Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Norbi005

Norbi005 Junior szaki

Sziasztok,
    A Köszi a segítséget kitehető mit ad pontosan, miután a +-os tulajdonság elfogyott róla? Nem szedi le az aratógép, tp-n kívül mást is ad? Köszönöm

2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

aida2330, SparrowC, Sali~*.*.* és 2 más kedveli ezt.
  3. évaauth

évaauth Haladó

Jó reggelt!
    Változatlanul többször is lefagy, lassú a játék. Az event kikapcsolása nem segített.Délután még rosszabb lesz?

galagonya51 kedveli ezt.
  4. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Ugyan ez van nálam is, semmi változás nem lett abból hogy kikapcsolták az eventet, hisz event előtt is sokan írtuk hogy élvezhetetlen a játék és ugyanaz volt event alatt is és most is. Nem az event miatt fagyott le a játék nem is értettem miért állították le mikor már hetek óta ez van.

fankostepsi és évaauth kedveli ezt.
  5. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Sziasztok! Kettő kérdésem is lenne. Az első az, hogy nem találom a berkenye fámat, pedig tudom, hogy van. Lennétek szívesek megnézni? A második kérdésem, hogy mikor indul újra a szülinapi event, mert nálam még nem lehet folytatni. Válaszotokat előre is köszönöm!
    Hunorkám2
    ID: 54543070

6. ReneeSmith

ReneeSmith Utánpótlás-írogató

Szia!
    Az eventet ma 2 órakor kapcsolják vissza.

7. levi5

levi5 Törzsjátékos

Köszi a választ.:) 4070 pont elég szép mennyisség ...

8. baloghilona

baloghilona Junior szaki

Jó reggelt ! Nem is értem, hogy mi történik itt, az eventet még nem is indították el és már most probléma van a játékkal /sima aratás-vetés, malom használata, a gyopárost meg már meg sem említem, mert egy katasztrófa . Mit várhatunk délután ?

seszkrisz1969 és fankostepsi kedveli ezt.
  9. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Jó reggelt! A játék ugyan úgy akadozik, ahogy eddig. Quo vadis?

seszkrisz1969 kedveli ezt.
  10. Caccus

Caccus Fórum bárója

Jó reggelt. Nálam is ez a baj, még event sehol, de a gépem lefagyott 3-szor, majd kidobott mindig, reggel 6,15 perctől szenvedek, egy farmmal.

fankostepsi és Cincilke kedveli ezt.
  11. Cincilke

Cincilke Junior szaki

Nálam hasomló a helyzet. A gép olyan hibajelet küldött a birkák hosszas talicskázása után /ez az Edge böngészőn történt/, hogy mindent kikapcsoltam, a boxot is. Utána megindult, de még 2 böngészőn küzdök a reggeli indítással. 8)

Caccus kedveli ezt.
  12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok,
    köszönjük visszajelzéseteket.
    Egyikőtök sem írta meg, hogy böngészőben vagy kliensben játszik? Próbáltátok-e más módszerrel is?
    Jelenleg Chrome böngészőben semmi problémát nem tapasztalok.
    Minden segítségkéréskor szükséges megadni a Farm nevet és Farm ID-t, mert ezek nélkül érdemi segítséget nem tudunk adni, s a Központnak továbbítva sem tudnak érdemben segíteni a fenti információk nélkül.
    Panaszokra nem a segítségkérő topikokat szükséges használni, hanem a Panaszkönyvet, javaslom elolvasni azon topik #1-es bejegyzését:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/panaszkönyv.15520/
    Korábbi javaslatainkat tudom még megosztani:
    Mindenképpen javasolt az internet sebesség ellenőrzése, lehet segíthet a WiFi router /modem újra indítása - lassabb internet is okozhat ilyen jelenséget.
    Ha böngészővel játszol, érdemes másik böngészőt is kipróbálni, illetve minden belépés előtt törölni a "sütiket" (Cookies), és ürítsd a Gyorsítótáradat. Ha nem volt mostanában CCleaneres takarítás a gépeden, akkor azt is végezd el. Megoldás lehet még az Inkognitó módban történő bejelentkezés.
    Ha klienssel játszol, akkor segíthet a kliens törlése (a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is), majd utána egy Ccleaneres takarítás futtatása, s utána a kliens újra telepítése.
    Ha ezek közül egyik megoldás sem vezet eredményre, akkor várom az információkat és azonosító adatokat.
    Megértésedet köszönöm!

seszkrisz1969 és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    böngészőben történő játék esetén minden belépés előtt javasolt a Gyorsítótárat törölni, illetve van lehetőség Inkognitó módban is bejelentkezni.
    Sajnos Te sem hoztál sem farmnevet, sem Farm ID-t, ezek nélkül érdemben segíteni nem tudunk, panaszok bejegyzését a Panaszkönyvben várjuk:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/panaszkönyv.15520/
    Megértésedet köszönöm!

kigyo51, seszkrisz1969 és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján nem rendelkezel Berkenyefával. Van információd, hogy mikor, milyen módon szerezted? Mikor láttad utoljára farmodon? Ez egy titokfa, melynek gyümölcse piacképes. A fa maga Titokzatos csemetéből fejlődhetett ki 2012. április 14 - 2014.06.14 között, a Te farmod 2016-ban lett regisztrálva.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-farm.2114/#post-5730

Az event ma délutáni újraindításáról több információt is közzétettünk a tegnapi nap folyamán:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-kapcsolatos-problémákról.24499/#post-1370609
    https://board-hu.farmerama.com/thre...4-születésnapi-event-2024.24469/#post-1370613
    Köszönöm megértésedet!

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. vm68

vm68 Kivételes tehetség

Sziasztok !
    Segítséget szeretnék kérni. Legjobb tudásom szerint minden hónapban átvettem a Rackó ajándékát.
    Ennek ellenére nincs meg a szeptemberi "Labdatrükk" nevű ajándék amit nem tudok kitenni a felhősorra.
    Ha van rá mód megvizsgálni, nagyon köszönöm a segítséget.
    További szép napot mindenkinek :inlove:

galagonya51 kedveli ezt.
  16. csibe0929

csibe0929 Utánpótlás-írogató

Úgy látom nem 1-2 farmnál maradtak meg a hibák. Tehát teljesen lényegtelen,hogy írjuk.e a farm neveket és id.ket. Az akadást okozó problémát az event kikapcsolásával nem sikerült megoldani sem kliens sem webes felületen. Tehát valahol máshol kellENE kersni a hibát mint a farmokon. Igen,tudom türelem. De meddig?

17. Dolphin

Szia,
    szívesen segítek, ha hozol Farm nevet és Farm ID-t. Ezek nélkül sajnos nem tudok keresgetni Nálad.
    Megértésedet köszönöm!

vm68 és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    a jelenleg felmerülő teljesítmény problémák egyediek, az event alatt felmerült problémák Minden játékost érintettek, én jelenleg több gépen is problémamentesen tudok ténykedni Chrome böngészőben.
    Ezek kivizsgálásához hoztuk létre ezt a topikot, ha Nálad is problémák vannak, itt tudod megadni az adatokat, ezzel is segítve a Központ munkáját:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/teljesítményproblémák-részletes-jelzése.24318/
    Köszönöm!

Sali~*.*, Luminary és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Köszönjük szépen a türelmedet!
    A keresett dekort a Kincses szigeten keresd, a jobb alsó sarokban nézz körül!
    Köszönöm:)

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. Goldros

Goldros Törzsjátékos

szép napot kivánok.
    Hiába adtam be a gazdaköribe amit kért ,a Lóerő kerestetikhez. de az ajándékot nem kaptam meg . pedig meg van a kért darab. vettem hozzá és nem mutatja.
    Gazda: Goldros ID: 16719200

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.