Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Kedves Játékostársaim!

Nálam most minden rendben működik, úgy néz ki, hogy a hibát sikerült megoldaniuk! Mindenkinek jó játékot!

kigyo51, sutimami57 és Kukackukac kedveli ezt.
  2. melcsi67

melcsi67 Haladó

Szia! Egyet értek,NINCS!! Folyamatosan úsznak el a bónuszaink,a szupertrágya és társai nem kárpótlás,ettől komolyabbak a veszteségeink.Most már borzasztó ez az egész,nem beszélve a kiadott pénzekről!!

3. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Türelmet kérnek, de abból van már a legkevesebb! Szórnak bennünket a vásárlási lehetőségekkel, aztán nem működik a rendszer! A kárpótlásnak nevezett apróságok már nem fedezik a kárainkat!

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

peter1022, vazulneni8, mártonb és 3 más kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Othep és .dina1. kedveli ezt.
  6. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Sziasztok! Sikerült belépnem, de, kissé fura kép tárult elém. Teszt módban van a játék nálam. Azért learattam, beültettem, bár nem tudom, hogy marad-e belőle valami? Nem csinálom most tovább, mert nagyon el tudom képzelni, hogy feleslegesen csinálok bármit is, csak elveszítem a bónuszaimat, aratómunkásaimat, meg még ki tudja, hogy mit, talán mindent. Majd benézek később, de erős a gyanúm, hogy én ezen nem fogok görcsölni, nem éri meg, hogy felbosszantsam magam. Nagyon sajnálom, hogy ez a számomra kedves játék így lezüllött, így nem lehet élvezni a játékot. Akinek sikerül tovább játszania, annak sok sikert kívánok és további jó játékot!
    Üdv.: Supernagyi50

7. vazulneni8

vazulneni8 Haladó

Sziasztok! Jelen pillanatban firefox-szal vagyok bent és minden működik.

Sali~*.*, vampire_hunter és Othep kedveli ezt.
  8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem dolgoztál feleslegesen.
    Kollégám ellenőrzése alapján mind a 140 csöved az event felületen van.
    Rajzold meg Te a pályát, vagy nyomjál a Segítség pipára és akkor meg tudod a pályákat csinálni, mert előrajzolja neked a játék.

upload_2023-8-13_10-1-13.png

Gazdasszony és Dolphin kedveli ezt.
  9. mazsilany66

mazsilany66 Utánpótlás-írogató

Már nekem is jó minden, de a terménybónuszaim elúsztak..... Kicsit sz@rul érintett.

sutimami57 és Andzsi1971 kedveli ezt.
  10. nagyanyo7

nagyanyo7 Utánpótlás-írogató

Chrome is működik!

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.

Értem a felháborodást.
    De kérem nem szétzilálni a Segítségkérő topikot.
    A Segítségkérő topik nem csevegő!
    Akinek nem problémája, megoldandó gondja van, az kérjük a Panaszkönyvben eressze ki a gőzt: https://board-hu.farmerama.com/threads/panaszkönyv.15520/page-9

Tavirózsa, PalMa és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. evve00

evve00 Utánpótlás-írogató

oke ! bocsi de akkor olvasd vissza az utolso 50 kommentet

13. Othep

Bocsi visszaolvastam...
    Éppen azért kértem, hogy most már ideje lenne rendeltetésszerűen használni a topikot.
    Miután kicsit lenyugodtak a kedélyek...
    Az írásom nem csak kifejezetten neked szól.

Tavirózsa és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. mizoka71

mizoka71 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Három farmomon szeretném megváltoztatni az email cimet, de nem tudom mert a régi email cimre küldi a megerősitendő linket, de a régi email cimeim már törölve vannak. Igy nem tudok a helpdesknek sem irni, mert ő is a régire ir. Köszi

15. Othep

Szia.

Nem szükséges idézned senkit, ha szeretnél írni a fórumra.
    Csak úgy egyszerűen is elkezdhetsz hozzászólást írni. :)

Kérlek, keresd fel a supportot.
    Az alapértelmezetten megjelenő (régi) e-mail-címedet át tudod írni egy másikra, amelyen tudod fogadni a support leveleit.
    Ezt az e-mail-címet célszerű a probléma leírásában is feltüntetni.
    Kérlek, a supporttal folytatott levelezésből semmit ne hozz már a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. dalmária

dalmária Junior szaki

Szia !
    kb.15-20 perccel ezelőtt arattam, kaptam 45+30 feröpit, eventnövényem volt . előtte megnéztem csőböl mennyi kell ,így kevertem a malomban 8 hajlított csövet. EZ a 8 cső nincs meg az eventnövényt és a felröpit levonta. Nézd meg légyszi !Köszönöm!
    ID 19380354

17. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Üdv! Szeretnék érdeklődni, ez a coki ablak megint sűrűn tűnik föl még játék közben is, mikor tűnik el?
    Továbbá ládanyitáskor az oldal kifagyása, mikor szűnik meg?
    Ha Erre F5-t nyomok az ablak félig töltődik be és a coki ablak, megint F5 jön megint coki ablak,
    hogy talán betöltődik a játék és lehet folytatni a ládák nyitását.
    Eléggé bosszantó tud lenni percenként ez a fajta "játék".

Andzsi1971 kedveli ezt.
  18. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján nem a megfelelő típusú csövet gyártottad le.
    Hajlított cső helyett egyenes készült.
    2023-08-13 11:46-kor 6 db egyenes cső gyártástát indítottad a malomban, ez el is készült. (abból 19 db-od van most).
    Van még növényed, tudsz 8 db hajlított csövet gyártani, valóban az kellene a pálya befejezéshez.
    Hajlított csövet utoljára hajnalban készítettél, 02:56-kor.

upload_2023-8-13_12-33-15.png

19. Edythke

Edythke Fórumlakó

Szia! megint nem működik a játék, semmit nem lehet csinálni csak Rackó tologatja a társát

melcsi67 kedveli ezt.
  20. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

z igaz de én nem 140csövet gyártottam hanem két nap alatt sokkal többet köszönöm a
    segítségkérő figyelmeztetést az akartam használni

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.