Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórumszaki

Nagyon szépen köszönöm!

2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Sajnos az idők folyamán kiesett az emlékezetemből, hogy hol is lehet megnézni azt, hogy mikor is regizett a játékba valaki?
    Azt tudom, hogy ID számra van szükség..
    Segítsetek...

3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

stb_farmer és Koppi kedveli ezt.
  4. Berodual

Berodual Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy emlékezetem szerint volt Ambarella fám. Mai nap több termést beadtam a feladatba, de viszont nem találok egy darab fát sem. ID: 40612963 . Köszönöm a segítséget.

5. Swallow

Swallow S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem alapján nem rendelkezel/rendelkeztél ambarellafával.
    Ambarella gyümölcsöt az Egzotikus gyümölcsök ládák bontásakor szereztél.

stb_farmer kedveli ezt.
  6. Berodual

Berodual Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen

7. gibart

gibart Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem találom a Hóangyalkámat és a Jégtábla, hopp kirakót. Tudnátok segíteni?
    gazda: gibart ID:2431705

8. Swallow

Szia!

A Hóangyalka dekort a Vízi kalandok felhősor 1-en, a Jégtábla hopp! dekort pedig a Karneválkirálynő felhősor 6.-on találod meg.

stb_farmer kedveli ezt.
  9. Edit0209

Edit0209 Utánpótlás-írogató

Kedves Tamás! Átböngésztem az égigérő paszuly témát, de nem jöttem rá pontosan hogy és mikor tudom pl. egy sort törölni vagy egy elemet a sorról, mert mondjuk máshova akarom áthelyezni, a kis kalapács ikont hogy és mikor tudom előhívni?
    Köszike, 56352833 Edit

10. Swallow

Szia!

Csak beérett felhősorokről tudsz elemeket eltávolítani.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-égig-érő-paszuly.592/

5. Játékelem információ
    Tájékoztatást ad az adott játékelemről, illetve, kattintáskor bead egy gombot, aminek segítségével visszahelyezheted azt a menübe. [​IMG]

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Felhősort nem lehet törölni vagy másik kategóriába áthelyezni. Kategórián belül áthelyezhető, vagyis előrébb vagy hátrébb viheted a sorrendben. Ehhez a felhősor bal szélén, a kör alakú "címer"-nél találsz egy fel, és egy lefelé mutató zöld háromszöget. Ezekkel mozgathatod a felhősort. Ez a lehetőség a Minden felhősor csoportban nem használható.

Egy felhősort, a kör tetején lévő jellel teheted a Kedvencekbe, de ekkor is ottmarad az eredeti helyén is.

A felhősorról akkor tudsz elemet törölni, ha még nem aktiváltad. Ekkor rákattintva a dekor elemre, megjelenik a kalapács. Ha még nem aktiválható, le van zárva, ezt kis lakatok jelzik - ekkor semmit sem csinálhatsz.

12. Edit0209

Edit0209 Utánpótlás-írogató

Oké, köszi, de pont azért írtam mert már mindenhogy próbáltam, beérve is kattintottam de ez a kis ikon nem jött fel, ha rákattintok a jétékelemre, max kiírja a nevét de ez eddig nem jött fel.....holnap újra próbálom...

13. Nyuszifül6161

Nyuszifül6161 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A farmnevem Nyuszifül6161, ID 43531237 - valami történt a szupertrágya és a Kacsa Kata trágyája számlálóval. Megnéznétek, mert a mennyiség egyre csak növekszik, pedig nem vásárolok egyikből sem. Tegnap vettem egy Virágos móka 5. csomagot, azóta csak növekszik a mennyiség, méghozzá nem kis mennyiségekke.
    Köszönöm!

14. mamarygen

mamarygen Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm a jelzésedet!

Továbbítottam a problémát, türelmet kérek a megoldásig!

Figyelj kérlek arra, hogy csak annyi kelléket használj el az új event megoldásához, amennyi a csomagodban először megérkezett ezekből az eszközökből!
    Szupertrágya: 570 db, Kacsa Kata szupertrágyája: 145 db

stb_farmer kedveli ezt.
  15. Nyuszifül6161

Nyuszifül6161 Utánpótlás-írogató

Köszönöm!!

16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Sziasztok !
    Kaptam belépéskor egy felugró ablakot, a szöveg angol volt, alatta pedig ez állt 999999x.
    Kérném, hogy nézzétek meg, mi volt ez.
    Köszönöm előre is.
    ID 43752575
    -ágianyu33-

Kuzdern kedveli ezt.
  17. mamarygen

Szia!

Nem tudok választ adni, mi lehetett ez az üzenet. Mit jelenített meg ez a szorzat.
    Az előző event foglalását már kora reggel megkaptad. Ezt olvastam az event logjában.
    Piaci eladásod volt ebben a kezdési időszakban, ez is nyomon követhető.

Sajnálom, hogy nem tudok több infót adni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Köszönöm.

Kuzdern kedveli ezt.
  19. KatonaA

KatonaA Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    A farm ID 4252457 ,KatonaA . Miután elindult a játék belépéskor durván megugrott a szupertrágya mennyiségem és a KacsaKata mennyiségem . Délelőtt vásároltam egy Virágos móka csomagot , amit rendben meg is kaptam .
    Köszönöm előre is !

20. mamarygen

Szia!

Köszönöm az adataidat és a jelzést.

Továbbítottam a vásárlással kapcsolatosan fellépő hibát.

Kérlek, figyelj arra, hogy ne használj több kelléket, mint az egyszeri illetékes adagokat.

stb_farmer kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.