Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A 450 zsetonos fának a neve : Moringafa XXL. Ezt a fát a bahamarama szigeteden üres területre kell kihelyezned, és annak feltétele, hogy a maja templomban a hozzá tartozó szobor aktiválva legyen. Részleteket olvashatsz erről az evenet leírásában:

2. máté20031

máté20031 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ, de lehetett volna figyelmeztetés,hogy mi a kihelyezés feltétele!
    Ha ezt tudom, mást választok.

3. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

4. máté20031

máté20031 Fórum-zöldfülű

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Mielőtt a bazárban vásárolsz, vagy bármit végzel egy event során, célszerű ellenőrizni az ahhoz tartozó leírásokat, amik mindig megjelennek már az indulása előtt minimum 24 órával.
    Az alábbi bejelentést tudom a figyelmedbe ajánlani:

6. máté20031

máté20031 Fórum-zöldfülű

7. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ebben az esetben meg kell tenned a szükséges lépéseket a support felé, ahogy azt a bejelentésben is olvashattad!

8. KrisztiánDávid

KrisztiánDávid Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Az eventtel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Bedobáltam, amit kellett és a tölgyfacsemetét nem adja meg! Miért nem?

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Biztos, hogy megadta. Felreppenő szerszám az, tehát a pajtában az Egyéb fül alatt keresendő. A játékban nincsenek csemete nevű vagy állapotú fák, készen kapod-veszed őket. Természetesen a titokcsemete más, annak ki kell fejlődnie, de nincs is meghatározott fa neve, mint pl. citromfa csemete

10. KrisztiánDávid

KrisztiánDávid Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a gyors választ! Szép napot kívánok:)

11. berzsike

berzsike Fórumszaki

12. -East17-

13. berzsike

berzsike Fórumszaki

14. -East17-

Melyik része nem megy?

15. berzsike

berzsike Fórumszaki

A hagyma 12 % bónuszát beraktam a kinemesítettek közé, de a többi bónuszt nem tudom hozzátenni azaz aktiválni

16. -East17-

Kérek egy ID számot az ellenőrzéshez.

17. berzsike

berzsike Fórumszaki

berzsike ID:37957705

18. -East17-

Jelenleg mind a 4 szabad rekeszed tele van, így nem tudsz másik bónuszt betenni sehova. Gomba-mogyoró-rózsa-hagyma, ezek bónuszai vannak használatban.

19. berzsike

berzsike Fórumszaki

Köszönöm, csak a hagymának a többi része is ki van nemesítve és azokat nem tudom aktiválni

20. -East17-

Persze, hogy nem, hiszen jelen pillanatban nincs hova tenned. Minden rekesz foglalt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.