Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szeretnék vombat lakot kitenni a bahára, hármat sikerült, de többet sehogy sem tudok. Kérem nézzétek meg. ID 9805208
    Sajnos nagyon nehezen, vagy inkább sehogy nem működik a baha egyik területe sem frissítettem, de hiába. Már a betöltés is sikertelen.

Utoljára szerkesztett: 2.11.23
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Vadaskertbe raknád? Ez a Vadaskerted már tele van - több ól nem fér bele. Szabad földterületed a Baha ültetvényen nincs jelenleg. Vagy másik Baha területen ütköztél problémába?
    upload_2023-11-2_15-19-46.png
    Kérlek, egy frissítés után ellenőrizd, hogy Te is ezt látod-e, aztán etesd meg őket :)

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Nagyon köszönöm, minden működik, én csak most tudtam berakni az állatokat.xD

Dolphin kedveli ezt.
  4. Dolphin

Köszi a visszajelzést, a lényeg, h megoldódott. Sikeres vombat tenyésztést :)

5. Bade92

Bade92 Utánpótlás-írogató

Dolphin kedveli ezt.
  6. silk57

silk57 Junior szaki

Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy a Nasitanya teljes fejlesztés után mit ad? Köszi a választ. silk57 ID 33916881

7. Dolphin

8. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Kaboca tápot hol lehet előállítani Válaszodat köszönöm

9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  10. Borka68

Borka68 Haladó

Sziasztok, nekem két problémám van, meg egy észrevételem. Gondolom, már többen jelezték, hogy megint nagyon lassú a játék, folyton lefagy. A problémáim viszont az alábbiak: a képregényes eventnél mikor csak az utolsó feladatot nem csináltam meg, ahol az ajándék egy bónuszláda volt, szóval miért azt az üzenetet kapom vissza a felhősornál, hogy nincsenek a raktáramban az adott termékek, tehát nem tudom kitenni a felhősorra. A másik probléma, ezzel az új eventtel van, a leírásban azt mondják, hogy mindenki kap 5 koponyát, meg 1 kulcsot. Az 5 koponya megvan, de kulcsot azt nem kaptam. Így meg nem tudom elkezdeni az evenetet. Meg tudnátok nézni? Köszi

11. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hello! Kiváltottam a juharlevelű hárfa virágot de nem kaptam meg! afranya1945

12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nem elég kiváltani, meg is kell venni, annyit amennyit ki szeretnél rakni a bahás területre.
    Baha -piros kosár- fák, ott beírod a nevét és vásárolsz.

aida2330, Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  13. Laca-farm

Laca-farm Utánpótlás-írogató

Gazda: Laca-farm ID: 55319159 A koponya eventen a farmos résszel kezdtem. A harmadik beadandó lépésnél (bogrács) a közbenső gyertyás lénés szövegét adja ki. Így se beszállítani se továbblépni nem lehetséges!!!!!!!!!! Chrome böngészőben fut.
    Ugyanez a hiba a tableten is meg a számítógépen is!!!!

14. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia. Nálam is ez volt. Vidd az egeret a bogrács jobb felső sarka felé. Ott sikerülni fog rákattintani.

15. Laca-farm

Laca-farm Utánpótlás-írogató

Köszi! Így sikerült. Amúgy csókoltatom a programozókat....

kigyo51 és SnéDóri kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    azonosító adatok nélkül sajnos nem tudom megnézni.
    Az Ősi kulcs és a Cukorkoponyák meglétét a Pajtában tudod ellenőrizni, az EGyéb kategóriában.
    Ha hozod a Farm neved és Farm ID-dat, akkor természetesen megnézem mindkét problémás dolgot.

17. Dolphin

Szia,
    elegendő egy bejegyzést írni a problémádról, ha vmivel kiegészítenéd, akkor a bal alsó részen található Szerkesztés gombbal tudod visszanyitni, s tudsz benne módosítani.
    Mivel csak a Farm nevedet hoztad, de a Farm ID-dat nem, így sajnos csak annyit tudok írni, amit Játékostársad, a Piros kosárból tudod megvenni a fát, a Szentélyben csak a jogot váltod ki.

Sali~*.* kedveli ezt.
  18. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hello! Nem jelenik meg a piros kosárban a növény afranbya1945 ID24400208

19. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adatok pótlását.
    A Juharlevelű lángfa egy fa, és nem növény. A termése a Juharlevelű lángfa-virág.
    Kérlek, a Piros kosárban a Fák alatt keresd, én megtaláltam Nálad, meg fogod tudni venni :)
    upload_2023-11-2_21-52-4.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

sziasztok. én a szigeti koponyával kezdtem , de én a játék kezdete óta nem kaptam 5 óránként a másik kettő magból. néztem a pajtában is de nem találom. szeretnék segítséget kérni ID 17948992 szerencsevadász 70

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.