Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha a 21. napi Rackó ajándék miatt aggódsz, akkor, ha legkésőbb a hónap utolsó napján (ami most január 31.-e), át tudod azt venni, nem maradsz le róla.
    De a példánknál maradva a 22-31.-e közé eső napok ajándékait elveszted.
    Azokat a napi ajándékokat elveszted, amikkel kifutsz a hónapból.
    Mivel minden hónap első napjával új ajándékozási ciklus indul.

stb_farmer kedveli ezt.
  2. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Menj be a gyopároson a pajtába, ott az egyéb fül alatt találod a felröpiket.
    Szerintem elérted a maximumot.
    A kulcsból ne, a másik kettőből törölj valamennyit.

stb_farmer kedveli ezt.
  3. Othep

Szia.

Miért nem tudsz bejutni hozzájuk?
    Nem jelennek meg?

Akkor kérlek, próbáld ki azt, amit a gazdakör esetében is javasolni szoktunk.
    A gyopárosra lépve ne egyből hozzájuk menj, hanem kicsit tevékenykedj máshol és úgy vissza hozzájuk.
    Előbb-utóbb megjelennek majd.

stb_farmer kedveli ezt.
  4. konyhaszolga

konyhaszolga Fórum-zöldfülű

segitséget szeretnék kérni....a gyopárvölgyben a 7.szinten vagyok.kb 1 hete egyetlen 1 megrendelőm se jelenik meg,pedig már három is van.hiába frissitek,ki-be lépek egyszerüeen eltüntek. köszönöm.:konyhaszolga,ID:32806351

5. Othep

Szia.
    Akkor kérlek, próbáld ki azt, amit a gazdakör esetében is javasolni szoktunk.
    A gyopárosra lépve ne egyből hozzájuk menj, hanem kicsit tevékenykedj máshol és úgy vissza hozzájuk.
    Előbb-utóbb megjelennek majd.

Illetve a kupolás házikón kívül az oldalsó menüből is be lehet lépni a Gyopáros játékterén: gyopvev.PNG

stb_farmer kedveli ezt.
  6. Hajnalka5576

Hajnalka5576 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Pár napja a farmon nem mutatja jól a TP/BTP-t fent a szintnél és a farmarany mennyiségét sem.
    Amikor belépek akkor jó, de a Gyopárvölgybe megyek és után vissza a farmra akkor már a rossz adatot mutat és a hó is eltűnik. Ez egész napra vonatkozik,hiába lépek ki be ugyanazt mutatja . A farmaranynál vettem észre olyan mintha beragadt volna. A gépet takarítottam újra indítottam és semmi változás. Szeretnék segítséget kérni. Köszönöm előre is a választ.
    ID: 49143896

7. scarlett-21

scarlett-21 Utánpótlás-írogató

Üdv Mindenkinek!
    Nem tudom megállni, hogy ne szóljak! :mad:Kockásra vakarom magam a sok talicskázástól! o_ONéha össze-vissza kavarodik a farm, a ládákat nehezen lehet kinyitni, állandóan kidob a játékból! Kérlek benneteket tisztelt programozók, javítsátok már ki a hibákat, egyre élvezhetetlenebb a játék! Új gépem van, és mindig takarítom! Jó hétvégét!

8. Othep

Szia.

Kollégám ezt látta a farmodra lépve:

upload_2023-1-13_20-55-6.png

Te is ezt látod vajon?

Javították ezt a hosszan elhúzódó problémát már!
    Ha nálad elő-előjön, akkor, ha lehetőséged van arra, hogy másik böngészőből is játékba tudsz lépni, próbáld meg egy-egy alkalommal ezt a megoldást.
    Ott kontrolláld a számlálót, mit mutat a reggeli adatokhoz képest (amikor rendezettnek tűnik az információ a felső sávban).

stb_farmer kedveli ezt.
  9. Othep

Szia.

Milyen felületen játszol? Web-es vagy klienses?
    Mely böngésző érhető el az új gépeden?
    Tudnád-e ellenőrizni, hogy egy másik böngészőből mit tapasztalsz, hogyan fut a játék?
    Az operációs rendszer legújabb frissítése van a gépeden? Mert azt lehet úgy is beállítani, hogy igény alapján frissüljön.
    Milyen egyéb programok futnak, mik működnek éppen, amikor a játékba lépsz a farmoddal?
    Kérlek, futtass le ilyen talicskázási alkalmak idején internetsebesség-tesztet, hogy megnézd, mennyire terhelt a neted.
    (magas feltöltési sebesség, és alacsony ping (késleltetés) az optimális).
    Ha nem megfelelő a neted, térjél át wifi-ről kábelre, legalább a játék idejére.
    Zárjál be minden felesleges ablakot a böngészőn, ha böngészős verzióval játszol.
    Esetleg váltsál másik böngészőre/Firefox, Chrome, Edge/.

Jó, ha tudod, hogy nem mi programozzuk a játékot. :)
    Csak segítünk a játékosoknak: javaslatokat adunk, vagy válaszolunk a kérdéseikre.) és a visszajelzéseket továbbítjuk a fejlesztőknek.

scarlett-21, Sali~*.* és stb_farmer kedveli ezt.
  10. Hajnalka5576

upload_2023-1-14_0-0-40.png reggel belépésnél majd kicsit később

upload_2023-1-14_0-2-2.png utána egész nap, minden nap jön hozzá 2 db farmarany, két vagy 3 napja mindig 572 mutat.
    Klienssel játszom, eddig gond nem volt vele.

Utoljára szerkesztett: 13.1.23
  11. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem alapján jelenleg ezt látni a farmodon:

Hajnalka5576 FA.png

Ha ettől eltérő a farmarany- mennyiséged, kérlek, hogy takaríts egy Ccleaner-rel a számítógépeden. Amennyiben azt tapasztalod, hogy továbbra sem mutatja jól a farmarany-készletedet, akkor jelezd itt újra számunkra.
    Köszönjük!

stb_farmer kedveli ezt.
  12. Manócska69

Manócska69 Utánpótlás-írogató

Szia, szeretném megkérdezni, hogy hova a manóba kerülhetett a Játékos léggömbgyár dekorom. Le kellett bontanom, most visszatenném, de elfújta a szél.Illetve a Krampusz ünnep felhőnél a díszítési főpróba dekort sem találom, és emlékeim szerint végig vittem. Vagy szedjek memo fejlesztőt?:)
    Gazda: Manócska69 ID: 10425142
    Köszönöm a segítséged.

Szia, a játékos léggömbgyár ami ugye Jókedvű megtaláltam.. Bocsika...A díszítési főpróbát még nem sajna..

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.1.23
  13. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Sziasztok!Segítséget kérnék...gyopárerdő 3x beérik a barackfa utána kivágás újra ültetés.viszont ma reggel a kiöregedett fákat nem engedi kivágni-. teszek be fát faelőállításnál lejár az idő begyűjtés gomb és nem minden esetben kerül be a pajtába.Nem tudom más észlelt e ilyen problémát de én reggel óta ezzel harcolok,de nem sikerül.Megköszönném ha segítenétek.

14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek nézz körül a /középső ház/, Raktáradba. Ott láthatod, hogy valószínű vagy a tuskók, vagy a gyümölcsök tárolási kapacitása telítődött.;)

Sali~*.*.*, stb_farmer és Enike** kedveli ezt.
  15. Enike**

Szia!

Ellenőrzésem alapján a "Díszítési főpróba" dekort az első küldetés idején nem szerezted meg sajnos.
    A feladatsor utolsó kettő részfeladata kimaradt valamiért a farmon.

1. hétvége - Krampuszünnep 1.

stb_farmer kedveli ezt.
  16. Manócska69

Manócska69 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, figyelmetlen voltam akkor

stb_farmer és Enike** kedveli ezt.
  17. Dalmacska20

Dalmacska20 Fórum bárója

Köszönöm a segítséged elkezdtem a tuskókból valamit keverni ha lejár az ideje remélem igy már müködni fog.köszönöm a segítséget

Sali~*.* és stb_farmer kedveli ezt.
  18. Hajnalka5576

Köszönöm a segítséged most jól műkődik.

Enike** kedveli ezt.
  19. Böbibaba69

Böbibaba69 Junior szaki

Szép napot mindenkinek!
    Kérdésem: eddig a talányos fákat stb. el tudtam ültetni gyors ültetéssel, most csak egyenként engedi kitenni.
    Valamit én csinálok rosszul vagy változás van, vagy esetleg hiba?
    Csak azért, hogy megnyugodjak.
    Köszönöm előre is a választ.

Üdv, Böbibaba69

20. Enike**

Szia!

A billentyűzeten a ctrl - gombot folyamatosan nyomva tartva lehet kitenni az azonos név alatt futó tételeket.
    Tehát ha van pl. 15 db a legújabb farmbéli "Bizmut" talányos fából a menüdben, akkor azt kiválasztva és 1-et kihelyezve, a ctrl gomb segítségével tudod a szabad helynek - illetve a kihelyezendő tárgynak a darabszámáig folyamatosan kihelyezni a tárgyakat.

Remélem, tudtam segíteni!

stb_farmer kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.