Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint 2024-02-17-én 16:43:25-kor és 2024-02-17-én 16:43:28-kor 4 - 4 db Michael Juhson-nal indítottál új tenyésztéseket.
    Az egyik tenyésztésből 1 Rémisztő zombijuhot, 1 Gazdag zombijuhot és 1 Farmpengőt kaptál, a másik tenyésztés eredménye: 1 Gótikus zombijuh és 1 Híres zombijuh.
    2024-02-17-én 22:54:48-kor arattad le egyben a Tenyészterepet.

Swartsch kedveli ezt.
  2. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Nem tudom mire kell kitenni a Szezonkitüntetést Kérlek segíts Válaszo köszönöm

3. drakula55

drakula55 Járnitanuló

Köszönöm szépen, ezek szerint én hibáztam. Pedig hogy őrizgettem mivel kellett volna a gazda köribe. Bocsi hogy terheltelek ezzel.

4. Othep

5. Othep

Szia.

Semmi gond, azért vagyunk, hogy segítsünk.
    Remélem, hamar tudod majd pótolni a Juhsonokat. :)

Sali~*.*, -ágianyu33- és drakula55 kedveli ezt.
  6. Othep

Szia.

Kollégám elvégezte az ellenőrzést:
    Az Alap szezonkitüntetést a Világítótorony területére raktad ki.
    Bal oldalon középtájt keresd, nem egészen a szélén - mivel erre folyamatosan teszed fel a fejlesztéseket, javasolt valahova szélre áthelyezni :)
    A Bele a közepébe 1 dekort nem szerezted meg a Boldog hóember napot eventben.
    Nem volt meg a 12 lejátszott minijátékod, 8-ig jutottál el.
    Köszönöm a türelmedet.

Sali~*.*, nighlife, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  7. Marisoli

Marisoli Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Gyopárvölgy, falu főtere. Teljesítettem a tároló kapacitás növelését, ( Elhasználódó) de mindhiába. Nem pipálta ki, és jelenleg nem is tudom tovább fejleszteni. Szeretném ha valaki korrigálná, ugyanis így nem tudom a feladatot befejezni, és a jutalmat átvenni. Köszönöm. Marisoli ID: 12825189

SparrowC kedveli ezt.
  8. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves Marisoli!

Kollégám ellenőrzése alapján a 23. szinten tartasz Alice Gamsbart-nál, ahol az alábbi követelmények vannak:
    upload_2024-2-19_10-31-56.png
    Te jelenleg 3-szor bővítettél raktár kapacitást, így még egy db szükséges a küldetés teljesítéséhez.
    A következő bővítési lehetőséged a 28. szinten lesz elérhető, így addig nem tudsz tovább lépni ennél a küldetésnél.

Itt olvashatsz a küldetésekről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1346459

Köszönjük a megértésed!

Swartsch, Kuzdern, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  9. Marisoli

Marisoli Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a gyors választ! :) Legyen szép napotok! Akkor arra várhatok még jó sokáig! :D

SparrowC kedveli ezt.
  10. momo2011

momo2011 Utánpótlás-írogató

ID:8944562Helló azt szeretném meg kérdezni,hogy van az ,pl kapunk 3állatott de egyse az amin a fénykép van de állandóan varom a válasz köszönöm

11. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves momo2011!

Sajnos nem értem a kérdésedet, így nem is tudok választ adni rá.
    Kérlek pontosan írd le mi a problémád, hogy segíteni tudjunk.

Köszönöm előre is.

Sali~*.*, Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  12. zsóka56

zsóka56 Törzsjátékos

Szia. Nekem mindenem kivan váltva, én is a kezdetektöl játszom. Nem rosszalásból kérdeztem, csak szeretném tudni, lesz -e fejlesztés a tölgynél. A szerencse keréknél , ha pörgetsz, sok csillagot szokott adni. Üdvözlet. zsóka56

SparrowC kedveli ezt.
  13. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves zsóka56!

Jelenleg nincs olyan információnk, hogy a közeljövőben lenne fejlesztés.
    Amennyiben mégis lesz a jövőben fejlesztés, mindenképpen tájékoztatni fogunk benneteket, ahogyan eddig is.

Megértésedet köszönöm!

zsóka56, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. nighlife

nighlife Fórum-zöldfülű

Hálás köszönet!
    Szép napot!

SparrowC és Dolphin kedveli ezt.
  15. Lora2023

Lora2023 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen! :)
    Szia! Igen,ezt kerestem,csak a fúró nincs közte...:( Vagy az nem is röppen fel?)
    Nagyon szépen köszönöm! :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.2.24
    Sali~*.* és -BombadilToma- kedveli ezt.
  16. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Lora2023, aida2330, -BombadilToma- és 5 más kedveli ezt.
  17. luszisonaa

luszisonaa Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    9db Holló tápom van, akárhányszor szeretném őket megetetni, azt az ablakot hozza ki, hogy keverjek nekik még tápot, hiáa van 9-em. Valami tipp? Bug?

18. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves luszisonaa!

Kérlek, írj egy pontos Farmnevet és ID számot, csak így tudunk segíteni az ilyen esetekben.

Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  19. Lora2023

Lora2023 Fórum-zöldfülű

Dolphin kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Hollófészek, amit etetni akarsz, vagy aranymosó hollótanya? Ez utóbbi terményes ól, amelyhez a tápon kívül állat - esetünkben holló - is kell. Ha a holló hiányzik, akkor is a malomba dob a játék... Szóval ne csak a tápot, hanem az állatot is ellenőrizd ilyen esetben.

rozo52, genka53, -gyöngy-581 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.