Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Mérlegelj egy másik szempontot is: Miért fizetne bárki is a titkosokért, ha ingyen is hozzájuthat? Márpedig a fizetős játékosok nélkül játék sincsen. Ez esetben az ő előnyük, hogy előbb rendelkeznek az óllal, előbb készül el a gazdakör, és a piacon is tudnak egy kicsit keresni.
    Ha visszanézed, a pelikán - az utolsó előtti titokól - már négy alkalommal szerepelt eventben, szezonban nyereményként. Majd bekerül a többi is..

2. RobertRedford

RobertRedford Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni magam és több farmtársam nevében! Bahán a strandtörölköző készítőt nem lehet kitenni, csak pörög a napraforgóvirág. Ez több farmon is előfordult. Van ahol kint van (nem nálam) ott viszont nem lehet learatni.
    Köszönöm a választ.
    RR. ID: 23169244

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Strandtörülköző gyár megjelenítési problémája csütörtök óta ismert, a Központ dolgozik rajta. A termelést nem befolyásolja, csak látványban zavaró.
    Ha úgy gondolod, akkor a hiba elhárításáig vedd le a területről, vagy tedd be Manufaktúrába.
    Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

smoldering, cicimsincs és aida2330 kedveli ezt.
  4. RobertRedford

RobertRedford Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a gyors választ! :)

Dolphin kedveli ezt.
  5. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Köszönöm a jelzésed! Végül is sikerült megszereznem, de tényleg a legutolsó pillanatban!

Kuzdern és Dolphin kedveli ezt.
  6. pupi78901

pupi78901 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, a Gyopárvölgyben az Északi erdő 2 hányadik szinttől lesz elérhető ?

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Mi olyan sürgős? xD
    Egyelőre nem tudjuk. Mivel az Északi erdő utolsó területe az 52. szinten vehető birtokba, valószínűleg csak valamikor ezt követően. Talán a 60. környékén, de csak találgatok.

-ágianyu33- és pupi78901 kedveli ezt.
  8. csi48

csi48 Fórummogul

Szervusztok
    Tudja valaki, hogy mikor lesz TURBÓ MALOM? Nagy szükségem van rá, sajnos.

9. .Nyuszipók.

.Nyuszipók. Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A munkások akciós áron miért nem elérhető? ma este 22 óráig van irva!
    Köszi a válaszokat

10. Dolphin

Szia,
    hó első felében szokott lenni, így várható, hogy lesz a következő napokban. Figyeld a hivatalos event bejelentőket:
    https://board-hu.farmerama.com/forums/eventek.273/

-ágianyu33- és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    jelzésre került már a Központ felé a probléma, sajnos csak ma délelőtt 11-ig volt elérhető a rendszerben az akció. :-(
    Ha kapunk újabb információt a témában, megosztjuk Veletek.
    Megértésedet köszönöm!

12. dudus5

dudus5 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nekem is u.az a problémám, mint az előző gazdának. Tegnap este is megnéztem, és az volt az ismertetőben, hogy ma estig van az akció. Sehol sem írták, hogy korábban befejeződik, ez nagyon nagy csalódás.
    Nem tudom megérteni, mert én is ma akartam venni!.
    ID 29811434

.Nyuszipók. kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    Neked is csak azt tudom írni, mint a másik Játékosnak.
    Jelzésre került már a Központ felé a probléma, sajnos csak ma délelőtt 11-ig volt elérhető a rendszerben az akció. :-(
    Ha kapunk újabb információt a témában, megosztjuk Veletek.
    Megértésedet köszönöm!

14. macs

macs Utánpótlás-írogató

Szia! Segítségeteket szeretném kérni. Kiváltottam az eventen a Sajttrón 1x2-es dekort. A házikedvenc futtatóban a kihelyezés után 1x1-es Sajtpalota jelent meg, sajttrón sehol. :(
    macskanyu ID: 37482809

15. Dolphin

Szia,
    a Sajtpalota egy másik dekor, 2018-ban lehetett megszerezni.
    A Sajttrónt itt keresd a Házi kedvenc futtatóban:
    upload_2023-9-5_15-57-18.png

16. macs

macs Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ, de így végképp nem értem a történteket. Nem volt hely. 1 darab 1x2-es dekort töröltem legalul, egy rosszcsont darazsat, majd a helyére kézzel beillesztettem a sajttón dekort. Nem volt más sajtos dekor, amit kitehettem volna. Helyette a sajtpalota jelent meg. Mi törlődött és mégis hogy került fentre a dekorom? Minek a helyére? Én nem rendeztem át, csak egy dekort töröltem.

Utoljára szerkesztett: 5.9.23
  17. Dolphin

Szia,
    azt sajnos nem tudjuk megmondani, hogy mi volt ott előtte, ahol most a Sajttrón van. Mindig csak a pillanatnyi helyzetet látjuk.
    Látom most áthelyezted alulra, így az előbb jelzett helyen most két üres mező van - ami a többi dekor takarása miatt nehezen észlelhető.
    Vélhetően a Sajttrónt már korábban kitetted ide, mint a Sajtpalotát, s lehet az Építőmunkásokkal intézted, akik észlelték, hogy van ott két üres mező, ezért került akkor oda. De ezek csak vélelmezések - saját játék tapasztalat alapján.

18. soulduuz

soulduuz Fórum-zöldfülű

Munkások akciós áron! Egész nap elmarad?:(Választ előre is köszönöm.

19. Dolphin

Szia,
    jeleztük a Központnak a problémát, sajnos délelőtt 11-kor véget ért az akció.
    Egyelőre nem kaptunk további információt a témában.
    Elnézést kérünk a kellemetlenségért.
    Természetesen, ha érkezik információ, a szokásos módon megosztjuk Veletek.
    Megértésedet köszönöm

cicimsincs kedveli ezt.
  20. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. A Napraforgódombot hogy tudom megszerezni? A minap azt olvastam, ha a Gyopárvölgyet ,,aktiválom,, az is megnyílik. Rengeteg csengőpengőmbe került de a Napraforgódomb zárva maradt. A legtöbb az, hogy semmit nem értek, hogy mit is kell csinálni a nagy csengőpengőpengő elnyelőben. Hol vannak a fák? Milyen rúnákról van szó? Bár ne hajtottam volna ennyire rá. :( Nagy csalódás ért. Köszönöm szépen a válaszokat. Szép és kellemes estét, jó játékot kívánok mindenkinek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.