Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Értem. Sajnos biztos vagyok benne hogy eltűnt a termés, mert többször is leellenőriztem és számolgattam. Na de mindegy akkor ez van. Irogatni fogom egy darabig. Nagyon köszönöm neked is és a kollégádnak is a segitséget. További szép napot és kellemes hétvégét.

Othep kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Köszönjük, ha jegyzetelsz.
    Az is lehet, hogy fényt derít valamire. :)

3. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Szia!

Vártam, vártam... Szóval azóta újratelepítettem a gépem (nem tudom miért tettem, mert csak itt van gondom), és három különböző böngészővel is játszottam és az eredmény ugyanaz: a játék folyamatosan kidob, most 5 terület aratása közben is kétszer tette meg!
    A telepítés után teljesen "csupasz", programok nélküli géppel is beléptem, az eredmény ugyanez volt.
    Kérem oldjátok meg valahogy azt a problémát, mert így lehetetlen játszani!
    Köszönöm!

Othep kedveli ezt.
  4. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Biztos volt már kérdés, csak non-stop dolgozom, és nincs időm olvasgatni. Miért nem működik a naptár? Semmit nem látni, csak az éppen futó eventeket. Itt már nem lehet előre tervezni semmit?
    Köszönöm szépen előre is! Andzsi

5. Othep

Szia.

Itt találod az event naptár tervezetet, és tudsz tervezni a hónap további részére, amíg a Naptár nincs kitöltve:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eventnaptár-tervezete-2023-július.23753/

-ágianyu33- és Andzsi1971 kedveli ezt.
  6. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Othep kedveli ezt.
  7. Csoknya

Csoknya Junior szaki

Sziasztok! Segítségeteket kérem abban, hogy a nyári kalendárium ajándékait nem tudom learatni. Pár napig nem voltam fenn a játékban egy ismerősömet megkértem, hogy egyszer arasson, de talán valamit elnyomott és azóta van ez a problémám. Köszönöm előre is a segítségeteket!
    Gazda: Csoknya ID: 55719583

8. Othep

Szia.

Mit tapasztalsz, miért nem sikerül az ajándékok leszedése?

9. tarkacica47

tarkacica47 Törekvő

Bocsi, de a 6# A házikedvenc futtatóról szól. Köszönöm, h foglalkozol velem.

Most aztán tényleg ezer bocs, hiába, béna vagyok. Megtaláltam, nagyon szépen köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.7.23
    Sali~*.* és Othep kedveli ezt.
  10. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni.
    Tegnap kiváltottam az alpesi kék fű 5. rúnáját, amely hatásában átadja az időjárásbónuszát a szomszédos növényre.
    Örültem ennek a lehetőségnek és vargányával ültettem napos időben. Grafikailag nem jelent meg a gombán +1 termés. Sajnos a raktárkészletet nem ellenőriztem, hogy aratás előtt-után mennyi volt a gombám. Megnéznétek, kérlek?
    Vagy én értelmezek valamit rosszul a bónuszrendszernél? A fű az megkapott minden bónuszt, de a gomba nem.
    Köszönöm.

Frissítés:
    Várom még a választ....legalább egy okét;)

Közben áthozom a Gyopáros csevegőből a másik észrevételemet.
    Szerintem, ha megcserélnék a két feladat sorszámát, kevesebb elakadás lenne.

Sziasztok! Én érzem úgy, hogy van egy kis anomália sorrendben? Így is lehet, tény, de már a 17. szinten kiválthatod a földterületet, fölösleges azért a 18-ra várni.[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 16.7.23
  11. *Gizus*

*Gizus* Utánpótlás-írogató

Bocsánat, hogy újból zavarok! Még mindig nincs meg a farmom (233 szint) Annyit tudunk a Supporttól hogy nem lopták el.Küldtek kódot, de még az ezer éve nem használt IWIW-es farmhoz, utána küldtek a keresett farmhoz, de hiába írjuk ki, nem fogadja el. Rájöttünk arra, hogy anno a játék elején több farm lett regisztrálva a családban, kicsik voltak az unokák stb. Szóval, a T-onlinen regisztrált farmok tűntek el! Ez a farm amiről írok , nem T-onlines! Már a lányom, nevelt fiam is próbált mindenfélét, de nem tudunk belépni! Azért írok , hátha van valami ötletetek. Megy az Event, szomorú vagyok , mindennel , mindenről lemaradtam. Na, meg nagyon sok pénzem van ebben a játékban! Köszönöm ha válaszoltok!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.7.23
  12. Othep

Szia.

Hát nagyon sajnálom, hogy még mindig tart ez a kálvária. :(
    De legalább nem lopták el a régóta építgetett farmocskádat. Ez jó hír!
    Nincs ötletem sajnos, mit lehetne tenni.
    A T-online jogutódja a T-mobile lett.
    Ha az én farmom lenne, velük még felvenném a kapcsolatot, hátha tudnak valami információt ezzel kapcsolatban.
    Azonban tekintve, hogy a Support a mi felettes szervünk, sokkal fejlettebb eszközökkel a miénknél, mi már (a Fórum) több segítséget nem nyújthatunk Neked.
    Kérlek, írj nekik újból, írd le ezeket az új infókat számukra, amit most ide leírtál (esetleg ha felveszitek a kapcsolatot a T-online-nal, akkor azokat az infókat is.)
    Az eventek miatt ne szomorkodj: néhány kihagyott event nem a világ.
    Bizom benne, hogy hamarosan még nagyon sok eventet végigjátszhatsz. :)

Puli-tanya, aida2330 és *Gizus* kedveli ezt.
  13. *Gizus*

*Gizus* Utánpótlás-írogató

Igen! gondoltam hogy a telefontársaságot kell még megpróbálni. Volt már kétszer probléma, hogy az E-mailek nem voltak láthatóak! Köszönöm türelmedet! Remélem előbb-utóbb meglesz ez a farmom! Köszönöm és szép napot kívánok!

Othep kedveli ezt.
  14. Farm_Tadity_

Én szeretném megkérdezni történt valami változás a főtéri emberkékkel? Mert nekem be van ragadva a Füles Karcsi a 4. szinten. A másik emberkém már megmozdult és ott haladok is de ez a Füles Karcsi nem mozdul már napok óta. A 18 szinten vagyok minden rúna amit lehetett feloldani már fel van oldva. Kér 1. szintű műkertész jelvényt ami rendben is van megkapta, de rúnát nem tudok feloldani mert mind fel van oldva. Most ilyenkor mi van? Csak az egyiket javitották a másik emberkét nem?

15. Othep

Szia.

Nincs hiba Karcsival. Várakoznod kell.
    Mivel minden rúnád fel van oldva...
    A 21. szint elérést követően tudod majd ezt a feladatot teljesíteni addig sajnos nem.

16. Farm_Tadity_

Ez igencsak érdekes, mert sokaknak pl. a szomszédomnak is ami kész volt már mikor ezek az emberkék megjelentek azok már alapból ki voltak pipálva. Nálam miért nem voltak kipipálva amik készen voltak? És többen irták hogy nekik is ki volt pipálva amik már készen voltak. És a 4. szinten áll meg holott a játékban a 18-ikon vagyok? Kissé furcsa. És a szomszédom aki szintén a 18-ik szinten tart neki már pl. 4 emberke áll a főtéren. Pedig neki is volt előre dolgozva. Akkor hogyan van ez? Nem beszélve arról, hogy ettől kezdve mindig megáll majd hiszen mivel a 18-ikon járok igy sok minden már készen van, amit elvileg kérne ezek után, és nem tudom teljesiteni mert már kész van.

Utoljára szerkesztett: 16.7.23
    aida2330 kedveli ezt.
  17. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Én is tegnap teljesítettem ezt a küldetést. Nekem se volt kész hiába oldottam már fel korábban...
    Viszont a 19. szint elérésével tudod teljesíteni ezt a küldetést, hiszen elérhető lesz a vérbükk.

Sali~*.* és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  18. Farm_Tadity_

Köszönöm. ez legalább egy kis reményt ad. De félek lesz még egy pár ilyen, hiszen a 4. szint és a 18. szint között igencsak nagy a különbség. És akkor sem igazán értem, miért van az hogy van akinek ki van pipálva vagy egy okéval tovább tud menni ha kész van már neki, és van akinek meg hiába van kész nincs kipipálva, és nem engedi tovább. Eddig sem volt a szivem csücske a gyopár, de ezek után pláne nem lesz az, sőt szivem szerint szivesen abba is hagynám.

szöszi50 kedveli ezt.
  19. Csoknya

Csoknya Junior szaki

Nem tudom, de újraindítottam a gépet és most sikerült. Köszönöm a figyelmet!

Othep kedveli ezt.
  20. Othep

Szia.

Örülök, hogy megoldódott! :)
    Legyen szép napod.

Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.