Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Farm név és Farm ID nélkül sajnos nem tudok segíteni. Ha a felhőt keresed, akkor menj a Paszulyra, és ott kezd el begépelni a felhő nevét. Az autósmozi event felhőjének ez a neve: Frászos este az autósmoziban
    Ha nem a felhőt keresed, akkor az adatok megadásánál kérlek pontosítsd a problémádat is. Köszönöm!

2. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Nagyön köszönöm, megnézem, eddig nem volt meg. Remélem rálelek. Olvastam, kevesen vagytok, a munka meg úgy tűnik elég sok. Köszönjük a segítségeteket.

3. Dolphin

Szia,
    természetesen megnézzük, ha megadod a szükséges adatokat: Farm név és Farm ID.
    Az új teliholdas fa pontos neve: Démoni tölgy.
    Ha nem találtad meg azóta sem, akkor kérlek hozd az azonosítókat. Köszönöm!

4. pdorka79

pdorka79 Fórum-zöldfülű

A kipipált 17-re megy rá újra.Vége a jó világnak? Szomorú! Kilépek és akkor mi lesz?

5. Dolphin

Szia,
    pontosítod kérlek a problémádat? És ha ellenőrzést szeretnél kérni, akkor kérlek add meg a Farm neved és Farm ID-t is, mert enélkül sajnos nem tudok segíteni. Köszönöm!

6. én1959

én1959 Utánpótlás-írogató

Igen, Kliensen volt megnyitva, most viszont megtaláltam. Köszönöm a segítséged.

Dolphin kedveli ezt.
  7. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

Sziasztok !
    ID:33746229
    Vettem a JACK boltjából 5-6 Szörnyek fáját.
    Nem találtam.
    Kiléptem-beléptem-frissítettem......
    Akkor sem találom.
    Megnéznéd légyszives kérlek szépen, mit rontottam el ?
    Előre is köszönöm észépen !

8. jcica

jcica Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítsetek légyszi! A necronomicont mi adja? Előre is köszönöm!

9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Kuzdern kedveli ezt.
  10. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    A Szörnyek fája egy kitehetö, a váza ikon alatt keresd

11. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép estét!Segitséget szeretnék kérni,mert az új horror fákból démoni vettem xl,eset és simát is,de az xl,eset nem kaptam meg,vagy nem találom!Köszönöm ha ránéztek!További jó és szerencsés játékot!szöszi50 ID24825308

12. (Marina1950)

(Marina1950) Fórum-zöldfülű

Fura estét kívánok! Fura, hogy amikor rákattintottam volna a mai napra, nem lehetett, de, amikor átléptem egy másik területre, már kipipálva volt a mai nap, ami nagy öröm.Mindig olvasom a fórumot és láttam, hogy többeknek volt ilyen jelenség, de szerencsére van megoldás is.A kérdésem az lenne tisztelettel, hogy mivel iszonyú sok aratókupont kaptunk, ha a meglevőkkel együtt beindítanám, nagyon megterhelné a játékot vagy nem.Köszönöm a választ.

13. anna640328

anna640328 Törekvő

Sziasztok. Eltűnt az első adag molybogyó felszaporításom. Az 5 darabot tudtam újra elültetni. A kezdő 10 darabot KK-ztam, 70 darabnak kellett volna lenni, de csak az újra kapott 5 darabot tudtam elültetni. A hollópáfrányból megvan a felszaporított 70 db. Megnéznétek kérlek. ID 16614081

14. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám ellenőrzése alapján 2 db molylepke tápot készítettél a malomban 2023-10-18 21:03:47-kor, ezzel a két táppal meg is etetted a Gombaerdőben lévő 2 Molylepkeüregben fejlődő Molylepkét. Miután a rendszer észlelte, hogy nem maradt molybogyód, kaptál újra 5 magot.
    Molylepke táp összetevői: 20 világító bogyó + 40 izzó gomba + 20 molybogyó
    Tehát a 2 db-hoz pont 40 db kellett a molybogyóból.

15. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám megkereste neked a fákat. A Gombaerdőben keresd mind a 4-t oda raktad ki.

upload_2023-10-19_0-12-4.png

szöszi50 kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    örülök, h Rackó napi ajándékánál Nálad is rendeződött a helyzet.
    Az Aratómunkások kuponokból bármennyit aktiválhatsz, ez nem terheli meg a játékot. :) De bármelyik másik Munkáskupont is aktiválhatsz.

17. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Tegnap megcsináltam a Sokasodó molylepkék 1 feladatát ,kaptam 1 napkő titokfát amit nem lehet learatni. már többször is próbálkoztam vele! id:21356122 Majd dél körül lehet megnézni ,mert kitöröltem,újra felraktam már tegnap is,most is, de nem működik !

18. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szia!Köszönöm szépen,késöbb megtaláltam,csak ki kelett lépnem,és vissza/további szép napot,és szersncsés játékot kvánok!

smoldering és Dolphin kedveli ezt.
  19. évaauth

évaauth Haladó

Szia!
    Az erdei tisztásra kitettem egy titokzatos fát.Nem lehet learatni sem a klienst, sem a böngészőt használva.
    Köszönöm!
    ID: 11581979

20. Dolphin

Sziasztok,
    a Központ tud már a problémáról, dolgoznak rajta. Türelmeteket kérjük a hiba elhárításáig.
    Megértéseteket köszönöm!

farmeres53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.