Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Angyalka666.

.Angyalka666. Haladó

Nagyon régóta játszom és el is fogadom, hogy lehetnek hibák, problémák. Amit nem tudok elfogadni, hogy nem tájékoztattok, hogy már jó a játék. Egy e-mail-t azt hiszem megérdemeltek volna a játékosok.
    Tegnap először 10 percenként, majd félóránként, azt követően óránként próbáltam belépni. Ma is többször megpróbáltam, eddig nem sikerült.
    Én úgy gondolom, hogy ennyi probléma után egy kör e-mail járt volna a játékosoknak!

hekalé kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    megjelent az információ, amint az rendelkezésünkre állt. A fórum olvasásra Mindenki részére elérhető volt.
    Itt olvashatod:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...semények-újratervezéséről.23839/#post-1333631

Sali~*.*, hekalé és aida2330 kedveli ezt.
  3. .Angyalka666.

.Angyalka666. Haladó

Kedves Dolphin!

Őszinte leszek! Csak végső esetben jövök fel a fórumra. Nincs rá időm. Kb. kétszer voltam itt, akkor viszont még nem volt információ az újrakezdésről, csak valami támadásról tájékoztató. Gondoltam is rá, hogy megmutatom a Fiamnak, Ő informatikus, de hagytam a fenébe, majd csak be lehet lépni...
    De most őszintén! Ennyi probléma után tényleg nem érdemeltek volna meg a játékosok egy kör e-mail-t? Nem belőlünk élnek a játék készítői vagy megvásárlói vagy mit tudom én kik?
    Egyik eventről kapunk tájékoztatást, másikról nem. Erről most örültem volna egy jelzésnek. Sokunknak egy-egy e-mail érkezésekor jelez a telefonja. Szerintem nem kell magyaráznom...

Egyébként nem vitatkozni jöttem fel, csak felháborít a tény, hogy a vásárlásra jók vagyunk, a korrekt tájékoztatásra pedig nem.

Atrivikó kedveli ezt.
  4. fairmike

fairmike Járnitanuló

Tokeletesen egyet ertek. A tajekoztatas hianya sajnos altalanos itt.

.Angyalka666. kedveli ezt.
  5. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Nos, a mostani ellenőrzésem alapján 2020-09-19 20:31:06-kor elcseréltél 1 db Botsáska-biomot 1 db Graviolafára.

2020-05-16 06:09:25-kor adtál 1 Botsáska biomot 1 db Pandakuckó 4.szint: rózsaszínért cserébe a léghajós ajánlatok között.

Adatvédelmi okok miatt nem közölhetem, melyik alkalommal kivel cseréltél. Nem áll semmilyen érdekemben, hogy valótlanságot állítsak, bármely tétellel/ időponttal kapcsolatban a cseréket, ajánlat-elfogadásokat illetően.
    Amennyiben nem értesz egyet az ellenőrzésem eredményével, akkor kérlek, írj a Supportnak, amiben részletesen leírod, miért kételkedsz az ellenőrzéseim eredményeiben, valamint ha tudod, képet csatolva is megcáfolod az állításaimat.

Köszönöm, ha így jársz el, mindkettőnk megnyugtatása érdekében!

Bízom együttműködésedben!

Sali~*.* kedveli ezt.
  6. noemi6803

noemi6803 Fórum-zöldfülű

1044-re válasz Techinikai HÍR elolvasva, semmi olyan nincs benne, ami arra vonatkozik, hogy a játék visszahozása után ilyen elemi hibák is előfordulhatnak . Tisztelettel az 1042-es írója

7. doberman86

doberman86 Utánpótlás-írogató

Sziasztok el tünt a event növény nem az volt ki írva hogy 27. én lesz vége de most meg sehol sincs ?

8. Dolphin

Szia,
    fennáll még a problémád?
    Pontosan melyik állatnál jelentkezett a problémád? Melyik képzésen járt, amikor nem kaptad meg a pöttyöt a feladat elvégzése után?
    Köszönöm, ha pontosítod a hibajelenséget. Az aratásra önmagára nem ad "pöttyeket" a minijáték.
    Várom visszajelzésed. Köszönöm

9. Cukibogyó

Cukibogyó Junior szaki

Sziasztok! Hétfő óta nem tudtam belépni. Még a fórumra sem, hogy lássam, mi lehet a baj, mert semmit nem töltött be, ami idekapcsolódik. Sajnálattal vettem tudomásul,hogy a napi belépésem is 0 nap lett és a nyári kalendáriumom is farmaranyért nyitható. A kezdetektől játszom. Ma reggel sikerült belépni először. Akkor most minden eddigi fáradozásom ugrott???? Megértem, hogy mi volt a baj (így, hogy mostmár el tudtam olvasni), de ez így nem túl fair így a dolog.

10. Dolphin

Szia,
    az volt a tájékoztatóban, hogy az event várhatóan tegnap 10 órakor véget ér, s lehetőség szerint minél előbb elindítják újra. Az újraindításról nincs egyelőre több információnk, várjunk türelemmel.
    Idézek a tájékoztatóból:
    "Valószínűleg a jelenleg futó Állatkiképző esemény csütörtök délelőtt 10 óráig tart majd. Jelenleg nem tudunk gyorsjavítást végrehajtani, így előfordulhat, hogy az esemény ma este 10-kor véget ér, és a lehető leghamarabb újra kell indítanunk. A további információkat azonnal közzétesszük, amint frissítések lesznek!"
    Köszönöm türelmedet, megértésedet!

aida2330 kedveli ezt.
  11. Dolphin

Sziasztok,
    minden információt, amit megkaptunk a Központtól közzé tettük itt a fórumon, amint megkaptuk. Nekünk is az volt az érdekünk (a munkánk, családunk, programjaink mellett), hogy mielőbb elérhető legyen az információ Mindenki számára. Ennél többet mi nem tudunk tenni. Az, hogy a Központ miről küld köremailt, s miről nem, erre nincsen ráhatásunk.
    A fórum akkor is elérhető olvasásra, ha a játék nem is, akár a főoldalról, akár a kedvencek közé elmentett linkről (https://board-hu.farmerama.com/), és ez is olvasható telefonról is.
    Megértéseteket köszönöm, további jó játékot.

barracuda117000 és tuxumuxi kedveli ezt.
  12. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

sziasztok. ma reggel 6-kor nincs meg a játék, nincs eventnövény sem.egy teljes bevételi bónusz oda lett, felhasználtam semmi hatása nem lett. ennyi most.

tuxumuxi kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    ha olvastad a közleményeket, akkor biztos azt is láttad, hogy lesz szkript futtatás, ami a Rackó napi ajándékot és a Nyári kalendáriumot problémát orvosolja.
    Idézek a közleményből:
    "Továbbá futtatunk szkripteket a nyári naptárhoz, valamint a napi bejelentkezési bónuszhoz – ezzel kapcsolatban is folyamatosan tájékoztatunk Benneteket."
    A teljes itt olvasható:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...semények-újratervezéséről.23839/#post-1333631
    Amint kapunk további információt, azt is megosztjuk Veletek, addig türelmedet és megértésedet kérjük. Köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    az volt a tájékoztatóban, hogy az event várhatóan tegnap 10 órakor véget ér, s lehetőség szerint minél előbb elindítják újra. Az újraindításról nincs egyelőre több információnk, várjunk türelemmel.
    Idézek a tájékoztatóból:
    "Valószínűleg a jelenleg futó Állatkiképző esemény csütörtök délelőtt 10 óráig tart majd. Jelenleg nem tudunk gyorsjavítást végrehajtani, így előfordulhat, hogy az esemény ma este 10-kor véget ér, és a lehető leghamarabb újra kell indítanunk. A további információkat azonnal közzétesszük, amint frissítések lesznek!"
    Köszönöm türelmedet, megértésedet!

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Cukibogyó

Cukibogyó Junior szaki

Köszönöm! Ezt a posztot pont nem láttam. :)

Dolphin kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    várjuk meg, míg újraindítják az eventet, akkor ellenőrizd kérlek, hogy tényleg készen van-e a Koala teljes képzése, és a Befejezés gombra is rákattintottál a felébresztés után. Kérlek, jelezz majd vissza az ellenőrzést követően. Köszönöm!

inanna11, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. rozsa58

rozsa58 Járnitanuló

szépnapot kívánok, érdeklődnék mikor indul ujra a játék

már elmulott 8óra és az event még mindig nem megy

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.7.23
  18. Dolphin

Szia,
    egyelőre nem kaptunk több infót az event újra indításával kapcsolatban, mint ami tegnap megjelent.
    Idézek a tájékoztatóból:

Türelmedet köszönjük!

19. noemi6803

noemi6803 Fórum-zöldfülű

Igen, fennáll a probléma. Mind a három állat egyszerre került kiképzésre , és egymás után " arattam" őket./ hát -sajmálom-
    //egyik ezen, másik azon , harmadik amazon volt képezve//- de így írtam/ Természeten nem a föld területek aratásáért vártam a pöttyöket/ id 17158748 A felhőn már volt dekor, mégsem találom a befejezetlenek között sem, Tisztelettel

Idézés problémás volt, ezt korrigáltam / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.7.23
  20. Dolphin

Szia,
    köszönöm visszajelzésed, elviszem ellenőrzésre az esetedet. Türelmedet köszönöm a válaszig, jelenleg nincs fent Kolléga, aki az ellenőrzésben segíteni tudna. Köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.