Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    amit beadsz ténylegesen azt az ellenőrző panelen látom. Az adatokat a játék naplójából hoztam.
    A játék naplója alapján eddig ezeket a tételeket adtad be- összeadtam a tételeidet:
    - 14 db Pixelszív
    - 157 db Pixelgyümölcs
    - 495 db Virtuális tök
    Ezek össz értéke beadási érték alapján: 81555

Az 5 teljesített szint értéke: 81500

Az "elnyelt" veszteség 55 érték, ez az "apró"-ból jött össze, mert nem pontos összeget adtál be egy-egy szinthez.

A malomban eddig 9 Tökfejes játékkazettát készítettél.

Ha érzésed szerint ennél több terméket szüreteltél / adtál be, így nem fogadod el válaszomat, akkor kérlek, fordulj a Supporthoz a problémával, mert én ennél többet nem látok az ellenőrző felületen.
    Megértésedet köszönöm!

aida2330 és genka53 kedveli ezt.
  2. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Köszönöm, nagyon kedves vagy, h segítettél. Azóta csináltam már párat.
    De egyébként talán jobb lenne, ha lehetne újraindítás, mint például volt már más minijátéknál!

Dolphin kedveli ezt.
  3. Dolphin

Szia,
    örülök, hogy sikerült, s hogy azóta már több pályát is kiraktál :) Csak így tovább.
    Ezt a minijátékot így tervezték meg, hogy nincs újraindítás. Az észrevételedet jelezzük a Központ felé, ahogy máskor is megtesszük, de, hogy figyelembe veszik-e a későbbiekben, ezt nem tudom megígérni :)
    Megértésedet köszönöm!

Éva0315, Sylja és genka53 kedveli ezt.
  4. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!
    Kipörgettem az új fónyereményt, de nem kaptam meg. Megnézné valaki. Köszönöm előre is
    tulika2012 ID: 55167838

5. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2023-10-27 22:31:25-kor pörgettél ki Boszorkányfőzet fürdő-t, melyet kihelyeztél időközben a Kísértetjárta kúriára. A bal felső részben keresd.

miniowl kedveli ezt.
  6. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Én is idáig számolgattam, de elég nehéz úgy visszapörgetnem, hogy közben nem jegyzetelek bevételt, beadást illetve a nyitásra kapott javakat is hozzáadni. Ezért a késői reflektálás.
    Sajnos, pontos számokat nem tudok mondani, anélkül pedig hiába döngetek bármilyen ajtót.
    A tápok száma stimmel, a 14 Pixelszív is.
    Nem szándékozom a Supporthoz fordulni. Sajnálom, hogy egyáltalán belementem ebbe a hiba keresésbe. Ezért mondtam korábban, hogy én ezt elengedem...Nekem van rossz érzésem és nem azért, mert bármi elveszett, az a legkevesebb!
    Köszönöm a fáradozásodat!

7. kola.75

kola.75 Fórum-zöldfülű

Kedves Admin!

Az alábbi hibába futottam bele:
    2023.10.25-án Alpesi sárgabarack előállításához az átalakítóban indítottam alap humusz előállítást, amit másnap szerettem volna begyűjteni, rákattintottam az összes begyűjtése gombra, úgy tűnt mintha megtörtént volna, de hiába akartam Alpesi sárgabarackot előállítani, nem tudtam mivel azt mutatja, hogy a szükséges 3 humuszból csak egy van. Vissza mentem az átalakítóba, hogy begyűjtsem a humuszt, de ott mind a sima begyűjtés mind az összes begyűjtés gomb szürke. Ha az infora megyek a humuszon akkor azt írja előbb csináljak helyet a raktárban.
    ID:7108422.
    Felhasználó kola.75

Segítségedet előre is köszönöm.
    Üdv.

Csatolt fájlok:

8. Dolphin

Szia,
    a Gyopárvölgy egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy a raktár fala nem gumifalú, mint a farmon, hanem itt a tárolási kapacitások végesek. Ha tele / vagy közel teli a raktárod egy-egy része, akkor az oda tartozó dolgokat nem tudod begyűjteni, learatni - ezért szürke a "Begyűjtés" mező. Előbb fel kell használni a felhalmozott készletből. Figyelni kell arra, hogy amit termelsz, azt folyamatosan fel kell használnod.
    Aratások előtt érdemes a raktárban kezdeni, itt a sorokon egy harang ábra figyelmeztet a telítettségre - belépve Hozzád az Anyagok előállítása sornál van kis harang, pont amelyik kategóriában a humusz van. Mivel a tároló kapacitását nem tudod bővíteni, így javaslom, hogy a felhalmozott Alap faanyagból használj fel: készíts fákat belőle, dobd be az átalakítóba, legrosszabb esetben dobj belőle a kukába. A jövőben pedig csak annyit gyárts belőle, amit el is használsz, hogy a többi dolognak is maradjon helye:
    upload_2023-10-28_8-33-56.png

9. mazsilany66

mazsilany66 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tegnap megvettem a prémium+ tagságot. Jól értettem, hogy a gyopárvölgybe az átalakítóban és az előállítóban dupla mennyiségű tárgyat állíthatok elő? Nálam az előállítási időt felezte le. Ami tök jó, de mégsem dupla mennyiség. Farm ID: 31011355.

10. Dolphin

Szia,
    ez is ugyanúgy működik, mint a Turbó malom. A gyártási idő feleződik, így az alap idő alatt dupla mennyiség készül el. :)
    Egy számítási példa:
    eddig 10 db előállítása 8 óra volt, most a prémium plusszal a 10 db 4 óra alatt készül el, így 8 óra alatt 20 db-bal fogsz rendelkezni, tehát az alap idő alatt dupla mennyiséged lesz. Viszont az első adagot már 4 óra után fel is tudod használni, így nem terheli egyszerre a 20 db raktáradat, aminek a kapacitása tudjuk, hogy nem véges :)

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A képet Aida-nak hoztam cáfolatául annak, hogy a többletbeadások miatt lenne hosszabb a nagyítós csík. Nem akarok én semmit, a számokkal tisztában vagyok. Mindketten tudjuk, hogy ezt rosszul programozták, így felesleges egy haszontalan és félrevezető grafikát magyarázgatni.

soresne, zsani_apja, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  12. mazsilany66

mazsilany66 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ! Lehetett volna kicsit egyértelműbb a megfogalmazás. Szerintem sokan fognak csalódni.

13. oroszso

oroszso Járnitanuló

Szia, aktiváltam ma reggel egy árkádsebesség növelőt, és nem csökkent az idő. Szeretném ma még egyszer learatni, azért kértem ezt a játéknál. Köszönöm előre a segítséget. oroszso ID: 4148585

14. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Köszönöm, elnézésedet kérem, hogy este már nem reagáltam. Kicsit elvesztem a számok tengerében, nagyon késő volt mire válaszoltam.
    Mivel nem tudom percre pontosan, hogy mikor és mennyit arattam, el kell fogadnom a naplózott értékeket.
    A véleményeddel egyetértek:)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziaa.

Ellenőrzésünk alapján jelenleg nincs aktív bónuszod az event kapcsán. (Az ólakat ekkor indítottad: 2023-10-28, 07:24:13 óra.)
    Fontos, hogy az ólra ható bónuszt azelőtt kell mindig elindítani, mielőtt tápot adsz neki. Ha a termelés elindult (azaz az érési idő elkezdődött), akkor már ne indítsd el a bónuszt, mert utólag nem tud érvényesülni a hatása.

Sőt valamennyi bónuszt azelőtt kell indítani, MiELŐTT megeteted az árkádkabint, learatod, vagy kihelyezed a Pixelfát. (Ha valamiért leszedted esetleg).
    A bónusz indítása után, csak 1 óra hosszat érvényesül annak hatása).

Sylja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    A pixelfa aratása előtt rátettem a betakarítás és sebességnövelőt.5 fa közül 4 fára hatott .Ez hogy van ?
    soresne
    5111156

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem kellett volna áthoznod, jó helyen volt az előző helyen is, épp végeztünk az ellenőrzéssel.

Kollégám ellenőrzése alapján
    4 fát ekkor indítottál el: 2023-10-28, 05:56:19 óra.
    A bónuszt vélhetően ez előtt indítottad el. (Csak élő bónuszt látunk, lejártat nem.)
    A bónusz hatása egy óra.
    Az 5. fát ekkor indítottad: 2023-10-28, 09:24:18 óra - ekkor már nem volt hatóideje a bónusznak.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Köszönöm a választ.Én úgy emlékszek,hogy mind az 5 fát egyszerre inditottam.

Othep kedveli ezt.
  19. oroszso

oroszso Járnitanuló

Köszönöm , ezt nem tudtam. utána indítottam miután megetettem.

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  20. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szia!
    Köszönöm szépen az ellenőrzést. Keresem :p

Dolphin és Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.