Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a jobb oldali oszlop utolsó két jelvényes feladatába NEM teliholdas jelvényt (narancssárga) kell beadni, hanem a 6-os feladatba Ízeltlábúak jelvényt (lila) és a 8-as feladatba Madarak jelvényt (kék), amint az az event ismertetőben is szerepel. (Az event ablakban van egy megjelenítési probléma, mert ott sajnos mindegyik jelvény narancssárgának tűnik - sajnos ezen nem tudunk változtatni, erről a hibáról tudunk - elnézést kérünk)

Innen hoztam a képet:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...sztős-event-2023-november.24188/#post-1353465
    Ellenőrzésem alapján az utolsó feladatrésznél tartasz, még 21 db kék jelvényre van szükséged, azaz Madarakat szükséges még tenyésztened:
    upload_2023-11-11_9-18-37.png
    Ha nem sietsz, akkor érdemes megvárni a holnapra meghirdetett akciókat :) - spórolhatsz a szupertáppal, s Baby boom mellett még Farmpengőt is szerezhetsz.
    https://board-hu.farmerama.com/forums/eventek.273/

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. giz-gazda14

giz-gazda14 Járnitanuló

köszönöm

Dolphin kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nálam a paszulyon megjelent a pizzaparti felhősor. De ehhez az eventhez nincs felhősor. Most nem értem....

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    "Természetesen" hiba... Egy régebbi pizzás event felhősora. Ne törődj vele.

Ninett79 és Othep kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Köszönöm a választ Toma. :)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  6. Borka68

Borka68 Haladó

én nem tudok belépni, valakinél van még ilyen probléma?

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kipróbáltam.
    Kliensen és böngészőn is be lehet lépni.
    Nem találkoztam a tiédhez hasonló beírással.
    Kérlek, csináld végig az ilyenkor szokásos dolgokat:
    Válts böngészőt vagy térj át kliensre, ha nem azzal játszol.
    Végezz el egy géptakarítást CCleaner-rel.
    Pihentesd egy kicsit a routert úgy, hogy először a gépet kapcsolod ki, aztán a routert, majd pár perc szünet után a routert kapcsolod vissza, ezután a gépet.
    Térj át wifi-ről vezetékes kapcsolatra, legalább a játék idejére, ha módodban áll.
    Előfordult már olyan eset is, hogy valakinek ki volt lazulva, valamelyik kábele, emiatt nem tudott a játékba lépni. Ellenőrizd azokat is.

8. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Helló! Kérlek,nézzetek utána,hogy a pizzás játékban az első két kártya után nem kapok újabbakat, így nem tudom folytatni a játékot. Ha kilépek a pizzás játékból,akkor bukom a beadott dolgokat, semmit nem kapok érte. Az előző pizzásjátéknál is így jártam. Köszi,ha utánanéztek..

9. belovics57

belovics57 Járnitanuló

A játékom gyengélkedik már napok óta nem tudok területet váltani, a számlálónál csak a birkák talicskáznak . Aratás közben lefagy ha f5-tel frissítek olyan mintha félig nem arattam volna le.id:5689256 belovics57

10. Othep

Szia.

Kérek Tőled farmnevet és ID-t.
    Ezek nélkül nem tudunk ellenőrzéseket végezni.

11. csipetke01

csipetke01 Aktív író

csipetke01 ID 48200342

12. SherlockHolmes

SherlockHolmes Járnitanuló

Sziasztok!
    Szeretnék segítséget kérni egy hibával kapcsolatban; úgy tűnik, hogy egyáltalán nem kapom meg a nekem küldött privát üzeneteket a játékban.
    Próbáltam másik account-ról küldeni magamnak üzenetet: a kimenő üzeneteknél látszik, de a sajátomnál a bejövő üres. Fordítva működik, tehát én tudtam a másik accountnak üzenetet küldeni. (Nincs letiltva egy játékos sem nálam, nem ez a probléma.)
    Próbáltam F5-ölni, ki-be lépni, sehogy nem akarja.
    Firefoxot használok (aktuális legújabb azaz 119.0.1 (64 bites)), adblocker nincs bekapcsolva; bár ezeknek nem kellene számítania (próbáltam az asztali kliensben is, ott is ugyanez van).

13. Othep

Szia.

Ellenőrizd, hogy minden kábel be van-e dugva a megfelelő helyre (előfordult már olyan, hogy valakinél egy kihúzódott csatlakozó okozott problémát.)

Kérlek, csináld végig az ilyenkor szokásos dolgokat:
    Ha böngészővel játszol, válts egy másikra, vagy kliensre.

Végezz el egy géptakarítást CCleaner-rel. (Úgy futtassd a CCleaner-t, hogy bepipálod rajta a DNS-gyorsítótár törlését: Windows - Rendszer - DNS gyorstár
    Jómagam ezt a funkciót mindig bepipálva tartom a CCleaner-en).

upload_2023-11-11_12-45-44.png

Pihentesd egy kicsit a routert úgy, hogy először a gépet kapcsolod ki, aztán a routert, majd pár perc szünet után a routert kapcsolod vissza, ezután a gépet.

Ha módodban áll, térj át vvifi-ről vezetékes kapcsolatra, legalább a játék idejére.

Ha klienssel játszol és semmi sem segít, akkor töröld a gépedről és telepítsd újra a klienst.
    Ügyelj arra, hogy újratelepítés előtt mindenhonnan töröld a régit: a Programok közül, a Letöltés mappából és a Lomtárból is.
    Csak ezután telepítsd újra.

Reméljük, ezek valamelyikével megoldódik a problémád.

14. Othep

Nincs túl sok üzenet a postádban?
    Törölj belőlük párat, ha ez a helyzet.
    Ha nem ez a gond, akkor Tóled is kérek farmnevet és ID-t.

15. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Megoldódott a dolog,ráfrissítettem,és csodák csodája,nem buktam a beadott cuccot,mint az előző játéknál,hanem ott folytathattam,ahol abbahagytam. De azért köszi!

Othep kedveli ezt.
  16. nnygabor

nnygabor Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

A pizzás játékban nem ad új kártyát, nem lehet folytatni a játékot.

nnygabor

ID: 25846474

Előre is köszönöm!

17. SherlockHolmes

SherlockHolmes Járnitanuló

Nincs egy darab üzenetem sem. A kért infó az aláírásomban is benne van, de íme: " Gazda: SherlockHolmes ID: 54060287 "

18. Othep

Köszönöm szépen.

Az aláírásodat nem figyeltem, ne haragudj. :)

Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Amint lesz, jelentkezem az eredménnyel.
    Türelmedet köszönöm.

SherlockHolmes kedveli ezt.
  19. Othep

Köszönöm, hogy visszajeleztél. :)

20. Othep

Frissítéssel próbálkoztál?
    1-2-szer én is jártam így.
    Nyugodtan frissíthettem, ott folytatta a menetet, ahol abbamaradt.
    Nem veszítettem el semmit.
    Jelezz vissza. de persze utána elviszem ellenőrzésre a problémádat.

aida2330 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.