Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dundika71

dundika71 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a tájékoztatást! Teljesen új laptop-om van és a sütiket mindig törlöm. Nem mindegy hogy 225 FA helyett 191 Fa-t mutat, és a szintlépésig sem mindegy hogy 15 milliárd vagy 17 milliárd szükséges. A férjem ugyanúgy farmozik mint én és neki soha semmi probléma nincs. Mindkettőnk gépe új. Tehát nem biztos hogy nálunk van a probléma :(

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Írtam egy választ.
    Tényt közöltem, ami a javításra vonatkozik.
    Mert a javítás eleve azt bizonyítja, volt hiba, ami nem minden játékosnál jelentkezett.
    Utánajártak, orvosolták a talált hibaforrásokat.

Azt is mellé írtam, mit ajánlunk még, ha adódna probléma valakinél.
    Saját példa is olvasható.

Több játékos jelzett, hogy kér aktuális ellenőrzést.
    Kapott, és az adatai is frissültek a kölcsönös együttműködéssel.

Te is azt teszel, ami belefér a tevékenységedbe, idődbe.

Ha igényed támadna, szívesen ellenőrzünk adott helyzetben.

3. Mayáé

Mayáé Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Pár napja a farmon nem mutatja jól a színt tp-ot .Amikor belépek, akkor jó pár perc eltelik és a 5-6 nappal előttit mutatja. Cirka 4 milliárd a különbség és naponta növekszik, ahogy leszedek mindent. 8.272.028.728. mindig ide rak vissza és már itt tartok 4.779.122.616.Jelzem ccleaner használva és a rutert is újra indítottam és semmi változás. Szeretnék segítséget kérni. Köszönöm előre is a választ.
    ID: 14314887

dundika71 kedveli ezt.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Takaríts egyet újra, és rendeződik a helyzet.

stb_farmer kedveli ezt.
  5. Mayáé

Mayáé Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ , csinálok még egy takarítást.

Othep kedveli ezt.
  6. dundika71

dundika71 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Ismét köszönöm a választ. Megértettem már azt is amit első válaszban írtál. Kérnék szépen ellenőrzést akkor én is, mivel 3 héten belül most fordul elő másodjára ez a probléma. Szeretem a játékot, mert kikapcsol és nem szeretném ilyen hiba miatt abbahagyni. Illetve olvasom a fórumot és látom, hogy azért másnál is van ugyanez a probléma.

7. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Javították a központban ezt a hosszan húzódó, hibás megjelenést a felső sorok mennyiségeit illetően. Nálad is a helyes értékek szerepelnek.
    Kérjük szépen, végezz el egy alapos "takarítást"!
    Kollégám, az ellenőrzése alkalmával az alábbit látta a farmodon:
    upload_2023-1-10_21-34-11.png

stb_farmer kedveli ezt.
  8. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    A mostani vásárlási akcióban, ahol Baha-és Farmos szintlépő csomagot lehet vásárolni, itt 4 db különböző árú ( HUF ) és tartalmú csomag található. A kérdésem az lenne ezzel kapcsolatosan, hogy ha több csomagot vásárolok, akkor a benne lévő időtartam, TP-%, szupertrágya, Kacsa Kata trágyája, Kacsa Kata turbótrágyája összeadódik-e ?
    Köszönöm előre is a választ.

9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Az idő kivételével minden összeadódik.

A csomagok a vásárlástól induló, 168 órás (egy hetes) TP bónuszt (is) tartalmaznak.

Sali~*.*.* kedveli ezt.
  10. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

köszönöm

11. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

ID 33746229
    Sziiia !
    Elindítottam az eventet.
    ELTŰNT a föld és a benne levő vadonat új event mag is.......
    Az a nyomorult napraforgó meg pörög....és pörög....és pörög......
    Kilépés - belépés - takarítás......minden volt !
    Előre is köszönöm szépen.

12. Othep

Szia.

Csak megjelenítési probléma, ne ijedj meg.
    Kliensben többszöri ki-belépés is szükséges lehet, akár 3x is.
    Webes verziónál böngészőváltás is segíthet.

13. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

Sziasztok! Kezdő vagyok a Gyopárvölgyben. Most értem el a 6. szintet. Jött egy felugró ablak, amin az volt hogy kaptam egy Krampusz futtatót. a zöld pipával elfogadtam, de azóta sem találom sehol. Mi ez? Mire való? Hol található?

14. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Ismét a Gyopárosvölggyel van problémám. Mióta "eltűnt" aratás után 14 fa termése, azóta jobban odafigyelek, 1-2 fa aratása után ellenőrzöm a raktárat, hogy rendben bekerült-e. Most ismét gondom van. Ezúttal aratás előtt a Fűrészmalomban kiszedtem a kész faanyagot, rögtön indítottam újat helyette, aztán a humusz következett. Gondoltam, gyorsan indítok az Ácsműhelyben egy fa előállítást, de ott nem jelent meg a betakarított faanyag és a humusz sem. Ellenőriztem a raktárban, ott sem volt, gyors ki-belépés után a humusz előkerült, de a faanyag nem. Nem tudom, hogy csak nálam merült-e fel ilyen jellegű probléma, de nagyon elgondolkodtam a játék lényegén, mert így élvezhetetlen számomra. Tudom, hogy nem a ti hibátok, és nagyon aranyosak vagytok, hogy megpróbáltok mindenkinek segíteni. Megköszönném, ha rá tudnátok nézni, (mert már kezdem magam szenilisnek érezni.)!
    Persze azt is látom, hogy ismét sok a dolgotok az új event indulásával, ezért türelmesen kivárom a soromat.
    Köszönettel:
    Gazda: nagymami2 ID: 35143259

15. Othep

Szia.

Az elért 5. szinten van egy dekornyeremény, a Jégszarvas.

Jégszarvas - Gyopárvölgy 5. szintjétől, valamint a farm 100. szintjétől

• Töltési idő, érési idő: 40:00 óra
    • Tapasztalatpont: szint x 500 TP/BTP és több bevétel a "fa" típusú elemek betakarításából minden játéktéren, Bónusz: 100%, Hatóidő: 20:00 óra.
    • Méret: 2x1
    • Kihelyezhető: minden területre (kivéve a teliholdas területek), felhők

Erre gondolsz, esetleg?

A Láda / Váza ikon alatt találod meg, a dekoroknál.
    Krampuszfuttatóról nem tudok.

16. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrizte a helyzetet a Gyopárvölgyi Raktáradban:

Nincs semmi probléma, nem tűnt el semmi tartozék a völgyben.
    Ne idegeskedj, kérlek!
    Másféle faanyagot használunk a fűrészüzemben, más anyagot használunk az ácsműhelyben.
    Biztos vagyok benne, hogy ezzel Te is tisztában vagy, :) .

upload_2023-1-11_16-42-13.png

upload_2023-1-11_16-43-30.png

upload_2023-1-11_16-46-5.png

stb_farmer és Kuzdern kedveli ezt.
  17. dawydow

dawydow Utánpótlás-írogató

Sziasztok ,segítséget szeretnék kérni ,nem találom a Díszítési főpróba dekoromot, vagy nem szereztem meg vagy kiraktam de nem találom , tudtok segíteni hol lehet. :music:előre is köszönöm : dawydow ID 3756992

18. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! a Rafiamagot melyik talányos fa adja? Választ köszönöm!

19. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján az első küldetésben nem szállítottad le a kért értéket a dekorhoz.
    Utolsó feladat, gyémánt szint nem teljesült. Így sajnos nincs ilyen dekorod.

stb_farmer kedveli ezt.
  20. Othep

stb_farmer és Lenczy kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.