Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szia:)

Köszönöm szépen a munkátokat, természetesen elfogadom az ellenőrzés eredményét, közben egy másik farmon szintén így jártam a 39. pályával, hozok egy képet:

https://kepkuldes.com/image/PDCZ12

mint láthatod a bal felső sarokban látszik, hogy 30 mp van még vissza és az is, hogy csak a 20 érmét kaptam meg.

aida2330, Sylja és Kuzdern kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Kérlek hozd nekem ennek a farmnak is a nevét és az ID-jét.
    Megmutatnám a kollégáknak.

3. zsona416

zsona416 Fórum bárója

farmnév: bmarika1981
    ID: 7976287

Othep kedveli ezt.
  4. Othep

Köszönöm az adatokat.
    Egy ideje már, hogy rákérdeztünk a jelenségre a Központban, de hétvége lévén valószínűleg még várnunk kell a válaszra.
    Türelmedet kérem. :)

aida2330 kedveli ezt.
  5. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Megérkezett hozzám Írina az új 6 órás ajánlatával.
    Kiszolgáltam.
    De a cukorkáknál valami nem stimmel, mert ha vissza akarnám hívni, akkor 2 cukorkát kérne.
    Nem tudom, hogy most vissza hívtam vagy nem! Megnéznétek?
    alex0824 ID: 25662130

6. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján ma 03:52:46-kor volt 1 édes csere költésed.

alex0824 kedveli ezt.
  7. alex0824

Köszönöm!
    Hála az égnek nem én vagyok szenilis, csak Irina próbál lehúzni +1 édes cserével!
    Gondolom akkor ez hiba.
    :)

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Othep

aida2330, Sali~*.* és zsani_apja kedveli ezt.
  9. alex0824

Köszönöm! Világos!
    Akkor hajnalban Írinát hívtam vissza. Rég volt, nem emlékeztem rá!
    :)

aida2330, Othep és Sali~*.* kedveli ezt.
  10. panku.macsek6

panku.macsek6 Utánpótlás-írogató

nem egyszerű belépni
    ember vagyok?
    no és képek ...
    lesz még jó a játék?

11. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Ez nem hiba, hanem egy biztonsági beléptetés. Gondolom a játékon kívül is találkoztál már ilyennel web áruházak, közüzemi szolgáltatók oldalára való belépéskor.:)
    A TOP3000 idején elég gyakran feldobta ezt az ellenőrző panelt a játékba való belépéskor. Robotprogramok kiszűrésére szolgál. Hamis robot feliratkozások kiszűrésére több módszer létezik, ezeket összefoglaló néven CAPTCHA-nak hívják.
    Valószínű, hogy túl gyors vagy, lassíts egy kicsit;)!

Othep kedveli ezt.
  12. évaauth

évaauth Haladó

Jó reggelt!
    Sajnos, már nem csak a növények aratásakor, vetésekor fagy le a játék, de már a paszulynál is! Hajnalban a legrosszabb a helyzet, egy farm learatásakor minimum 3x fagy le a játék. Mikor lesz megoldás?
    Köszönöm!

.barbi1. és NagyG1950 kedveli ezt.
  13. retiev1

retiev1 Utánpótlás-írogató

koszi,megkeresem:D

14. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Sziasztok! Meg van a három jelvényem és nem tudom a területet fel oldani vajon miért?? ID:33327404

15. -macibogyó-

-macibogyó- Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Nem tudom de nem tudok belépni az alpesi kertbe tegnap délutántól vajon miért? ID:40190916

16. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha esetleg a Játékostársaid által adott segítséggel sem sikerült a terület feloldásra, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, akkor be tudunk lépni Hozzád, s tudunk képes segítséget is hozni. :)

17. Dolphin

Szia,
    hajnalban nem játszom, így nem tudok arról az időszakról nyilatkozni. Most belépve Chrome böngészőben nem tapasztaltam problémát.
    Böngészőben vagy kliensben játszol? Próbáltad más módszerrel is?

Minden segítségkéréskor szükséges megadni a Farm nevet és Farm ID-t, mert ezek nélkül érdemi segítséget nem tudunk adni.
    Mindenképpen javasolt az internet sebesség ellenőrzése, lehet segíthet a WiFi router /modem újra indítása - lassabb internet okozhat ilyen jelenséget, amit írtál.
    Ha böngészővel játszol, érdemes másik böngészőt is kipróbálni, illetve minden belépés előtt törölni a "sütiket" (Cookies), és ürítsd a Gyorsítótáradat. Ha nem volt mostanában CCleaneres takarítás a gépeden, akkor azt is végezd el.
    Ha klienssel játszol, akkor segíthet a kliens törlése (a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is), majd utána egy Ccleaneres takarítás futtatása, s utána a kliens újra telepítése.
    Ha ezek közül egyik megoldás sem vezet eredményre, akkor várom az információkat és azonosító adatokat.
    Ha van rá lehetőséged és még nem töltötted ki ezt a kérdőívet, akkor kérlek, tedd meg, mivel ezek a teljesítményproblémák egyediek, ezzel is segítve a Központ munkáját:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/teljesítményproblémák-részletes-jelzése.24318/
    Segítséget itt találsz a kért számítógép-adatok megszerzéséhez:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/teljesítményproblémák-részletes-jelzése.24318/#post-1361384
    Köszönjük, ha segíted az információkkal a munkát!
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    "egy terület feloldásához 3 feltétel szükséges:
    • Megfelelő alpesi szint elérése
    • Megfelelő típusú és mennyiségű Arborista jelvény megléte
    • A megelőző sorszámú terület feloldott állapota
    Az egyes területekről a játékban a lakat ikon fölé húzva a kurzort kaphatunk bővebb információt felugró szövegbuborékban, ami mutatja a szükséges feltételeket. Ha minden rendelkezésre áll, akkor nem a lakat ikonra, hanem magára a területre kell kattintani, ekkor felugró ablakban tudjuk megerősíteni a szándékunkat. Ezt követően birtokba is vehetjük az új földterületeket."

Ellenőrzésem alapján jelenleg nincs felszabadítható területed. Legutóbb az Alpesi kertben volt terület bővítésre lehetőséged (ekkor is kértél segítséget), azt sikeresen feloldottad. Itt a 17-es szint elérésével lesz újabb terület bővítési lehetőséged. Az Északi erdőben pedig a 16-os szint elérésekor. Jelenleg a 12-es szinten vagy, így gyűjtened kell még ATP-t.

A két területhez az ismertetőket itt találod, ebből hoztam a fenti idézett részt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Északi-erdő.23674/#post-1291215
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-alpesi-kert.23688/#post-1324764

Sikeres haladást!

marcsi5556, Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    pontosan mit tapasztalsz? Hibaüzenet érkezik? Tudod picit részletezni a hiba jelenséget?
    Kliensben vagy böngészőben játszol? Próbáltál más módon is játszani, mint a megszokott?
    Én Chrome böngészőben tudok ellenőrzést végezni, s probléma nélkül eljutottam a Gyopárvölgyben az Alpesi kertben:
    upload_2024-1-15_10-2-55.png
    Kérlek, próbáld meg újra, ha nem jársz továbbra sem sikerrel, akkor kérlek, hozz bővebb információt.
    Amit még javasolni tudok:
    - ha böngészővel játszol, érdemes másik böngészőt is kipróbálni, illetve minden belépés előtt törölni a "sütiket" (Cookies), és ürítsd a Gyorsítótáradat. Ha nem volt mostanában CCleaneres takarítás a gépeden, akkor azt is végezd el.
    - ha klienssel játszol, akkor segíthet a kliens törlése (a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is), majd utána egy Ccleaneres takarítás futtatása, s utána a kliens újra telepítése.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. -macibogyó-

-macibogyó- Fórum-zöldfülű

Szia.
    AChrome böngészővel játszom és még mindig nem sikerül. Betölti 100%-ra és semmi. A Gyopárvölgybe be enged csak az alpesi kertbe nem. Bocsánat nem vagyok nagy számitógép zseni hol tudom törölni a "sütiket"?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.