejlesztők...

12. terrdora

terrdora Fórum ismerője

ezen az accon is rossz minden, ugyanarról az IP ről is, de rossz minden, használhatatlan.

13. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

A javítás még nem történt meg a játékban.
    Sajnos a sok kényelmetlenség még nem ért véget.
    Türelmeteket kérjük, mint minden, hibával küzdő játékosét is!

mnkm kedveli ezt.
  14. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Kedves Mamarygen, akkor itt kérdezném me, hogy ki küldte két-három nappal ezelőtt a piccolo-t a farmomra. JUCUS111 ID:11236269

Köszönöm!

15. turbosne

turbosne Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem lehet játszani rendesen nekem azt mutatta be van vetve,de nem volt. Mindég frissitteni kell borzalmas az egész. Nem lehet etetni, azt mutatja mindent le szedtem be vetettem,és mire vissza megyek sehol semmi. Lehet még egyszer el kezdeni mindent és talán akkor be veti a területet. ID:28893506

foresttom kedveli ezt.
  16. mnkm

mnkm Fórum mestere

Szia.
    Most senkinek nem jó a játék, globálisan, a központ már tud róla.

foresttom kedveli ezt.
  17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia ismét! :)

Két gazdától kaptál ilyen dekor tárgyat:

2022-07-11-én 18:27:25 órakor eventváró farm tulajdonosától;

2022-07-10-én 13:54:34 órakor magdi06 farm gazdájától.

Sok szerencsét kívánok a kibontáshoz! :)

zsani_apja kedveli ezt.
  18. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen!:)

Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
  19. bazsaroka

bazsaroka Junior szaki

Szia!Csavaros csáp feladatot befejeztem és a kettő Piccoló ládából csak egyet kaptam meg. ID22341357 Válaszod köszönöm!

20. Slyvia

Slyvia Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Végig csináltam a Csavaros csáp küldetés 200 eventjét, de a végén a Piccolo titokzatos ládát nem kaptam meg.
    Gazda: Slyvia ID: 55715732
    Köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.