Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia. Ki kell váltani a belépést a abba a szentélybe is alul a + jelnél.

GA-BI-O-Farm és stb_farmer kedveli ezt.
  2. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia! Nem találom a növények dobozát amiből elvethetném a magokat.
    van még 2 birtokom ott sem találom .Kaphatok ? köszi a segítséget ID:21206344

3. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A növények ültetése: bal oldalon lefutó sor, nyisd meg a Gyümölcsös ikont és ott találod az ültethető növényeidet.

upload_2023-4-12_22-38-0.png

4. whiteswam22

whiteswam22 Járnitanuló

Szia! Sajnos mind a három üres. 0 van rajt. Kapok? mert ha nem akkor nem tudok játszani.ID: 21206344

5. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Szia!
    Az event leírásban biztos olvastad Te is, hogy az eventhez a vetőmagokat a mini játék során kapjuk a bal oldali nyereményeknél, nincs kezdő vetőmag készlet.
    Ahhoz, hogy mini játékot játszani tudj, ahhoz a Bahán (3 terület) és a Farmon (2 terület) felröppenőt kell gyűjteni, s ezekből kell malomterméket készíteni.
    A baloldali nyereményekhez (ahol a felhő is van) nem szükséges event növényt termelni.
    A megtermelt eventnövényt a jobb oldali feladatsorba lehet beadni, illetve a piacon eladni. A learatott nüvényt újra nem lehet visszaültetni, vetni mindig az erszéynből kapott magokat lehet.
    Eventleírást ITT találod, érdemes újra átolvasni 8)

Enike** kedveli ezt.
  6. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Sziasztok! Gond van a felröppenőkkel. Ma egyáltalán semmilyet sem adott. Hiába arattam három farmon, nem csak az eventhez, hanem semmihez sem adott. Megnéznétek? Csak nálam van ez, vagy másnál is? Sajnos addig nem tudok játszani.
    Válaszotokat előre is köszönöm.
    ID 54543070

7. KovácsMF

KovácsMF Járnitanuló

ID.11455360 KOVÁCSMF Sziasztok! A Bahamán egyazon néven fut két a régi és az új Durián fa.Nem tudom ,hogy nem én néztem el valamit?

8. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

A Bahama tartalmi fejlesztés ismertetőben írják, hogy kérték az átnevezését. Az ismertetőben leírt 17000 CSP áron meg lehet venni a piros kosárban. Én tegnap este váltottam ki a szentélyben és meg is vettem. Kihelyezéskor már más a grafikája a két Durián fának.

mamarygen kedveli ezt.
  9. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A baha tartalmi frissítés -2023. április 12.- információi között jeleztük, van egy probléma az új fa és fejlesztései nevével!
    Javítani fogják a központban a dupla néven futó duriánfa és termés nevét.
    Ehhez várnunk kell!

Ez az a "problémás" új fa a baha tartalmi frissítésében, amit írtunk a hír bejelentőjében, a többi érintett új anyag ismertetőiben.

Nem történt meg az ígért javítás még!

Nagyon figyelj, nagyon figyeljetek a piros kosaras vásárlásnál, majd az esetleges piaci értékesítésnél!

A "könyvelés" kódja a két duriánfának, a terméseknek szerencsére más. A rendszer ezt fogja követni folyamatosan.

A megjelenésre, a név cseréjére az új jövevénynél még várnunk kell!

Ez az a fa, ilyen a kinézete, ezek az árak, melyek jelzik, új a fa és két fejlesztése:

Új fa neve: ...
    (Az ismertető írásánál, teszt idején a fa neve egy már a játékban lévő fa nevével azonos volt, ami miatt itt még nem szerepel a kezdeményezett új név.)

Hozzáférés: a ... fa szobra: 14. kamra, 62 AB-ért.
    Ezt követően a szigeten a piros kosár alatt a fák csoportjában - ácsműhely - vásárolható a fa és fejlesztései is.

Az új fa kihelyezhető: Bahama ültetvényre, Esőerdőbe, és a Zuhatagok szigetére

Hozzáférési jog: a 14. kamrában 62 AB-ért.

Gazdabolti ára: 17.000 CSP
    Érési idő: 12:00 óra
    Tapasztalatpont: 320
    Termény: 4 db ...-gyümölcs
    Ültethető: Bahama ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete
    Pajtaértéke: 1.165

... XL
    Gazdabolti ár:
    42.500 CSP
    Érési idő: 10:45 óra

... XXL
    Gazdabolti ár:
    113 FA
    Érési idő: 07:15 óra

Kuzdern és stb_farmer kedveli ezt.
  10. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

köszi szápen reggelre minden gondom megoldódott!
    Jó reggelt!

Utoljára szerkesztett: 13.4.23
    SnéDóri kedveli ezt.
  11. mamarygen

Szia!

Erről az azonosítójú farmról az ellenőrzés alapján
    kaptál felröppenőt a farmos területekről is, a bahás területekről is 2023-04-13-án 03:27:49 órától.
    Talizmánt: 56 db-ot, ősi tekercset:74 db-ot.
    Több részletben gyűjtötted ezeket az elemeket, összesítettem a mennyiségeket.

Ha Te ezt nem tapasztalod, akkor futtass egy ccleaner programot. Vagy zárd be a játékot, kapcsold ki a gépedet, majd a routert pihentesd, kapcsold ki pár percre. Visszakapcsolva a routert, majd a helyreállt internet-kapcsolatot követően lépj be a játékba.
    Látnod kell a növekményeket a felröppenők számában.
    Ne felejtsd el azt, ha közben már malomterméket is gyártottál a felröppenőkkel.

stb_farmer kedveli ezt.
  12. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia!

Segitséget szeretnék kérni , vásároltam vadaskertet és az erdei tisztásra szeretném kirakni de nem engedi csak a kis munkás furja a földet szorgosan. Köszönöm a segitséget

13. TIBIV6

TIBIV6 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a pilóta sapkát honnan tudom megszerezni?

14. mamarygen

Szia!

2023. április 12-től lehet építeni a városban a műhelyben barkácscuccokért cserében:

Új terményes ól

Pilótasapkagyár
    Elérhető: A városban a Műhelyben megépíthető, ha a Maja szentélyben a 9. kamrában a szitakötő-tó szobra kiváltott.
    Megépítéséhez szükséges 1000 szög, 70 kalapács, 30 ásó, 9 ventilátor, 5 db tollgyűjtő robotkéz
    Érési idő: 16:00 óra
    Termény: 1 db Pilóta sapka [​IMG]
    Tapasztalatpont: 500 TP
    Trágya mennyisége: 4 db
    Kihelyezhetősége: Bahama ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete
    Etetéséhez szükséges: 1 db szitakötőtáp + 1 db szitakötő
    Tárgy mérete: 2x2
    Pajtaértéke: 17.396

stb_farmer kedveli ezt.
  15. mamarygen

Szia!

Nézz utána, mennyi vadaskert van már az erdei tisztásodon.

Egy típusú raktárházból csak 5 db helyezhető egy adott területre.

Ha nem ez a gondod, akkor adj azonosító adatokat (farmnév és ID-szám), meg tudjuk akkor nézni, mi lehet a probléma oka.

stb_farmer kedveli ezt.
  16. Kata7555

Kata7555 Haladó

Köszönöm szépen a választ már van 5 db kihelyezve Szép napot

17. julio5555

julio5555 Junior szaki

Sziasztok!
    Ma kiváltottam a sármányvirág szobrot, majd vásároltam 300 db-ot, de nem került be a készletbe.
    ID számom:18194097
    Köszönöm

18. mamarygen

Szia!

A sármányvirág bahás növény szobrát a Maja majmok szentélyében nem ma, hanem 2022-12-09-én 10:00:17 órakor vetted meg arany banánokért.

Ma - 2023-04-13 08:55:17 órakor - a piros kosaras vásárlásod (300 db) után a készleted a pajtában ebből a növényből: 66650 db már.

Az új fa (neve még a duplázós változatú Duriánfa) szobrának - kiváltási ideje a Maja templomban a 14. kamra feloldása után: 2023-04-13 08:28:55 óra

A bordáskel szobrának a kiváltását 2023-04-13 06:57:20 órakor teljesítetted.

A perilla növény szobrát 2023-04-13 06:57:29 órakor fizetted ki.

Mindkét új növényből vásároltál a piros kosárból is 300-300 db-ot.
    A bordáskel növény mindegyikét elvetetted a baha ültetvényen és az esőerdőben. Érésben vannak.
    A perilla növény elvetve a zuhatagok szigetén érik. A maradék mennyiség a pajtában van.

Az új fából még nem vásároltál a piros kosár alól.

stb_farmer kedveli ezt.
  19. cicanya

cicanya Haladó

Sziasztok. Tudnátok segíteni, hogy miért nincs a 3 fajta új ültethetőm? szúrós gomba stb.

20. julio5555

julio5555 Junior szaki

Köszönöm A gyors választ

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.