Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük türelmedet.
    Jelenleg 234-es szintnél van az utolsó, szinthez köthetően érkező új Gazdaköri feladatsor.
    Nincs tudomásunk róla, hogy tervezik-e ezt bővíteni a későbbiekben, s ha igen, akkor mikor.
    Megértésedet köszönöm!

Arrah, aida2330 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Dolphin

aida2330, karesz és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. karesz

karesz Fórumprofi

4. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Szép napot! Boldod Új Évet!
    Kerdésem hol tudok múzeumot építeni a szigetre?
    Köszönöm a választ!

5. Dolphin

6. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Kuzdern és Dolphin kedveli ezt.
  7. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Szép napot.

14:37 van. Event bejáró és hírekben semmi sehol nem tudok választani. Senki nem ír semmit hivatalosan. Egyeseknél megy, másoknál nem Ez felettébb furcsa, nem szoktam reklamálni de ezt nem értem.
    lovardatanya ID 44159918

8. Judit5753

Judit5753 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Valamit nagyon elrontottam kitöröltem az egyik + csillagos dekort és nem találom sehol most végleg elvesztettem? Segítség mit csináljak?

9. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Most lett meg minden.

10. Dolphin

Szia,
    kiment időközben a tájékoztató, elnézést kérünk a csúszásért.
    Örülök, h Nálad is rendben elindult.
    Sikeres eventet!

lovardatanya és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    elveszni nem tud semmi a farmodról.
    Ahhoz viszont, h segíteni tudjunk, kérlek, add meg a Farm neved és Farm ID-dat, mert ezek nélkül nem tudunk segíteni a keresésben.

12. Judit5753

Bocsi a farmnevem Judit5753, Farm ID nem találok.

13. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Ott van az :), a stilizált keret alsó szélén megtalálod. Gazda:Judit 5753 és utána van , hogy ID:........

Ez akkor, ha böngészőből játszol.

Dolphin kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    itt találsz leírást, hogy böngészőben és kliensben hol találod meg a Farm ID-t.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/user-id.488/
    Sajnos enélkül nem fogok tudni segíteni, a két adatra együtt van szükségem az ellenőrzéshez.

aida2330 kedveli ezt.
  15. Judit5753

Szia! Bocsánat a tudatlanságomért. Farmnév Judit5753 ID 28456588 . Sajnos a konfettigyárat töröltem ki félek hogy végleg elveszett:cry:

16. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adatokat, semmi baj nem történt, ma is tanultál vmi újat - így be tudtam nézni Hozzád. Ahogy azt már írtam, nem tud semmi elveszni a farmodról, ez miatt nem kell aggódnod. :)
    Ellenőrzésem alapján a Konfettigyárat még nem szedted le a Kerge kertből, mivel még nem arattad le az összes (+)-os tulajdonságát:
    upload_2024-1-4_16-39-35.png

-ágianyu33-, aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Judit5753

Nagyon köszönöm a türelmed és a segítséged! Minden tökéletes.xDxD

smoldering, aida2330 és Dolphin kedveli ezt.
  18. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Köszönöm szépen a válaszod. Örülök neki ..akkor nem kell félni a szintlépéstöl.. :DMár "csak 150000 narancs tulipán kell az üres gazdakörihez.. Na meg ha jön titokfás küldetés.. De az nem ennyire vészes..

Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. csébéká

csébéká Fórum-zöldfülű

Sziasztok, nekem még új a fórum nem szoktam használni, remélem kapok segítséget. Mert az előző eventel sem tudtam haladni, nem kaptam meg az alap jóváírást. ahogy az előtte lévőnél sem. Technikai problémára tippeltem, És most a dinósnál szintén ez van, vetném a koponyát és az ammoniteszt de mind kettő 0. nincs olyan kártyám amivel fizetni tudnék sms funkció nincs, másképp nem rinyálnék. De másnál is ez a helyzet vagy csak velem van mindig kicseszve? Köszönöm a válaszokat és a segítséget!

csatolom

Csatolt fájlok:

• gfgdfg.jpg
      gfgdfg.jpg
      Fájl mérete:
      548.9 KB
      Megtekintések:
      43
    Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.1.24
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Kiválasztottad melyik növénnyel kezded? Ha igen, menj a malomba ott tudod előállítani a magokat, nem magától lesz ott...

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.