Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Kapcsold be a További beállítások között az "Információ megjelenítése egérkurzoros rámutatásra" opciót.

Utoljára szerkesztett: 22.11.23
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. -kesudió-

-kesudió- Utánpótlás-írogató

Szia! A Top3000 event beadó(befizető)ablaka nem működik nálam tegnap éjjel óta. A nevem mellett a helyezési számnál -1 -et mutat, a lista ablak üres, a pillanatnyi állást és az én nevemet , az eddig beadott mennyiséget ,semmit nem látok.... Az eventes terület amúgy működik ,ültetni -aratni tudok rajta,csak a top 3000 beadási és tájékoztatási ablak halt meg.
    Farmom : -kesudió-
    ID: 18114136
    Köszönöm ,ha segítesz.

3. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

sziasztok. nem tudom átvenni a legújabb kárpótlási csomagot, nem találom.

4. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Nálam a Hírek felületén volt, a megafonos fül alatt.

5. szerencsevadász70

köszönöm , megnézem

Sylja kedveli ezt.
  6. szerencsevadász70

sziasztok nem tudom átvenni az újabb komponzációt, mert a hírek felülete nem müködik legalább is az én gépemen, frissités után sem.tudnátok esetleg segíteni? ID 17948992 szerencsevadász 75 köszönöm

bocsi szerencsevadász 70

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.11.23
  7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    hát ennek sok oka lehet, lejárt a kártyád, nincs rajta elegendő fedezet. Érdeklődj a bankodnál, hogy mi lehetett az oka, illetve a Supporton tudsz segítséget kérni.
    Mivel nem írtál sem hibaüzenetet, sem, hogy mi volt a pontos problémád, hol akadtál el, így sajnos ennél többet nem tudok segíteni :-(
    Azt sem tudom, hogy a korábbi sikeres vásárlás mikor történt, így lehet, hogy még azelőtt, mielőtt bevezetésre került az erős Ügyfél-hitelesítés az internetes kártyás tranzakcióknál, így plusz adatra is szükséged van egy kártyás tranzakciónál - ebben is a bankod tud segíteni, ha nem tudod ezt a plusz kódot.
    Megértésedet köszönöm!

8. Dolphin

Szia,
    lehet épp akkor frissült az adat a háttérben, s ez okozhatta a problémát. Ilyenkor javasolt egy frissítést végrehajtani a játékban.
    Én nem látok most problémát a listádban:
    upload_2023-11-22_9-47-28.png

Sok sikert a TOP-os részvételedhez!

-kesudió- kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    ha módosítani szeretnél a bejegyzésben akkor azt a bal alsó sarokban a Szerkesztés gombbal tudod megtenni. Ne írj módosítás miatt új bejegyzést a jövőben - köszönöm (most összevontam a két bejegyzésed)
    Ellenőrzésem alapján már mindkét kompenzációs csomagot átvetted, ezért nem aktív már az a Fejlesztések fül a Hírek alatt. A nagy csomagban kapott felhőt még nem üzemelted be, illetve a Farmárudában is érdemes még a mai nap folyamán körbenézned, hátha kiszednél még vmit a Különleges ajánlatok közül.

szerencsevadász70 és Sylja kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    kérlek a jövőben egy problémát csak egy topikban jelezz. Köszönöm.

11. Dolphin

Szia,
    ha esetleg Játékos társad válasza alapján sem találtad meg, akkor kérlek hozz Farm nevet és Farm ID-t, mert ezek nélkül nem tudok segíteni Neked. Köszönöm!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. őszanyócska

őszanyócska Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm meg van

Dolphin kedveli ezt.
  13. -kesudió-

-kesudió- Utánpótlás-írogató

Köszönöm!! Reméljük csak ennyi volt ... Tegnap éjfél óta kb. 20x próbáltam megnézni a listát és az helyemet , és frissítettem is ,de mindig "fagyott" volt ott minden. Most már én is próbáltam és nálam is újra látható minden...!! Mégegyszer köszi és szép ,problémamentes napot!

Sylja és Dolphin kedveli ezt.
  14. Negedi

Negedi Járnitanuló

Hálás köszönet! Minden lehetőséget próbáltam csak ezt nem. :inlove:

Utoljára szerkesztett: 22.11.23
    Sylja és Dolphin kedveli ezt.
  15. csikszereda

csikszereda Utánpótlás-írogató

Sziasztok, kérnék én is egy kis segítséget. Megvettem a Baha múzeumot de nem tudom kirakni és nem értem hogy miért..mit nem csinálok jól vajon?? Előre is köszönöm. Gazda: csikszereda ID: 6832143

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    2x2-es üres terület kell hozzá valamelyik Baha játékmezőn: Baha fő ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete, Kincses sziget, Hajótöröttek partja. Itt a váza ikon alatt találod, mint bármely más dekort.

17. csikszereda

Mindenem megvan hogy kirakjam...de mégsem tudom mert átvan húzva, szóval megvan...de nem tudom kirakni...megvan a hely is.. megcsináltam a feladatot is hozzá a fejlesztéshez...de nem tudom kirakni...

18. Natsu123654

Natsu123654 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm!!

Dolphin kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    FA-ért vásároltad meg a múzeumot, de mivel még a Maja majmok szentélyében nem váltottad ki a Baha-múzeum jogát, ezért látod a Váza alatt áthúzva.
    Menj be a Maja majmok szentélyébe, és váltsd ki a szobrot Aranybanánért, s utána ki fogod tudni helyezni már.
    upload_2023-11-22_12-17-58.png

Részletek itt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...z-új-típusa-2023-november.24211/#post-1354572

CsakJucinak12 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  20. csikszereda

Megvagyok...köszönöm...!!! Szép napot!!!

Igen, köszönöm, közbe rájöttem hol hibáztam!! Köszönöm !!!

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.