Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Azért nem tudod begyűjteni, mert túllépted a tárolási kapacitást.
    Ezt le tudod ellenőrizni, ha bemégy a Raktár, lefelé a 4. sor mutatja Anyagok előállítása. Látható, hogy ennek a tárolási kapacítása 100. Innen használj fel valamit, utána már be tudod gyűjteni az előállítottakat.
    Az Arborista jelvényből még nagyon sok kell a játék során. Figyelni kell nagyon, arra kell beadni amit ki szeretnénk váltani.

stb_farmer és Sali~*.*.* kedveli ezt.
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőriztem a logot a farmodon.
    2022. december 6-án 10:13:37 órai megvett csomag egy egyedi ajánlat.
    Ennek nem része a tenyésztőrobot farmmunkás egység. Emiatt kellett másképpen megoldanod a tenyésztés "programozását".
    Tartalma: Farmarany 3300, valamint 720 óra aratógép, 720 óra vetőgép, 720 óra állatgondozó munkás, 720 óra építőmester, 720 óra paszulypatrónus.
    Ezeknek a munkásoknak a lejárati ideje:2023-01-05 22:12:12 (az építőmunkás egység +2 órával későbbi lejáratú egy halmozódást követően)

Talán érdemes lehet a tenyésztési események idején farmmunkás kupont használni, abban van tenyésztőrobot fixen. (csak javaslat ez részemről)

stb_farmer és -Mamek- kedveli ezt.
  3. -Mamek-

-Mamek- Fórum-zöldfülű

Kedves mamarygen! Köszönöm,hogy megnézted! És nagyon köszönöm a tippet! :) Boldog ünnepeket kívánok nektek!

Kuzdern és mamarygen kedveli ezt.
  4. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumprofi

Tegnap jeleztem problémámat, az alább bemásolt oda-vissza levelezés után sem kaptam orvoslást a reklamációmra! Az említett babérlevél mennyiség azóta sem, sem pedig az érte fizetett 1 750 000 csengőpengő nem került vissza a farmomra!
    Utána lehet nézni! Ezt, ebben a formában nagyon igazságtalannak tartom!
    Szeretném a Support elérhetőségét kérni! Köszönöm szépen!

Megvettem a piacon 7000 db babérlevelet, az érte járó 1 750 000 csengőpengőt le is vonta, de a vásárolt babérleveleket nem kaptam meg! Kérlek szépen Benneteket, nézzetek már utána! Köszönöm szépen!

Swallow írta:
    Szia!

A vásárlásod 08:31:38-kor történt, ami sikeres volt.
    Frissítenél egyet?

Igen, sikeresen elvette a csengőpengőt, az áru meg nem jött! Tényleg sikeres volt, de nem nekem!
    Sajnos most sem jelenik meg a babérlevél megvásárolt mennyisége! Többszöri frissítés után sem! A gazdaköri feladatokban, A nagy munkacsere feladatsorba szerettem volna beadni! Nem jelenik meg egyáltalán!
    Böbebaba60 ID: 4507014

5. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Kaptál választ:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/page-272#post-1294536

stb_farmer kedveli ezt.
  6. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok! Én is 28db síbérletet kaptam pedig háromszor nem tudtam learatni, akárhogy számolom: 3x14=42 Kíváncsi vagyok hogyan fog működni a továbbiakban mucus252 ID:45776676

7. Swallow

Szia!

A hibás elem javítása még a délelőtti órákban megtörént.
    Minden értintett játékos egységesen részesült a hiányzó eventkellék könyvelésében.

Amennyiben elégedetlen vagy, tudom javasolni számodra a panaszkönyvet.

GA-BI-O-Farm és genka53 kedveli ezt.
  8. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Nagyon köszönöm a türelmeteket és a segítséget.

Swallow és Kuzdern kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszi szépen az intézkedést, délután amikor hazaértem és beléptem a farmra megkaptam a 28 síbérletet.

10. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Szia! Köszönöm szépen már le lehetett aratni mind a 6 autómatát és így is elég lesz az event befejezéséhez. További szép napot kívánok.

11. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Szia:)
    Ebben az ügyben történt valamilyen javítás?

12. Szia!
    Nem tudom beszüretelni a Gyopárvölgyben a fákat. Már többször frissitettem, de szürke marad az arató.
    Kissné_Bartus_Eszter
    ID:11041043
    Nézzetek utána légyszives!
    Köszönöm!

13. bothne

bothne Utánpótlás-írogató

Szervusztok!
    A Gyopárvölgyben tegnap óta nem lehet a fákat kivágni.
    Köszönöm!

14. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Sziasztok.
    Gyopárvölgy/Pajta/anyagok előállítása.
    Itt látjátok hogy valószínűleg elértétek a tárolói kapacitásotokat.
    Vagy fát kell gyártanotok, vagy az újrahasznosítót használnotok.
    Legvégső esetben valamit törölni a pajtából.

15. Tényleg tele a raktár, ez nem jutott eszembe, még meg kell szokni, hogy hogy működik a Gyopárvölgy!:)
    Köszönöm!

16. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

szeretném megkérdezni, hogy a tiki totem szobrot hogy lehet előállítaniannyit tudok hogy tukán kell hozzá, de a mühelyt nem találom.

17. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

stb_farmer és Kuzdern kedveli ezt.
  18. Swallow

Szia!

Még nincs róla semmilyen információnk.

mnkm kedveli ezt.
  19. Swallow

Szia!

Ha valóban kiváltottad az adott területet, akkor egy frissítést követően nem záródik vissza.

20. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Köszönöm szépen a válaszod. Honnan fogom megtudni ha lesz? Nem akarlak naponta zaklatni benneteket.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.