Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Othep kedveli ezt.
  2. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

Sziasztok!
    Nem találok infót arról, hogy mikor kapjuk meg a Rackó havi ajcsijához tartozó 2022-es felhősorokat.
    Biztos figyelmetlen voltam.
    Köszi:)

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem vagy figyelmetlen. :) Nincs még hír róla.
    Tavaly a január végi születésnappal érkezett a felhő.

stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. dawydow

dawydow Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítséget :cry::)

5. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Köszönöm, hogy megnéztétek. Úgy lászik, a nagy sietségben valamit elnéztem. Még egyszer köszönöm a türelmeteket!

Othep kedveli ezt.
  6. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

Sziasztok!

Végeztem az eventtel, viszont az "Idevele" dekort nem kaptam meg! a fejlesztés érdekes mód megvan. a felhőre biztos nem tettem ki, sem a kitett dekorok között. Gazda : Boccio71
    ID 212211759

megnéznétek légyszi

7. anobi

anobi Járnitanuló

Sziasztok! Segitséget kérnék! Szeretnék FA vásárolni de nem tudok mert Tiltólistára kerültem hogy miért azt nem tudom... Az előző kártyámat lekellett tiltatnom a banknál sajnos... Az ujnak viszont nem engedi beirni az adatait a tiltólista miatt. Mit lehet tenni?

8. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek, ellenőrizd le az ID-számodat, és add meg újra, jól... addig nem tudok ellenőrizni. Az előzőleg megadott ID sajnos nem helyes.
    Köszönöm.

Boccio71 kedveli ezt.
  9. Enike**

Szia!

Mi itt a fórumon a fizetéssel kapcsolatos gondokat nem tudjuk megoldani.
    Ehhez a játék supportját érdemes felkeresni a farmról, a szokott felületen. (Nem a probléma a vásárlással - témát kell jelölni, hanem vagy az általános kérdéseket, vagy a játékkal kapcsolatos kérdéseket az űrlapról.)
    Részletesen le kell jegyezni a "levélben", hogy mikor és mit vásároltál vele utoljára, amikor működött még ez a fajta vásárlási lehetőséged.
    Pontos dátumot, pontos adatokat kell írnod (banki adataidból visszanézhető, illetve az email-ek között is a visszaigazolásokból). Milyen kártyád van, amivel a vásárlás most nem működik.

A supporton feladatot teljesítő Kollégák segítenek kideríteni az okokat, javaslatot írnak, majd annak alapján kell a lépéseket megtenned.

Kérlek, járj el a leírásom alapján.

Itt, a fórumon nem lehet sem a személyes, kártyás adatokat leírni, sem a levelezés tartalmát nem lehet megosztani senkivel!
    Ez a levéltitok betartása miatt és a személyiségi jogaid védelmében van szabályozva!

Köszönöm, ha ennek alapján jársz utána a kártyás dolgodnak.

És kérlek, légy türelemmel, bizonyára időbe fog telni, amíg utána tudnak nézni, mi lehet a probléma.

stb_farmer kedveli ezt.
  10. h.antonia94

h.antonia94 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, ugye minden nap felveszem az adott ajandekot, ami a napi belepesi bonuszhoz tartozik. S amikor felvesszuk a hetediket, van ott 1 lila - arany kulcs. Az csakugy ott van, vagy az is valami?

11. Kristály-farm

Kristály-farm Aktív író

Sziasztok! A Gyopároson nem jönnek a felreppenők a fák szüretelésekor. Egy sem. Semmi. Learattam 10 fát (8 meggy, 1 vfenyő, 1 ansu), és semmi sem röppent fel. Ez biztos, hogy nem normális ügymenet. Még akkor sem, ha esetleg ritkítottak az utolsó frissítéskor a felreppenők számán. Néztem a grafikát is, néztem az újdonságot, a felnyíló sávot, ami úgy mint a farmon, itt is számbaveszi a felreppenőket, de az sem nyílt fel. Ez már a második ilyen szüretelésem. Jeleznétek a központnak, hogy valami hibádzik? Nagyon szépen köszönöm!
    Kristály-farm
    ID: 1918856

stb_farmer kedveli ezt.
  12. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

óóó bocsi, az elírásért

ID: 21211759

Update : frissítettem újra és meglett. eskü! reggel nem volt

köszönöm a fáradozást!
    további jó munkát.

stb_farmer, Kuzdern és Enike** kedveli ezt.
  13. Enike**

Szia!

Semmi baj. Örülök, hogy ha előkerült a kis elveszett...:)

stb_farmer kedveli ezt.
  14. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, ha véletlenül elfelejtettem Rackó napi ajándékát megszerezni, azt hogyan tudom pótolni? Vagy az a napi már elveszett? Köszönöm, ha valaki válaszol.

15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Hétvégi ajándék, különösen értékes adomány - figyelnünk kell az aktiválására - a bónuszos hatás kihasználása érdekében.

A napi belépési bónuszos ajándékoknál minden hónap 21-dik napján egy plusz ajándék is érkezik.

Ez az ajándék a napi belépési bónuszok havi Rackós ajándéka - kivételes dekor, mert az a következő év játékhoz kötött szülinapi eventje idején érkező felhősor(ok) egyikére kerül majd. Addig tárolni kell, vigyázni, ne üldögéljen olyan felhőn, mely nem tematikus, és idővel kereséshez vezethet, felesleges izgalmat keltve.

Rackó dekor ajándéka - 2023. január - közleménye

Gyűjtemény a Rackós dekorokról - Enciklopédiában

h.antonia94 és stb_farmer kedveli ezt.
  16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az aktuális napon át nem vett ajándék egy nap múlva megszerezhető.

Folytatólagos az átvétel, nincs kimaradt ajándék, az egy napi elmaradás következtében egy 31 napos ciklusból csak 30 napi ajándékot tudunk átvenni majd. Ehhez persze szükséges a további napok ajándékainak rendszeres és időbéli átvétele is.

h.antonia94 és stb_farmer kedveli ezt.
  17. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia!
    Én egy hibát észleltem!!!! Lehet, hogy csak nálam van, de kettő különböző laptopon is ugyanaz a jelenség.
    Vagyis a Nagy hozzávaló-vadászat Event képernyőjén az első zöld plusz jel alatti feladat megoldása után a játék NEM lép tovább. Azaz NEM aktiválódik a következő beadó ablak. NEM LEHET a beadásokat elvégezni!!! NEM Zöldül ki a Következő Plusz jel azaz szürke marad!!!!

Rájöttem a javításra!!!! A Farmeramainstaller.exe - t kell újra le kellett töltenem és felinstallálnom.
    Gazda: kigyo51
    ID:16990724

Utoljára szerkesztett: 13.1.23
  18. egresinebobe11947

egresinebobe11947 Fórummogul

Köszönöm a válaszodat, de másnap sem tudtam a kimaradt ajándékot átvenni.

19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ugye a fekete kerettel jelzett kapcsolóra gondolsz, mint elsőre?
    Biztos, hogy beadtad a kívánt mennyiségű kelléket, azaz a 3 db Egyszerű bevásárló szatyrot?

upload_2023-1-13_16-45-0.png db

stb_farmer kedveli ezt.
  20. Szeretnék segitséget kérni.... napok óta ne tudok bejutni a gyopárvölgye megrendekői felületre igy nem tudok kiszolgálni senkit és igy szintet se tudok lépni..légyszives segitsetek nekem. Köszönöm szépen Gazda: monikacicamica73 ID: 23862990

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.