Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Fórum nagymestere

Hálás szívvel köszönöm a válaszod. Látom dolgozol éjjel is. Kitartást. Nagyon szép és kellemes hétvégét kívánok neked Enike** :inlove:

Enike** kedveli ezt.
  2. kosagi

kosagi Fórum mestere

Sziasztok!
    Az ismertető szerint, ha lejár a prémium plusz, automatikusan folytatódik a prémium előfizetés. Nálam ez nem történt meg. Sajnos nem emlékszem, hogy mennyi volt még hátra a prémből, mikor a pluszra váltottam.
    kosagi 52267135

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    elvisszük ellenőrzésre a problémádat, türelmedet kérjük a vizsgálatig. 4 napod maradt még elvileg a prémiumból.
    Türelmedet köszönöm!

4. Dolphin

Szia,
    ez egy megjelenítési hiba volt, hogy a Piros kosár alatt megjelent néhány játékosnak egy rövid ideig a Lórilak. Megvenni nem lehetett, hiába kattintott rá a Játékos. Ez a hiba már tegnap javításra került.
    Lórilak csak az új, "Marcipán" talányos tiki-tenyészetből fejlődHET ki, erről itt olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...dó-gazdaköri-küldetéssel-2023-december.24321/

5. kosagi

kosagi Fórum mestere

Köszönöm szépen!

6. juditka53

juditka53 Fórum hercege

Szia!
    Köszönöm szépen a válaszodat. Nagyon sajnálom a történteket, mert mikor legutóbb volt a belépési probléma, akkor pár nap után kijavították.:( Tudom hogy ez csak egy szám, de nagyon fura látni ezt a 4-5 napot az ezerhatszázvalahány helyett, mintha kezdő lennék.:cry:
    Igazán történhetett volna egy kis karácsonyi varázslat.:p

Kuzdern és Othep kedveli ezt.
  7. macs

macs Utánpótlás-írogató

Szia! Az imént a kerekkeréken két partypörgetést nyertem és nem adódott hozzá a már meglévő pörgetési lehetőségekhez. Többször előfordult mostanában.
    Gazda: macskanyu ID: 37482809

8. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján így alakult a mai Party pörgetéseid (PP) száma:
    - 2023-12-17 02:05:20 sima keréken kaptál egy PP-t, így a pörgetéseket 30 db-bal kezdted.
    - első PP-re (2023-12-17 02:05:32) 24 órás munkás kupont kaptál, készleted 29 maradt
    - 2023-12-17 02:05:43 volt a következő, erre a pörgetésre Tökös pulykát kaptál, maradt 28
    - 2023-12-17 02:05:53-kor Pompás pávát kaptál, maradt 27
    - 2023-12-17 02:06:03-kor 10 Farmpengőt kaptál, maradt 26
    - 2023-12-17 02:06:13-kor 48.000 BTP-t kaptál, maradt 25
    - 2023-12-17 02:06:24-kor 10 Szupertápot kaptál, maradt 24
    - 2023-12-17 02:06:34-kor 12 órás munkáskupont kaptál, maradt 23
    - 2023-12-17 02:06:45-kor pörgettél, ekkor kaptad a 2 party pörgetést, maradt volna 22, de a kettő jóváírása után 24 lett.

30-ról indultál, 8-t pörgettél, maradt 22, ehhez kaptál kettőt így lett 24 :)

-2023-12-17 03:46:51-kor a sima keréken még kaptál egy PP-t, ezzel 25-re emelkedett a PP-k száma.

Utána még ládák nyitásából is kaptál PP-t, ezért van jelenleg 28 db-od:
    upload_2023-12-17_8-16-37.png

9. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Kedves Dolphin, tegnap kérted, hogy ide hozzuk a Gyopárról a megjelenítési hibát. Ma sikerült mentenem. Chrome böngészőből játszom. Nem mindig jelentkezik, akkor is inkább akkor, ha a Kertből megyek át az Erdőbe és azonnal aratok ott is.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    köszi a képet, jelezzük a jelenséget a Központ felé.

GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    azt a választ kaptam a központtól, hogy tudnak erről a megjelenítési hibáról, előfordul, hogy az előző terület aratásakor kapott felröpiket ismételten megmutatja. Nincs információ, hogy mikor kerül javításra.
    Én a magam részéről azt tudom javasolni, ha a zavaró a látvány, hogy a két terület aratása között tarts nagyobb szünetet, esetleg nézz be útközben a két terület között a Megrendelőkhöz.
    Megértésedet, megértéseteket köszönöm!

aida2330 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Kaptam választ (a szokásosat...): https://board-hu.farmerama.com/thre...nos-témák-részleg.19446/page-110#post-1360880

Tavirózsa, aida2330 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

aida2330 kedveli ezt.
  14. zebraful

zebraful Fórumelemző

Sziasztok!
    A Jegesmedve szezonban a Termelési segítő 4 ó. mit tud és hol jelenik meg, ha megszereztem? köszönöm ha valaki tudja.

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A termelési segítő a Gyöpárvölgyhöz kötődik.
    Itt tudsz tájékozódni róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324699

Majd pár hozzászólással lejjebb:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1325327

16. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Köszönöm szépen a gyors választ:).
    Engem már nem zavar, mert tudom, hogy hiba és úgy kezelem. Az Alpesi kert játékba kerülése után engem is megzavart, hiányoltam a felröpit. Értetlenkedtem is miatta itt a topikbanxD.
    Azoknak a gazdatársaknak viszont zavaró, akik most érnek oda és nem tudják, hogy megjelenítési hiba.:(

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szia miért nem engedi a Pingvin Paulát megetetni még délkörül megcsináltam a malomterméket és még nincs a Baha főfarmon ID33224951 Gazdasszony

Zümi1980 kedveli ezt.
  18. Othep

Szia.

Kicsit cselezni kell Paulánál:
    Vedd ki, majd tedd vissza a pipát az eventablakban, lépkedj össze-vissza a területeken, gyakran frissíts, elő fog kerülni.

Gazdasszony kedveli ezt.
  19. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Hiába frisitek nem adja a Pingvin Paula etetését már hiába kattintok mindenhova kérlek segíts

Zümi1980 kedveli ezt.
  20. Othep

Sajnos különösebb tanácsot adni nem tudok. :(
    Van olyan játékos, akinek a játékból való ki- belépés hozza elő Paulát.
    Érdemes a medvék között figyelni, mert fel-fel bukkan köztük 1-1 pingvin is.

-ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.