Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HOPIHE1978

HOPIHE1978 Járnitanuló

Szia, nagyon szépen köszönöm ,erre nem isgondoltam,mégegysze hála és köszönet.

Dolphin kedveli ezt.
  2. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Csak a szokásos.
    14:05-kor leszedett tenyésztés 1 azaz 1 állatot ad.
    Még jó hogy boom van 14:00-tól.

De semmi gond, fejlesztgessék csak a teljesen haszontalan, ráadásul szokás szerint hibás levelezős borzadványukat.
    Itt látszik is hogy ott fent mi is a fontos.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia! még az event óra sem jelzi a baby boomot :music:szerintem felesleges volt sietned...

4. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    A neon csillagok elindult, a többit nem néztem valóban....
    Óriási hibát követtem el hogy az mertem feltételezni hogy elég értelmesek, és el tudnak indítani mindent időben.

Amúgy egy tenyésztésem volt bent...

GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  5. Méhecske

Méhecske Haladó

Köszönetem mindenkinek,aki próbálja megoldani a "rejtélyt" és értékes tanácsokat ad. Annyi a válltozás,hogy mai is kaptam tőle ajándékot és újra próbáltam bagolypostát küldeni.Pontosan gépeltem a nevét,figyelemmel minden apró részletre és lőn csoda,a levél elment. Most már csak az a kérdés,hogy fog e rá válaszolni,mert eddig még nem jött válasz.

aida2330 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  6. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Szia. A boomot lefelejtették, nem is lenne jó ha egyszer valami zökkenőmentesen indulna. Mindenre kell figyelnünk, nem elég hogy élvezhetetlen a játék.

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük a visszajelzést. Nem minden Játékos van napközben gépközelben, de biztos fog válaszolni, ha lesz rá lehetősége. :)
    További jó játékot!

8. Dolphin

Sziasztok!
    Nem felejtették le, csak egy picit később indult el. Ezért elnézéseteket kérjük!
    Számtalanszor felhívjuk figyelmeteket, hogy új event / mini event indulásakor a KI/BE lépést követően a ténykedést csak azt követően kezdjétek el, ha az event órát ellenőriztétek és mindent rendben találtátok. Azt, hogy Ti annak ellenére arattok, ténykedtek, hogy ezt a pár másodperces ellenőrzést nem végzitek el, ezt mi helyettetek nem tudjuk megtenni, ne minket okoljatok :-(
    Sajnálom, hogy sietve aratva nem kaptatok BabyBoom-ot mellé, de az event ideje alatt lesz még egytápos BabyBoom, ha nem sietős, várjatok addig a tenyésztésekkel:
    https://board-hu.farmerama.com/forums/eventek.273/
    Sok sikert!

9. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Senki sem okolt Téged, vagy akármelyik moderátort.
    De kérdeznék valamit, akár válaszolni sem kell rá...

Mikor volt az hogy bármi fizetős rész maradt le, csúszott "tecnikai hiba" miatt egy event indulásakor??
    Ugye most is csak pont a boomot érintette a hiba, a többi rész pontban 14:00-kor elindult.

Azt már meg sem merem kérdezni hogy mikor vallja be ott fent valaki hogy elbaltázott valamit...

És nem nem vagyok ideges, 1 azaz 1 darab tenyésztésemet arattam, így kár sem ért szinte.

GA-BI-O-Farm és mucus252 kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    elnézést kértünk a hibáért, s felvállaltuk, hogy technikai hiba miatt az picivel később indult el - én mást nem tudok tenni.
    Örülök, h nem ért nagy "kár".
    Én továbbra is csak azt tudom javasolni, hogy event /mini event indulása utáni első ténykedés előtt nézz rá az event órára, hogy minden el tudott-e indulni, s akkor nem ér csalódás
    Megértésedet köszönöm!

11. namama

namama Utánpótlás-írogató

Most tudtam volna elkezdeni a játékot. Az 5 órás koponyával szerettem volna kezdeni. Rákattintottam, bekevertem a malomban, de amikor ültetni szerettem volna, sehol sincs. Frissítettem, de hiába, nincs mit ültetni. Ilyenkor mit tudok csinálni. Előre is köszönöm a segítségeteket! A farmom neve: namama ID 11449195

Köszönöm, de végül is rájöttem, hol hibáztam!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.1.24
  12. Dolphin

Szia,
    ha jól tippelem, nem a Bahán kerested a malomban való előállítás után. De örülök, hogy rájöttél magadtól a megoldásra. :)
    Sok sikert!

(a jövőben ne írj egymás alá két saját bejegyzést, az eredeti Bejegyzésedet tudod módosítani a Szerkesztés gombbal - köszönöm, ha figyelsz rá)

13. nzsuzska71

nzsuzska71 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Szeretnék segítséget kérni. Este a hosszú érésű event növényt ültettem, reggel bónuszok aktiválása után arattam de 0 növényt kaptam. Kiléptem visszaléptem semmi még mindíg 0 a növény száma. Két farmon játszom mind kettőn ez történt. Nem tudom folytatni a játékot kínomban sisakbabot ültettem, de szeretném ha meglennének a növények.
    Farmnév: nzsuzska71 id. 23603909 1x1-es földbe 10 db járt volna
    Farmnév: zsuzskamama71 id. 26412957 1x1-es földbe 8 db járt volna

Láttam nem csak én jártam így, lehet lesz még ilyen probléma.
    Köszönöm szépen a segítséget!

14. Dolphin

Szia,
    azt nem tudom megnézni már, hogy mi volt a földedben, ha learattad már - de ha Te event növényt ültettél, akkor azt is kellett aratnod. Ha learattad, akkor pedig a pajtába kell kerülnie. Van esetleg képed is arról valamelyik farmról, hogy tényleg az event növény volt elültetve? Gondolom, ha az egyik farmodon így jártál, akkor a másiknál már esetleg készültél aratás előtt, hogy alá tud támasztani a hiba jelzésedet. Vagy esetleg csak egy mezőt arattál és akkor még tudunk teszt aratást véghez vinni Nálad.
    Ha minden meződ learatásra került, és nincs képed sem, ahol látszik, hogy mi van a földedben aratás előtt, akkor nem tudunk mit tenni.
    Nem jött ilyen jellegű jelzés még egyik országból sem, s itt is összesen 2-en jeleztétek ezt, így vélhetően Te sem event növényt ültettél (véletlenül, vagy vetőmag hiány miatt) az utolsó vetésnél.
    Megértésedet köszönöm!

15. nzsuzska71

nzsuzska71 Utánpótlás-írogató

Szia!

Nem készítettem képet nem is gondoltam hogy a másik farmon is előfordulhat ugyanaz. Hidd el biztos azt ültettem és nem kaptam meg az event növényt. Úgy látom előlről kell kezdenem az egészet, így viszont lehet nem tudom befejezni időre.
    köszönöm hogy megnézted.

16. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Szia!
    Segítséget szeretnék kérni!
    Többszöri próbálkozás után sem sikerült a vadaskertet kitenni a Tölgyhöz!
    Köszönöm, ha segítetek!
    Böbebaba60 ID: 4507014

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Egy területre maximum 5 ugyanolyan típusú raktárház tehető ki.
    Tehát max. 5 vadaskert, 5 múzeum, stb.
    Nem lehet, hogy a 6.-at próbálod kitenni?

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Köszönöm szépen!

Othep kedveli ezt.
  19. Petike824

Petike824 Járnitanuló

Sziasztok tudom buta kérdés de a fórumban olvasgatva / tenyésztős event/ írták többen az ólnullázást, de nem tudom ,hogy kell, segítséget szeretnék kérni.

20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.