Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Judit613

Judit613 Törekvő

Sziasztok!

A nyari szezonban van berletem, es az utolso sorban zold a ''KÉRELEM'' gomb, megsem adja ide az ajandekokat. Ezt a sort egyebkent tobbszor is teljesitettem, igy azt is kerdeznem, hogy ebben az esetben a kerelem gomb is tobbszor lesz zold?

A valaszt elore is koszonom:
    farm: Judit613
    ID: 23995173

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Mivel úgy jutottál el a 40. sorig, hogy még nem volt bérleted, ezért utólag nem veheted át a 40. sori "Kérelem" gombos (azaz bérletes) ajándékokat.
    De a normál oldalit még így is ismételheted összesen 13-szor, ha szeretnéd.
    (Elérted a 40+2. szintet (sort) majd utána vettél bérletet. Mivel eddig a szintig még nem volt bérleted, ezért nem tudtad átvenni a prémium rész ajándékait.
    2023-07-16-án 15:47:42-kor vásároltál.)

Judit613 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Judit613

Judit613 Törekvő

E
    Ertem. Koszonom a valaszodat! Legkozelebb erre odafigyelek majd, ezt nem tudtam. 12 ev jatek alatt meg soha nem vettem berletet, csak ma. Azt sem tudtam, hogy lehet a jobb oldali nyeremenyekhez jutni. Ma volt a Heureka nalam. :) Tovabbi szep napot!

Othep kedveli ezt.
  4. Music68

Music68 Járnitanuló

ansu barackfát nem tudok készíteni! a tervek nem hozzák a barack féléket sem pedig kiváltottam 2 szintet már az ansunál! 11-es szinten vagyok a gyopárosvölgyben!
    Gazda: Music68 ID: 42645888

5. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Csak halkan kérdezem, h a 893.hsz-re kapok ma választ?

6. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Az alábbi képen kék nyíllal jelöltem, hogy hogyan tudod elérni az Ansu barackot. Az Alpesi sárgabarack mellett van egy kis zöld nyíl, ami lefelé nyíló menüt tartalmaz.

music68.png

Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.
  7. Music68

Music68 Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Enike** kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Mint tudjuk az ansu barackfa runája a sárgabarack másik ágán van elhelyezve. Ha ez a hozzáférés ki van váltva készülhet az ansu fa előállítása.
    Az ansu fa előállításához szükséges anyagok.
    Ezt a fát úgy érem el, ha a barack alatt lévő kis zöld háromszögletű nyilat kattintom.
    Sok sikert, jó játékot kívánok.

Sali~*.*.*, Dolphin és aida2330 kedveli ezt.
  9. Enike**

Szia!

Elnézést kérünk, a posztod sajnos elkerülte valamiért a figyelmünket. Utánanézünk a kérdésednek, és természetesen válaszolni fogunk.

Türelmedet köszönjük!

Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.
  10. ancsika1985

ancsika1985 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Sem a párom,sem én nemtudunk be lépni a farmunkra,tud nekem valaki segíteni ebben?Elkezd tölteni s onnantól kezdve semmi.Az internettel nincs baj csak a farmjáték nem jön be.
    Bubuka37 ID:57140856
    BubukaBubu ID:56480461

11. Kiwi

Kiwi Törekvő

Szia!

Külön a gombán nem fogja kiírni a plusz terméshozamot, csak hogy a napos időjárási bónusz is érvényes rá, ami a plusz terméshozamot jelenti.

upload_2023-7-17_14-3-16.png

Sali~*.*, aida2330 és Dolphin kedveli ezt.
  12. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szió! A Nyári kalandnál naponta kinyitom az ajándékomat. Az iránt érdeklődöm, hogy a "Holdsüti talányos tenyészetet" már át kellett volna vegyem? esetleg elsiklottam mellette? Köszi a választ.
    Szeretnék választ kapni a kérdésemre.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ID9805208

Utoljára szerkesztett: 17.7.23
  13. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Köszönöm szépen a válaszod.
    Nekem pont az a problémám, hogy nem lesz 7 a gomba termése, hanem 5 db marad. Pedig 6-tal is kiegyeznék;)
    Ez tegnap is így volt, figyeltem. Napos időben együtt ültetve a fűvel a gomba 5 db-os a fű 9 db-os hozamot produkált.
    Délután újra napos idő lesz. Remélem megjavul...Ha, nem akkor hozok képet. Köszönöm.:)

Frissítés:
    Napos időben tegnap sikeresen 6 db-ra bővült a vargánya hozama!

A képen látható 7 db-os hozamot nekem nem sikerült előcsalogatni.:(

Utoljára szerkesztett: 18.7.23
    Sali~*.* kedveli ezt.
  14. mkriszti79

mkriszti79 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Egy ideje nem léptem be a farmomra. Most szerettem volna a Gyopárvölgyben kivágni néhány fát, de valamiért nem megy. Mindegyik fánál szürke a kivágás ikonja, és a favágó sem vágja ki. M upload_2023-7-17_15-43-22.png i lehet a gond? ID:55098335 mkriszti79 upload_2023-7-17_15-43-22.png

15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ugorj be a raktáradba, nézd meg a fatuskó tárolási kapacitásod, mivel megtelt. Építs pár fát, készíts pár különféle faanyagot és máris helyre áll minden és dolgozhatnak a favágók.;)
    Mivel a gyújtófa átkerült a zöld üzemanyag mellé, érdemes azt is megnézni.
    Jó munkát, szép napot kívánok!

Dolphin, Sylja és aida2330 kedveli ezt.
  16. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Sajnos, egy napot kihagytál ahogyan ezt a "kék + jel" is jelzni!
    8 FA ellenében tudod átvenni az elmaradt ajándékot.
    upload_2023-7-17_20-46-4.png

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Kliessel játszol vagy netes böngészőből?
    Szoktál rendszeres géptakarítást végezni?
    Én gond nélkül be tudtam lépni az ellenőrzőpanelről a fent említett farmokra.

Sali~*.* kedveli ezt.
  18. Dalamir

Dalamir Fórum-zöldfülű

Sziasztok, holnap nem indul új event ?

19. Enike**

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. mkriszti79

mkriszti79 Fórum-zöldfülű

Köszönöm Szépen!
    Valóban a zöld üzemanyag kapacitással volt gond! Ez elkerülte a figyelmem. :D

Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.