Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sali~*.* és Ninett79 kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

-BombadilToma- és aida2330 kedveli ezt.
  3. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szép estét kívánok :)
    Kérem, nézze meg valaki, hogy a zombijuhos nari sárga jelvényt miért nem teszi be ? Már kétszer is tenyésztettem, ezért jelenleg 127 db van, ami sokkal több, mint amennyi kellene. A másik kettő rendben van. Kész van.
    Köszönettel: Zsófi
    Zsófi0101 ID: 3246475

4. Dolphin

Szia,
    ahogy az az event ismertetőben szerepel, a Teliholdas feladatsor utolsó két jelvényes feladatához nem Teliholdas jelvényre van szükség, hanem Ízeltlábúak és Madarak jelvényre (sajnos az event ablakban az ábrán megjelenítési hiba miatt látszik a teliholdas színű jelvény - ezért elnézést kérünk):
    Innen hoztam a képet:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...sztős-event-2023-november.24188/#post-1353465

A 6-os feladatba eddig 7 db Ízeltlábú jelvényt adtál be, így még 28 db-ot kell szerezned.
    upload_2023-11-9_21-25-28.png

Merilin jóslata alapján várható a hétvégén egy tápos tenyésztés, ha nem sietsz, esetleg érdemes megvárnod, akkor tudsz szupertáppal spórolni:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...os-pletykapartija.22406/page-287#post-1353732

Sali~*.* és Zsófi0101 kedveli ezt.
  5. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szia:)
    Köszönöm szépen a választ. Megyek tenyészteni. :)
    Én voltam a figyelmetlen sajnos.
    Jó éjt:
    Zsófi

Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  6. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Hol taláom a Barkoscinegémet Hová tudom ki tenni

7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Ha megszerezted, akkor farmos menüben keresd, az ólak fül alatt. Farmos állat,nem bahamás.

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia! Mikor vásárolhatok fürge malmot? Vagy volt és lemaradtam róla?

9. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Általában minden hónap végén vagy elején megrendezett mini-event, azaz a "Turbó malom akció" folyamán lehetséges előfizetni rá.Előre pontos időt nem tudunk mondani, mikor kerül megrendezésre.
    Utoljára 2023.10.29. és 2023.11.03.között volt.
    Máskor sajnos nincs rá lehetőséged vásárolni, csak az akció keretében.
    Itt olvashatsz róla:"Turbó malom akció"
    Kb. 2.hét múlva esedékes, akkor tudsz majd előfizetni.
    A Hírek felületén olvashatsz a megjelenítéséről.

Sali~*.* kedveli ezt.
  10. -emmucika-

-emmucika- Junior szaki

Szia!szeretném megkérdezni hogyha luxus bájitalt használok mennyivel gyorsabb a tenyésztés?

11. ReneeSmith

ReneeSmith Utánpótlás-írogató

Szia! A luxus bájital nem gyorsítja a tenyésztést, használatával csak esélyed van rá, hogy a tenyésztés szintet lépjen.

GA-BI-O-Farm, Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  12. cumi83

cumi83 Junior szaki

Sziasztok.
    Tegnap event kezdés után, 2x2-es földbe elvetettem a magokat, majd utána 2x1-es földbe, következő belépésnél a földek üresek voltak, magok elvesztek, 5 db magom (mozzarella golyó) volt csak, amit gondolom a rendszer adott. Csodás paradicsom rendben meg volt. :(
    Ma reggel, a felhősoros farm aranyos láda elvileg 6 aranyat adott, de csak 1-et írj jóvá.
    Farmnév: cumi83
    ID.: 15137114
    Köszönöm szépen, ha valaki ránéz.

13. Dolphin

Szia,
    azt, sajnos nem tudjuk ellenőrizni, hogy tegnap mit vetettél, mit arattál. Az, hogy üres földet találtál belépés után, adódhat abból, hogy a vetést követően nem vártál eleget a kilépés előtt, s a szerverig nem jutott el az információ (akár pillanatnyi internetlassulás, hálózati leszakadás miatt). Jártam már én is így, ezért én kilépés előtt végig szoktam menni minden területen, ellenőrizve, hogy rendben van-e minden. Sajnálom, h így jártál.
    A rendszer ad 5 magot 5 óránként, ha azt észleli, hogy elfogyott a készleted. Ma 2023-11-10 07:26:09-kor kaptál 5 magot a rendszertől.
    Farmarany készleted alakulása a mai napon:
    reggeli nyitó készleted 1005 db volt
    - 2023-11-10 08:32:18-kor arattad a Varázskalap (+) dekorodat, kaptál 4 db-ot
    - 2023-11-10 08:32:18-kor arattad le a Végtelen kincskeresés (+) dekorodat, kaptál 1 db-ot
    - 2023-11-10 08:38:33-kor vásároltál Termelési segítőt a Gyopáron, ennek ára 5 FA
    - 2023-11-10 08:44:19-kor bontottál egy Farmarany ládát, kaptál 6 db FA-t.
    1005+4+1-5+6= 1011.
    Jelenleg ennyi a készleted - így nincs hiányod.
    upload_2023-11-10_9-48-32.png

cumi83, Sali~*.* és Kati71kati kedveli ezt.
  14. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Meg szereztem de sehol sem találom Kérlek segíts ID20400531

15. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Sziasztok! Nem tudom jó-e a hely, ahova írok, de szeretném kérdezni, jelezni, hogy nekem a paszulyon az első sorban egy üres Pizzaparti felhősor van, rajta olyan elemekkel, amik nincsenek a jelenlegi eventben. Amennyiben valamelyikre rákattintok, akkor a jelenlegi event ablakot adja be, de ha jól olvastam az ismertetőt, akkor ebben nincs felhősor. Ez valami hibás megjelenés lehet, vagy valami nagyon elkerülte a figyelmemet? Köszönöm a választ előre is.

ID: 5389774

16. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján bent van a dobozban:
    upload_2023-11-10_9-59-8.png
    Ha sok ólad van a dobozban, akkor célszerű vagy betűrendbe rendezni őket, úgy könnyebb rátalálni, vagy a keresőbe begépelni a nevének a kezdetét (én ez utóbbit tettem az ellenőrzéskor)

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. Dolphin

aida2330, Sali~*.* és Othep kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    igen, hibás megjelenés, a Központ tud a problémáról.
    Néhány Játékosnak megjelent a paszulyon a 2021-es Pizzaparti event felhősora, kérlek, hagyd figyelmen kívül, remélhetőleg mielőbb orvosolják a helyzetet.
    A jelenleg futó Pizzaparti eventnek nincs felhősor nyereménye.

Sali~*.* és k.krisztinka kedveli ezt.
  19. k.krisztinka

k.krisztinka Aktív író

Köszönöm a gyors választ, sejtettem, hogy valami ilyesmi, de inkább biztos rákérdezni ezekre. Legalább nem kell vele foglalkoznom.

Dolphin kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    jelenleg 3 múzeum van Játékban, Farmaranyért tudsz vásárolni a Piros kosár alatt a Vázára kattintva.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eventismertetők-útvesztőiben.15382/#post-892291
    upload_2023-11-10_11-47-5.png

Köszönöm türelmedet, sajnos elbújt a kérdésed.

Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.