Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Calibaby

Calibaby Törzsjátékos

Szia! Köszönöm a válaszodat! A netem jó és a gépem is jó. Elég sokféle online játékot játszom. Most amikor beléptem, ott voltak az eltűnt puzzle darabok. Vissza kerültek a jobb oldalra, újból ki kellett raknom. És, a felhőm is itt volt. Nem tudom mi történhetett, De, mostanra megoldódott! ;)

Dolphin kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    tegnap készítettem egy kis segédletet az eventtel kapcsolatban, ezt itt találod, kérlek, olvasd el, hátha segít a kérdések letisztázásában:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ebruár-eventcsevegő.24512/page-5#post-1371263
    Egy alakzat akkor van készen, ha Beváltás gombra kattintva átvetted az érte járó jutalmat és az alakzat besötétedett. A beváltáskor a meggyújtott lámpások kialszanak, s kezdődhet a 2. kör. Minden lámpást minden alakzatnál meggyújthatunk, természetesen nem kell mind a 16-ot minden alakzathoz - valamelyikhez elegendő 4 lámpás, valamelyik kér akár 12-t is. A kötelezőn túl lehet minden körben plusz lámpást is meggyújtani, ha számunkra megfelelő az ajándék, amit cserébe kapunk.

Benézve hozzád, egy alakzatot átvettél, a második kört még nem kezdted el - még nem gyújtottál meg egy lámpást sem, amint megteszed, alul látni fogod, hogy melyik alakzatokból tudsz választani.
    upload_2024-2-2_11-53-18.png

Sok sikert a folytatáshoz!

3. Dolphin

Szia,
    a problémát azért hívjuk egyedinek, mert csak néhány Játékost érint.
    Mivel nem hoztál sem Farm nevet, sem Farm ID-t, így nem tudok érdemben segíteni, ha visszaolvasol több javaslatot is tettünk már a témában, ha van olyan, amit ezekből még nem próbáltál ki, akkor kérlek tedd meg, s reméljük Nálad is helyreáll a dolog.
    Megértésedet köszönöm!

4. Dolphin

Szia,
    megtörtént már nálad a Kliens törlése (a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is), s Ccleaneres géptakarítást követően az újratelepítése a tegnap délutáni probléma után (20 óra körül jeleztük, hogy megoldották a helyzetet, így azt követően)?
    Ha nem, akkor kérlek, ezt tedd meg.
    Ha nem segít, akkor kérlek hozz Farm nevet és Farm ID-t, mert ezek nélkül érdemben nem tudunk segíteni!
    Megértésedet köszönöm!

5. zanzibarika

zanzibarika Utánpótlás-írogató

Délben újból töröltem a klienset mind 3 helyen, cclenerrel takarítottam, a rútert kikapcsoltam, újból letöltöttem a klienst és így is továbbra is a 400 Bad-os képernyő fogad.
    Tegnap délutánig hibamentesen működött a fless leállítása óta.

6. lampertzolika

lampertzolika Fórum-zöldfülű

Köszönöm válaszodat, de a beadás lehetőséget fel sem kínálta, csak levont mindent. Annál az egynél tudtam kipipálni amit jelez. Elismerem én voltam figyelmetlen, mert nem néztem meg, hogy mennyi lejátszott játékot mutat az oszlop. Még egyszer köszönöm!

7. -Emy62-

-Emy62- Utánpótlás-írogató

Sajnos nem oldódott meg a probléma, mindent megtettem, amit javasoltál, töröltem is a klienst és újra le töltöttem hátha, a gépet is újra indítottam, de a hiba továbbra is fentáll. Gazda: -Emy62- ID: 11146589
    Több böngészőt is próbáltam edge, opera, chrome, azokban tökéletesen működik a farm.

8. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Sziasztok!

Biztos hogy nem működik rendesen a szentjánosnál rendesen. Ha kiválasztom melyiket szeretném nem adja ki a formát, illetve kiadja csak amikor ki akarom rakni eltünik. Ezért többször megnéztem és kiraktam, ki is pipálta az elsőt de se a jutalmat nem kaptam meg és a lejátszott játék még mindíg nulla. Ne írjatok tisztítást, másik böngészőt egyebeket, mert ezt már tudjuk és csináljuk. Ahogy látom fentebb ez nem egyedi hiba.

9. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nálam sem működik a játék!! Minden kivilágosodott, de semmi eredmény nem jött!!
    A bónuszt sem tudom kiváltani,Rossz a kód!! Miért? rosszat küldtek? Köszi!

10. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Nem tettek ki újabb kódot, gondolom valami régit szeretnél beváltani.

magdi06 kedveli ezt.
  11. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Most értem ide, elnézést:) Köszönöm az ellenőrzést és mostmár értem is, hogy nem vaktában lövöldözünk innentől, hanem célirányosan:)

Dolphin kedveli ezt.
  12. Lenczy

Lenczy Fórumfelvigyázó

Szia! Csak kérdezem, tudtok valamit az e-mailben jött kódról, hogy miért nem fogadja el? Ha ilyet nem lehet kérdezni, akkor kérlek töröld.

13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Freamailban kaptam kódot, amit 5.ei határral kellene beváltani, de azt sem fogadja.

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    1. lehetőség: ki kell jelölni a kódot az email-ben, majd másolás (Ctrl-C). Kattintás a játékban a kód beviteli mezőbe, és Ctrl-V-vel beilleszteni. OK. A kijelölésnél arra kell ügyelni, hogy ne legyen benne az elején vagy a végén szóköz, csillag, bármi.

2. lehetőség: A kód beviteli mezőbe be kell gépelni a kapott kódot. Ekkor arra kell odafigyelni, hogy pontosan ugyanazt kell gépelni, mint ami a levélben van. A leggyakoribb hibák a 0 (nulla) és az O (nagy O betű) felcserélése; de nem lehet I betű helyett 1-es számot gépelni sem.

Othep, magdi06, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  15. Lenczy

Lenczy Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. jaguárred

jaguárred Fórum-zöldfülű

Nem kaptam meg a kárpótlási csomagomat. a Hírek felületén nincs sehol.
    Gazda: jaguárred ID: 50283166

17. eleonora1955

eleonora1955 Utánpótlás-írogató

a Hírek felületén nem jelenik meg a kárpótlási csomag.
    Gazda: eleonora1955 ID: 50533365

18. aida2330

aida2330 Fórumgróf

Szia!
    Ha, van másik farmod is, ellenőrizd, hogy annak a hírlevelednek a kódját használd, ahová a címzés szól. Az "Ahoj .............!" megszólítás mutatja, hogy melyik farmodon tudod a levélben kiküldött kódot aktiválni.

Dolphin és magdi06 kedveli ezt.
  19. malacmonarchia

malacmonarchia Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Valami nem jól működik a lámpásoknál. Lámpa világít,zöld pipa,de nem alszanak ki a fények,haladási sor 0-án áll.Géptakarítás megtörtént. Kérlek nézzetek rá.Köszönöm.

20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Nálam sem működik régóta a másolás, beillesztés semmilyen formában. Így kézzel írtam be.
    Arra ügyelj, hogy csupa nagy betű az a kód. Egyébként a szokásos " A kódot sikeresen lefoglaltad" értesítés nem jött most és az sem, hogy miket kaptam. Tehát olyan volt, mintha nem történt volna semmi. Mintha be sem váltottam volna, vagy nem működne a kód. Viszont az ajándékot megkaptam. De azért beírtam újra a kódot és az értesítés, hogy ez a kód már fel lett használva az megjött. Gondolom megjelenítési hiba, ami lehet nem általános mindenkinél.
    :)

Lenczy és aida2330 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.