Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szivarvany20000

szivarvany20000 Törekvő

Amennyiben a pontos sort beütötted jó sornak és van hozzá CSILLAGOS ÉRMÉD BŐVEN,
    akkor gyorsan rányomsz akármennyit és adja ami jár érte.
    Nem szükséges soronként beütni.

2. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szia!
    Tudni szeretném, mikor lesz munkás előfizetés
    Köszi

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Megnéztem a dátumokat augusztustól. :) Ahogy látom szokott lenni hónap közepén és a végén. Van rá esély, hogy kapunk még az idén.
    Viszont januárban tudom majd csak megerősíteni, hogy jók- e a meglátásaim. :D ;)

Kuzdern, aida2330 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Egy apróságra szeretnék választ kapni! A mini játék számlálója 43-at mutat, de a Minden táblázatban csak 40db tudok megszámolni. Ez megjelenítési hiba vagy a gép nem tud számolni? Itt a kép róla : [​IMG]

5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Megfigyelheted, hogy 4 játékonként kapunk 1-1 főjutalmat, tehát még 7 játékot kell lejátssz, hogy eljuss a végéig.
    Viszont az órás mezőket utána is beszedheted 24 óránként és lejátszhatsz 6 játékot minden nap.

Sali~*.*, Kuzdern, aida2330 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. ReneeSmith

ReneeSmith Utánpótlás-írogató

Szia!
    Volt olyan kombináció, amit ismételtél, többször kiraktál? Ugyanez van nálam is, 24szer játszottam, de jobb oldalt csak 18 van, mert az érmék miatt ismételtem. Úgy vettem észre, jobb oldalt egyszer szerepel minden kombináció, csak azért hogy lásd milyen jutalmat ad, de nem valódi "játékelőzmény".

aida2330 és franyo121 kedveli ezt.
  7. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Valóban, csak azokat a kombinációkat mutatja a minijáték, amelyek 1 alkalommal már kirakásra / beváltásra kerültek. Könnyebb áttekinthetőséget kínál így a kombinációk nyomonkövetése érdekében.

aida2330, franyo121 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Köszönöm a válaszaitokat! A lényeg, hogy eddig minden variációmat elsőnek ítélte a számítógép. Mivel Exel táblázat segítségével csinálom, észrevettem volna, ha valamelyiket ismétlem. A lényeg : most jött el az ismétlesek ideje, hogy a hiányzó 125 Csillagos érmét megszerezzem az "Ünnepi hárompontos (+)" kitehető megvásárlásához. Ebből adódik a kérdésem : az 50 mini játék utáni csomagokért is kaphatok Csillagos érmét?

9. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Sziasztok! Ma vásároltam egy rémisztő képkeretet, de sehol sem találom. Nincs róla semmilyen információ, hogy mi ez! Sem a növények, fák, ólak kategóriájába nem tartozik, sem dekorációs tárgyak közé. De a leg lényegesebb, hogy sehol sem található!
    Kérlek benneteket, hogy nézzétek meg mi lehet a gond.
    ID: hunorkám2 54543070

10. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Szia!
    A rémisztő képkeretet a farmod fotózása során tudod használni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Szemi19

Szemi19 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Néhány napja nem működik az egérkurzoros rámutatás funkció annak ellenére hogy be van állítva a rendszerben (növények, állatok,fák esetében) A szomszédoknál és a haladási csíknál valamint a felhőknél pedig kattintással sem tudom megnézni az információt. Nagyon kényelmetlen így 'vakon' játszani. Kérlek segítsetek hogy mi lehet a baj. Előre is köszönöm.
    Szemi19 ID3078669

12. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Köszönöm, ha ezt tudom, akkor most meg sem vásárolom!

Sylja kedveli ezt.
  13. Timi21a

Timi21a Junior szaki

sziasztok, A csere eventben nem tudom kitenni a molyhos tölgyet. Se felajánlani se keresni nem tudom, de látom hogy más ki tudta tenni ajánlatba. A raktáramban van 3 db.

Timi21a ID: 51189648

14. jani8888

jani8888 Utánpótlás-írogató

Sziasztok sem molyhos tölgyet sem kiváló cyannét nem tudok kitenni cserére , van mind a kettőből jó néhány darabom , de látom másoknál kirakva mi lehet a gond ?

15. Enike**

Szia!

Az előzetes tesztek alapján adta 50 minijáték felett is a jutalmat.

16. Enike**

Szia!

Az Enciklopédiában természetesen erről is van fent információ: (az Enciklopédia zöld színű szóra kattintva magát az információt is megtalálod, eredetiben)

Egyéb
    Rémisztő képkeret

Hozzávalók:
    • 250 sírkő
    • 300 vámpírparadicsom
    • 300 rémtök
    • 300 koponyafa
    Amit ad:

Az idegenforgalmi irodában készített farmképednek lehet rémisztő kerete is.

Itt található részletes leírás:
    Farmfotó készítése, szavazás

Ha a képkeretet már megvásároltad, eltűnik a polcról, a helye üresen marad.

Sylja kedveli ezt.
  17. Enike**

Szia!

Nem találtam nálad olyan beállítást, amivel probléma lenne. Amennyiben továbbra is tapasztalod, kérlek, jelentkezz újra.
    Köszönöm.

18. Enike**

Szia!

Úgy látom, most tele van a panel az általad kínált más tárgyakkal. Kérlek tedd meg, hogy újra megpróbálod kitenni, és amennyiben nem jársz sikerrel, akkor jelentkezel itt ismét.

Köszönöm.

19. Enike**

Szia!

Ha továbbra is fennáll a probléma, kérlek hozz pontos farmnevet és ID-azonosítót, mert ezek nélkül nem tudunk segíteni neked.

Köszönöm együttműködésedet.

20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Bagolyban elküldött üzenetek kicsillagozása az mi?

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.