Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Köszi!

2. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

KÖSZÖNÖM SZÉPEN

3. bence66

bence66 Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    Szeretném megkérdezni ,hogy a krókusz 0 percezéshez mióta kell felhő ? Ma ugyanis csak felhővel tudtam a másik farmon és zen sem lehet felhő nélkül:( Nem vagyok kezdő ,minden feltétel adott a krókusz 0 percezéshez !!
    Köszönöm ha utána néztek :)
    ID:1921886
    bence66

4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Mindkét nemesítési részlet bent van nálad a nemesített, kiválasztott ablakban?
    Ez a kép illusztráció, nem nálad készült.
    krókuszos.png

Az alábbi növényeknél két szupertrágya imádat (25% és 9%) elég a nulla perc eléréséhez, nincs szükség egyik felhőre sem.
    • krókusz
    • kockadinnye
    • csapdavirág

Enikő65 kedveli ezt.
  5. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Szia. Segitséget szeretnék kérni. A Gyopárvölgynél a nyári cseresznyénél meg van a kétcsillagos rúnám, mégse tudom kiváltani, igy termeszteni se. Mi a további teendöm, Köszönöm elöre is a választ. zsóka56 ID: 1412578

6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A nyári cseresznye kiváltásának egyik feltétele 13. alpesi szint. Ha ez megvan akkor a Bölcsesség ösvénye - Feloldás - kiválasztjuk a cseresznyefák fület. Ezután a Meggyfa másik ágán aktiváljuk a Cseresznyefák runát / piros kör/ . Ha minden hozzávaló rendelkezésre áll indulhat a fa összeállítása, készítés.
    Sok sikert, jó játékot kívánok.

Sali~*.*.* és stb_farmer kedveli ezt.
  7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek, nézz rá a képre. Nálad készült az ellenőrzésnél.
    Lakat van ezen a rúnán, mert a megelőző - elágazásban álló - rúna még nincs kiváltva.
    zsóka cseri üzenete.png

Az előző rúna a rózsaszínű "szabadon látszó - lakat nélküli" rúna. Még nem erős piros színe.
    zsóka - cseri előtti rúna kiváltása.png

Ezt a rúnát váltsd ki, ha pótoltad a darabszámot, vagyis legyártottad az 1. jelű Arborista jelvényt, ami hiányzik a készletedben még.

Figyelj a gyártási fülre majd!
    A feloldás is lényeges, melyik fa jelzett a bővítéshez - alapból a barack áll elöl, ha belépünk a bölcsesség ösvényére.

Te is tudod, de jó ha figyelünk! :)

Sali~*.* és stb_farmer kedveli ezt.
  8. KiLevi

KiLevi Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget, így már működik. :D

Othep kedveli ezt.
  9. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Köszönöm a gyors választ. Igy most már világos a lépések megtevése. Még gyüjtögetek akkor egy kis gyümölcsöt.:p. Szép hétvégét kivánok.:inlove:

10. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Sziasztok

Szerintetek mit kaphattam??xD

11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    135x Kacsa Kata turbótrágyája volt az ajándék. ;)

petya2007 kedveli ezt.
  12. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Üdv

Tudom,hogy az volt én is megnéztem
    De azért elég vicces ez a kép.....

zsani_apja kedveli ezt.
  13. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Elnézést kérek a késedelmes válaszért!
    Ügyedben kéresd fel a supportot!

A supportot itt éred el:

Az Általános kérdések tárgyat válaszd, minimum 140 karakterben leírva a problémádat.
    Olyan e-mailt adj meg, amelyen válaszukat fogadni tudod.
    A velük való levelezésből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Szupertrágya vásárlásnál még mindig jön a felugró a vásárlónak is, hogy fehér köpenyes gazda szíve csücske vagy.... :)

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Igen, az.
    De a kvíz egy házzal arrébb van, a Társasjátékos eventnél... ;)
    Frissítéssel megjavult azért?

16. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Szia!
    Köszi, legközelebb megnézem, bár emlékeim szerint nem volt zsúfolt az eredménysor.

stb_farmer és -BombadilToma- kedveli ezt.
  17. palota63

palota63 Járnitanuló

Szia. Segítséget szeretnék kérni! Gyopáros völgyben feloldottam a következő runát az új fára és még sem tudom előállítani! Nem találom sehol.

18. Othep

Szia.

Nem írtad meg konkrétan, melyik fát keresed, ezért egy példát mutatok:
    Mondjuk, a sima Alpesi barackfa alatt találsz egy sárga sávot, ami egy lenyitható listát rejt. Így lehet előhívni a fejlesztett fákat.

Ha bármilyen gondod van az alpesi területen, szívesen segítenek a gazdatársak a Gyopáros csevegőjében is: https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/

stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. szepesej

szepesej Fórumlakó

Tisztelt Farmerama! Mai napon vásároltam és megkaptam a vásárlási bonuszt,de sajnos nem tudom mit kaptam mert nem volt látható .Kérem ha lehet írjátok meg nekem mit kaptam .
    Gazda: szepesej ID: 16046490
    Köszönöm szépen

20. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján a Dzsinn az alábbiakat varázsolta a farmodra:
    10x szupertrágya
    5x Kacsa Kata turbótrágyája
    20x Kacsa Kata szupertrágyája
    4x Szerszámosláda II.
    1x Multitaszking zseni (+)

stb_farmer kedveli ezt.