Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

sziasztok. valaki meg tudja mondani, hogy lehet fekete öv szabóműhelyhez hozzájutni?annyit tudok csak, tatu állat kell hozzá.nem csinálom ezt a sz.napi eventet, inkább a gazdaköri feladatokat csináálgatom.ezért kellene most fekete öveket gyártani. előre is köszönöm a segítséget.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Leírása: https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-6#post-891944

Szerepelt már eventnyereményként, hozhatta Ólgőzös és szokott Ólválogatás eleme is lenni.
    Jelenleg Cserenapon tudsz hozzájutni, ha sikerül szerezned.
    A Feketeöv piacképes, illetve Ládából is bontható: Műhely cuccok ládája II

A Ládákról: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/#post-1005649

Dolphin és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. hzsoka

hzsoka Aktív író

Nagyon szépen köszönöm!!! Eszembe sem jutott ott keresni. Már csak egy icipici kérdésem lene. A Balerina játékóra cserélhető-e majd cserenapon?

4. Othep

Nem, sajnos.
    A játékórák sosem voltak cserélhetőek.

Dolphin kedveli ezt.
  5. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Sziasztok !
    Csak az lenne a kérdésem, hogy a "maja maszk" valaha piacképes lesz-e ?
    Ezrével porosodik a raktárban. :D

6. hzsoka

hzsoka Aktív író

Köszönöm! Most szomorú lettem.

7. Othep

Ne légy szomorú.
    Tudom, nem nagy esély, de létezik egy Titokzatos láda nevű dekor, ami néha bekerül eventnyereményként a játékba, abból bontható némi szerencsével.
    A Fehér ártatlanság (amit ad) piacon kapható, ajándékként küldhető az éléskamra polcról, ha emiatt kérdezed.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszönöm,szépen!lassan de haladok.

9. bambi43

bambi43 Utánpótlás-írogató

Szia Segítenél a rackó felhősort megkeresni nem találtam meg ID.49613735

10. Takacsrichardne

Takacsrichardne Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Sajnos napok óta, be van lassulva a farmom. nem nyitja meg a területeket, akadozik össze vissza ... nem értem miért.
    valamint váltottam lassan 1 hónapja prémiumra és ha jól értelmeztem a része az is hogy az adott területre kattintva a beért fákat önmaga le aratja. Nálam ez nem működik. Valamint a malom nem állít elő dupla mennyiségű tápot sem.
    Gazda: Takacsrichardne ID: 57552653

Választ előre is köszönöm!

11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A Prémiumtagságról itt olvashatsz részletesen. #1
    A fák automatikus szüreteléséhez még más is kell.
    Nem dupla mennyiségű tápot kapunk, hanem fele annyi idő alatt készül el a megadott mennyiség a malomban.
    Kiegészítem még nemzsu :inlove: hsz-vel, ennél egyszerűbben, érthetőbben nem lehet magyarázni
    "
    Szóval:
    - pakolj tele egy területet fával,
    - vegyél prémiumot,
    - arasd le egyszer a fákat az automatával (ez fontos!!),
    - ezután azonnal kapcsold ki az automatát,
    - bármikor beléphetsz a területre, hogy leszedd a tojglikat
    - de nehogy learasd a fákat!

Amikor aratni akarod a fákat, minden (de minden) elképzelhető bónuszod aktiváld, (togjli, felhő, rekesz), menj be a prémium villába és kapcsold vissza az aratót. És lépj be a fás területre. És ámulj! ;)

Itt egy réges régi hsz-em erről."

Utoljára szerkesztett: 28.1.24
  12. Othep

Szia.

Vagy az Összes felhősor kategóriára állsz rá (lásd oldalt bekarikázva),

upload_2024-1-28_19-43-25.png

vagy pedig a Befejezetlen (szürke) felhősor kategóriára: upload_2024-1-28_19-45-32.png

Mindkét esetben írd be a keresőbe, hogy születésnap

Ha január 26-án átvetted a születésnapi közösségi ajándékcsomagot, akkor így meg kell, hogy találjad a 3 felhőt.

(A képek nem a Te farmodon készültek, illusztrációk).

13. hzsoka

hzsoka Aktív író

Szia! 2 dekorom nem találom, a Diszitési főpróba és a Télapó a farmon hiányzik. Az eltünt tárgyakba már irtam, de most azt sem találom. Esetleg tudnál segiteni? Előre is köszönöm. hzsoka ID:31204778

14. Othep

Szia.

A prémiummal kapcsolatosan már kaptál segítséget Sali játékostársadtól, írásom felett.

Csütörtök óta fennáll a játék lassulása.
    Itt olvashatod a hivatalos közleményeket:
    https://board-hu.farmerama.com/forums/tech-hirdetmények.272/
    A probléma okának felderítésén a Központ dolgozik, amint kapunk újabb információt, megosztjuk Veletek.
    Amit esetleg javasolhatok, hogy próbálj ki más módszert a belépésre, mint a megszokott - ha kliensben játszol, próbálj belépni böngészőben, ha böngészőben, akkor próbáld ki a klienst, vagy másik böngészőt, hátha ott kicsit gyorsabb a játék.
    Türelmeteket és megértéseteket köszönjük!

Takacsrichardne és NagyG1950 kedveli ezt.
  15. lovolde

lovolde Utánpótlás-írogató

Minősíthetetlen. Kritikán aluli. Ennyi! Nem csak az event a gond. A gyopáros is. Minden tiszteletem az összes moderátornak, meghajtom a fejem a türelmetek előtt, de ez így már nem játék, hanem küszködés. Nem tudom, mennyire jutnak el a visszajelzéseitek a központba, de ennek a játéknak jelen formájában már nincs értelme.

ronka és NagyG1950 kedveli ezt.
  16. bambi43

Köszönöm

17. bambi43

Sajnos nem vettem át

18. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Születésnapi házi kedvenc vásár mit takar? Nem találok róla semmit.

Sali~*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  19. SparrowC

SparrowC Törekvő

Sali~*.* és Tavirózsa kedveli ezt.
  20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.