Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mert vélhetően nincs bent a pipa az event felületen - kérlek ellenőrizd:

"3. Ezen a részen találjuk a karakterek ki és bekapcsolási lehetőségét. Ha a pipát kivesszük a négyzetből, akkor a karakterek eltűnnek a játéktér aljáról, ha a pipát ott hagyjuk, akkor megjelennek a karakterek."

https://board-hu.farmerama.com/threads/borzadálatos-éjszakák.24041/#post-1346452

2. mártonb

mártonb Járnitanuló

köszi,csak olyan kicsi a kocka hogy alig láttam.

Dolphin kedveli ezt.
  3. paloooo

paloooo Fórumelemző

Üdv..., kérdezném a molyhos tölgy makk minek a termése? S honnan lehet ilyen fát beszerezni?
    Köszi

4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!

A farmra érkező titokzatos csemete elnevezése "Amazonit" talányos fa.

[​IMG]Molyhos tölgy
    :)

Sali~*.*.*, aida2330 és Kuzdern kedveli ezt.
  5. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Megint nem lehet belépni kb 1 órája.

A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt

Hiba történt a következőhöz csatlakozáskor: www.farmerama.com

Utoljára szerkesztett: 29.9.23
    Julcsi7502 kedveli ezt.
  6. szotyi7907

szotyi7907 Junior szaki

hát igen mostanában elég sokat csinálja hajnal ota most tudtam belépni persze hogy akkor mikor az ember ráér akkor nem tud belépni megcsinálni a farmot igy teljesitse az ember az eventet egyre szarabb ez a játék

-Tündi72- kedveli ezt.
  7. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Hajnal 5 óta most lehet csak belépni, de az is lehet, hogy már éjféltől ??? Mi történt már megint ??? A DDDOOOSSS már le se fekszik ?

melcsi67, Sali~*.* és -Tündi72- kedveli ezt.
  8. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Szia,belépni én is csa most tudtam, 88 %-on állnak a barik, hosszú idő óta

meggondolták magukat:D

-.Marcsi.- ID: 43602970

melcsi67 kedveli ezt.
  9. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Én sem tudtam belépni reggel 6:30 óta, azonban 8:25-re sikerült nagy nehezen belépni. Jó sok időt vesztegettem így el !
    Haldoklik a játék!

melcsi67 kedveli ezt.
  10. Dolphin

Sziasztok,
    volt kora reggel belépési probléma, de jelenleg elérhető már a játék kliensben is, böngészőben is.
    Elnézést kérünk a fennakadásért.
    Megértéseteket köszönjük!

kigyo51 kedveli ezt.
  11. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Tisztelt Moderátorok!

Szeretném megkérdezni, hogy mégis mi rosszat vagy valótlant állítottam a törölt hozzászólásomban?
    Nem voltam tiszteletlen, nem állítottam hazugságokat és nem lázítottam.
    Tudjátok nagyon sok durvább hozzászólást nem töröltök.
    A véleményemet abszolút kulturáltan fogalmaztam meg és attól, hogy nem zölddel írtam szerintem mindenki értette az iróniát.
    Szomorú vagyok, hogy nem lehet véleményt nyilvánítani.

zsani_apja és melcsi67 kedveli ezt.
  12. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Kénytelen vagyok ellentmondani. Kilépés, sütik törlése, majd visszalépés és a megrendelőket képtelen vagyok kiszolgálni, mert hiába kattintok a "Szállítás"-ra nem reagál rá. Farm név : franyo121 I.D. szám : 36281016 Újabb takarítások és így a harmadik nekifutásra sikerült mind a 12 megrendelőt kiszolgálni.

melcsi67 kedveli ezt.
  13. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia !
    Nem kora reggel, hanem kora hajnal óta fél 9-ig. Semmi baj nem lenne ezzel, ha félévente 1x lenne csak ilyen, de naponta van !
    Nincs senki, aki az asztalra tudna már csapni, ott ahol kell ???

bogisaci60 kedveli ezt.
  14. melcsi67

melcsi67 Haladó

s
    sziasztok,hajnal óta a most állítólagos belépés sem igaz! Vicc az egész,amit művelnek,a türelmet kérés meg már sok!

bogisaci60 és elefáncsifáncsi kedveli ezt.
  15. pohoraisandorne49

pohoraisandorne49 Utánpótlás-írogató

Szia! Nálam nem jön fel a figura igy nem tudom a feladatot megcsinálni.

16. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia ! Ahova beadsz, ott van egy kis üres kocka, tedd be oda a pipát és megjelennek.

kigyo51 kedveli ezt.
  17. Dolphin

Kedves Játékosok!
    Megértjük, hogy dühösek és csalódottak vagytok, ha nem megy a Játék.
    De kérjük, hogy a panaszaitokat ne a Segítségkérő topikban fejtsétek ki (ahogy azt már sokszor kértük), erre van a dedikált Panaszkönyv.
    A sok OFF hozzászólás között nehéz megtalálnunk a ténylegesen hibát / fennakadásokat jelző bejegyzéseket, így nehéz számunkra a Segítségnyújtás, ami ennek a topiknak és a Modiknak a feladata lenne.
    Eszmecserére pedig használjátok kérlek a csevegő topikokat, pl. Oázis, Kuncugó kuckó.
    Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

18. Dolphin

Szia,
    pontosan hol tapasztalsz problémát és mi a jelenség? Farm név és Farm ID megadása nélkül nem tudunk segíteni, illetve kicsit részletesebben add meg, hogy mi a gondod.
    Böngészőben nem látok jelenleg fennakadást.

19. Dolphin

Szia,
    én aludtam hajnalban, így nem tudhattam mikortól nem volt elérhető a játék. A nemzetközi csoportokban fél 5-től találtam jelzést, ezért fogalmaztam kora reggeli órákat.
    De szerintem most az a fő, hogy tudunk újra játszani.

20. negyesimonika

negyesimonika Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Pár perce vettem farmmunkás előfizetést. A pénzt levonta, viszont a munjkásaim nincsenek sehol.
    Farmnév:negyesimonika

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.