Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Nagyon régóta játszom és el is fogadom, hogy lehetnek hibák, problémák. Amit nem tudok elfogadni, hogy nem tájékoztattok, hogy már jó a játék. Egy e-mail-t azt hiszem megérdemeltek volna a játékosok.
    Tegnap először 10 percenként, majd félóránként, azt követően óránként próbáltam belépni. Ma is többször megpróbáltam, eddig nem sikerült.
    Én úgy gondolom, hogy ennyi probléma után egy kör e-mail járt volna a játékosoknak!

hekalé kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    megjelent az információ, amint az rendelkezésünkre állt. A fórum olvasásra Mindenki részére elérhető volt.
    Itt olvashatod:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...semények-újratervezéséről.23839/#post-1333631

Sali~*.*, hekalé és aida2330 kedveli ezt.
  3. .Angyalka666.

.Angyalka666. Aktív író

Kedves Dolphin!

Őszinte leszek! Csak végső esetben jövök fel a fórumra. Nincs rá időm. Kb. kétszer voltam itt, akkor viszont még nem volt információ az újrakezdésről, csak valami támadásról tájékoztató. Gondoltam is rá, hogy megmutatom a Fiamnak, Ő informatikus, de hagytam a fenébe, majd csak be lehet lépni...
    De most őszintén! Ennyi probléma után tényleg nem érdemeltek volna meg a játékosok egy kör e-mail-t? Nem belőlünk élnek a játék készítői vagy megvásárlói vagy mit tudom én kik?
    Egyik eventről kapunk tájékoztatást, másikról nem. Erről most örültem volna egy jelzésnek. Sokunknak egy-egy e-mail érkezésekor jelez a telefonja. Szerintem nem kell magyaráznom...

Egyébként nem vitatkozni jöttem fel, csak felháborít a tény, hogy a vásárlásra jók vagyunk, a korrekt tájékoztatásra pedig nem.

Atrivikó kedveli ezt.
  4. fairmike

fairmike Járnitanuló

Tokeletesen egyet ertek. A tajekoztatas hianya sajnos altalanos itt.

.Angyalka666. kedveli ezt.
  5. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Nos, a mostani ellenőrzésem alapján 2020-09-19 20:31:06-kor elcseréltél 1 db Botsáska-biomot 1 db Graviolafára.

2020-05-16 06:09:25-kor adtál 1 Botsáska biomot 1 db Pandakuckó 4.szint: rózsaszínért cserébe a léghajós ajánlatok között.

Adatvédelmi okok miatt nem közölhetem, melyik alkalommal kivel cseréltél. Nem áll semmilyen érdekemben, hogy valótlanságot állítsak, bármely tétellel/ időponttal kapcsolatban a cseréket, ajánlat-elfogadásokat illetően.
    Amennyiben nem értesz egyet az ellenőrzésem eredményével, akkor kérlek, írj a Supportnak, amiben részletesen leírod, miért kételkedsz az ellenőrzéseim eredményeiben, valamint ha tudod, képet csatolva is megcáfolod az állításaimat.

Köszönöm, ha így jársz el, mindkettőnk megnyugtatása érdekében!

Bízom együttműködésedben!

Sali~*.* kedveli ezt.
  6. noemi6803

noemi6803 Fórum-zöldfülű

1044-re válasz Techinikai HÍR elolvasva, semmi olyan nincs benne, ami arra vonatkozik, hogy a játék visszahozása után ilyen elemi hibák is előfordulhatnak . Tisztelettel az 1042-es írója

7. doberman86

doberman86 Utánpótlás-írogató

Sziasztok el tünt a event növény nem az volt ki írva hogy 27. én lesz vége de most meg sehol sincs ?

8. Dolphin

Szia,
    fennáll még a problémád?
    Pontosan melyik állatnál jelentkezett a problémád? Melyik képzésen járt, amikor nem kaptad meg a pöttyöt a feladat elvégzése után?
    Köszönöm, ha pontosítod a hibajelenséget. Az aratásra önmagára nem ad "pöttyeket" a minijáték.
    Várom visszajelzésed. Köszönöm

9. Cukibogyó

Cukibogyó Junior szaki

Sziasztok! Hétfő óta nem tudtam belépni. Még a fórumra sem, hogy lássam, mi lehet a baj, mert semmit nem töltött be, ami idekapcsolódik. Sajnálattal vettem tudomásul,hogy a napi belépésem is 0 nap lett és a nyári kalendáriumom is farmaranyért nyitható. A kezdetektől játszom. Ma reggel sikerült belépni először. Akkor most minden eddigi fáradozásom ugrott???? Megértem, hogy mi volt a baj (így, hogy mostmár el tudtam olvasni), de ez így nem túl fair így a dolog.

10. Dolphin

Szia,
    az volt a tájékoztatóban, hogy az event várhatóan tegnap 10 órakor véget ér, s lehetőség szerint minél előbb elindítják újra. Az újraindításról nincs egyelőre több információnk, várjunk türelemmel.
    Idézek a tájékoztatóból:
    "Valószínűleg a jelenleg futó Állatkiképző esemény csütörtök délelőtt 10 óráig tart majd. Jelenleg nem tudunk gyorsjavítást végrehajtani, így előfordulhat, hogy az esemény ma este 10-kor véget ér, és a lehető leghamarabb újra kell indítanunk. A további információkat azonnal közzétesszük, amint frissítések lesznek!"
    Köszönöm türelmedet, megértésedet!

aida2330 kedveli ezt.
  11. Dolphin

Sziasztok,
    minden információt, amit megkaptunk a Központtól közzé tettük itt a fórumon, amint megkaptuk. Nekünk is az volt az érdekünk (a munkánk, családunk, programjaink mellett), hogy mielőbb elérhető legyen az információ Mindenki számára. Ennél többet mi nem tudunk tenni. Az, hogy a Központ miről küld köremailt, s miről nem, erre nincsen ráhatásunk.
    A fórum akkor is elérhető olvasásra, ha a játék nem is, akár a főoldalról, akár a kedvencek közé elmentett linkről (https://board-hu.farmerama.com/), és ez is olvasható telefonról is.
    Megértéseteket köszönöm, további jó játékot.

barracuda117000 és tuxumuxi kedveli ezt.
  12. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

sziasztok. ma reggel 6-kor nincs meg a játék, nincs eventnövény sem.egy teljes bevételi bónusz oda lett, felhasználtam semmi hatása nem lett. ennyi most.

tuxumuxi kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    ha olvastad a közleményeket, akkor biztos azt is láttad, hogy lesz szkript futtatás, ami a Rackó napi ajándékot és a Nyári kalendáriumot problémát orvosolja.
    Idézek a közleményből:
    "Továbbá futtatunk szkripteket a nyári naptárhoz, valamint a napi bejelentkezési bónuszhoz – ezzel kapcsolatban is folyamatosan tájékoztatunk Benneteket."
    A teljes itt olvasható:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...semények-újratervezéséről.23839/#post-1333631
    Amint kapunk további információt, azt is megosztjuk Veletek, addig türelmedet és megértésedet kérjük. Köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    az volt a tájékoztatóban, hogy az event várhatóan tegnap 10 órakor véget ér, s lehetőség szerint minél előbb elindítják újra. Az újraindításról nincs egyelőre több információnk, várjunk türelemmel.
    Idézek a tájékoztatóból:
    "Valószínűleg a jelenleg futó Állatkiképző esemény csütörtök délelőtt 10 óráig tart majd. Jelenleg nem tudunk gyorsjavítást végrehajtani, így előfordulhat, hogy az esemény ma este 10-kor véget ér, és a lehető leghamarabb újra kell indítanunk. A további információkat azonnal közzétesszük, amint frissítések lesznek!"
    Köszönöm türelmedet, megértésedet!

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Cukibogyó

Cukibogyó Junior szaki

Köszönöm! Ezt a posztot pont nem láttam. :)

Dolphin kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    várjuk meg, míg újraindítják az eventet, akkor ellenőrizd kérlek, hogy tényleg készen van-e a Koala teljes képzése, és a Befejezés gombra is rákattintottál a felébresztés után. Kérlek, jelezz majd vissza az ellenőrzést követően. Köszönöm!

inanna11, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. rozsa58

rozsa58 Járnitanuló

szépnapot kívánok, érdeklődnék mikor indul ujra a játék

már elmulott 8óra és az event még mindig nem megy

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.7.23
  18. Dolphin

Szia,
    egyelőre nem kaptunk több infót az event újra indításával kapcsolatban, mint ami tegnap megjelent.
    Idézek a tájékoztatóból:

Türelmedet köszönjük!

19. noemi6803

noemi6803 Fórum-zöldfülű

Igen, fennáll a probléma. Mind a három állat egyszerre került kiképzésre , és egymás után " arattam" őket./ hát -sajmálom-
    //egyik ezen, másik azon , harmadik amazon volt képezve//- de így írtam/ Természeten nem a föld területek aratásáért vártam a pöttyöket/ id 17158748 A felhőn már volt dekor, mégsem találom a befejezetlenek között sem, Tisztelettel

Idézés problémás volt, ezt korrigáltam / Dolphin

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.7.23
  20. Dolphin

Szia,
    köszönöm visszajelzésed, elviszem ellenőrzésre az esetedet. Türelmedet köszönöm a válaszig, jelenleg nincs fent Kolléga, aki az ellenőrzésben segíteni tudna. Köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.