Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Norbikaa-

-Norbikaa- Fórum-zöldfülű

-Norbikaa- ID: 12874546

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    azok a feladatok váltanak automatikusan készre, amelyeket nem lehet kétszer végrehajtani, pl. egy földterület kiváltása. A rúnák kiváltása folyamatos, így várakoznod kell picit a feladatsor folytatásával, ha Te már eddig mindent kiváltottál.
    Az ismertetőkben tudod megnézni, mi lesz a következő, amivel majd foglalkozni tudsz.

3. Dolphin

Szia,
    Köszönöm az adatokat, az ellenőrzésig türelmedet kérem, jelenleg nincs fent Kolléga, aki ebben segíteni tudna nekem.
    Köszönöm

4. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Köszönöm
    Ebből:

"Feladattípusok:
    • visszaható feladatok
      • érjünk el egy szintet
      • oldjunk fel egy:
        • területet
        • területrészletet
        • rúnát
        • raktárbővítést"
    én úgy értelmeztem, ha nincs bővíthető raktár, az egyenértékű pl. egy már korábban elért szinttel, tehát teljesítve lett

5. Dolphin

Szia,
    továbbítottam észrevételedet, a válaszig türelmedet kérem. Előző válaszomat a rendelkezésemre álló információk alapján adtam.

GA-BI-O-Farm, -huusi- és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. Csaba957

Csaba957 Fórumelemző

Ezen a szinten már nincs kiváltási lehetőség, ahhoz szintet kell lépni ami eléggé elhúzódhat.
    És az ismertetőben szerepel a rúna jóváírás is, ha már előtte ki volt váltva.

7. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Köszönöm
    Csak annyit fűznék hozzá, amennyiben úgy működik, ahogy leírtad, ez hátrány azoknak a játékosoknak, akik folyamatosan fejlesztenek, azoknak kedvez, akik csak ímmel-ámmal foglalkoznak a gyopárossal

kiscicuka és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    köszönöm türelmedet.
    Kollégám ellenőrzése alapján tegnap délután valóban vásároltál eventkosarat, 2023-07-12 16:11:15-kor.
    A felugró ablak azért érkezett, mert a rendszer figyelmeztet, hogy azok az előfizetéseid lassan lejárnak. Az ID amit látsz, az a csomag azonosítója, ami 07.14-ig még él. 2023-06-14 20:09:30-kor vásároltad a Segítőket az ellenőrzés alapján, ezt tudod ellenőrizni az e-mailes visszaigazolóknál is.

aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    a központ tájékoztatása szerint a szkript okozhatja azt, hogy Te már a 14-t is ki tudtad nyitni. Így várhatóan 07/31-én már nem lesz napi ajándékod, Te egy nappal előrébb jársz.
    Megértésedet köszönjük!

Sali~*.* kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    köszönöm türelmedet.
    Kollégám ellenőrzése alapján nem luxus humuszt gyártottál, hanem simát, illetve minőségit.
    A sima humuszt ma 2023-07-13 09:20:44-kor indítottad és 2023-07-13 13:20:44-kor jár le. A minőségit 2023-07-13 10:20:53-kor indítottad, és 2023-07-13 14:20:53-kor fog lejárni. A többi termelési hely ennél a típusú anyagnál nem aktív.
    A csuszkával tudod beállítani, hogy milyet szeretnél előállítani: a sima humusz 1*, a minőségi 2 *, a luxus, amit Alice kérne Tőled, 3 ***.
    Tehát húzd el a csuszkát a három csillagig, s ott indítsd a gyártást.
    (Ha ha rámész kiválasztottnál, és megnézed a lehetséges termelés alatt, hogy mit is ad ki neked a játék (egérrel rámész), biztos lehetsz benne, hogy jót teszel be az átalakítóba, példa:
    upload_2023-7-13_12-42-44.png
    A fánál ugyanez a helyzet, a Gyakori faanyag az a két csillagos - nem ezt indítottál az átalakítóban 2023-07-13 09:28:40-kor.

aida2330 kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm szépen a választ. Törlöm a banki adataimat, mert azt hiszem félrekattintásról lehetett csak szó (a részemről) az előfizetés megrendelésekor. Megyek és olvasom az e-mailt is.
    További szép napot és jó munkát kívánok Neked is és a munkatársadnak is.

Dolphin kedveli ezt.
  12. Dolphin

Neked is szép napot, jó játékot!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. *Gizus*

*Gizus* Utánpótlás-írogató

Szia!
    Sajnos még mindig nem tudunk belépni, az e-mailes megerősítésre nem reagál sajnos.

14. Dolphin

Szia,
    a jelszóváltoztatásos e-mailt nem kaptad meg? Spam-ben is nézted?
    Ha továbbra sem sikerül belépned, akkor a Supporttal kell felvenned a kapcsolatot, mi itt a fórumon tovább nem tudunk segíteni.

Itt éred el őket:

Az Általános kérdések tárgyat válaszd.
    Legalább 140 karakterrel részletezd a problémádat.

A regisztrációs e-mail-címedre várd a választ, vagy olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.
    Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

*Gizus* kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    azt az információt kaptam, hogy a Központban vizsgálják a raktár bővítéses feladatok problémáját. Amint lesz hivatalos információ, megosztjuk Veletek. Türelmedet köszönöm

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm, Edimama és 4 más kedveli ezt.
  16. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Köszönjük szépen

kiscicuka, GA-BI-O-Farm és Dolphin kedveli ezt.
  17. Bonisz-tanya

Bonisz-tanya Fórum-zöldfülű

Csatlakozom én is a 14-ét nyitottam és működik mert adja +1 növényt.Akkor itt meg is kaptam a választ úgy látom nem vagyok egyedül

Dolphin kedveli ezt.
  18. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok
    segítséget kérek. 3x 132 db-os tenyésztésen túl vagyok. első esetben holló (132 db) a másik 2 esetben 2x 132 kecskét tenyésztettem. el akartam kezdeni az eventben az állatok etetését, de sehol nem találom a tenyésztésnél kapott hozzávalókat. vagy a fejemben a hiba, vagy másutt, kérem nézzétek utána, köszönöm, és ha csak simán benéztem vmit, akkor elnézést kérek. próbáltam ccleaner takarítást, újraindítást.
    rybar49 ID 20071891

19. Dolphin

Szia,
    olvasd el ezt kérlek, szerintem segíteni fog:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/népmesék-eventcsevegő.23794/page-5#post-1331214

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. *Gizus*

*Gizus* Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen ! Írtunk a Supportnak. További szép napot , jó játékot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.