Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia! Sziasztok!
    Nálam a következő probléma merült fel, de lehet hogy csak nálam.
    A piacnál , ha rákattintok valamire, vissza ugrik az elejére, és kezdhetem az elejéről a keresgélést. Nem akkora gond, de kellemetlen, és időt rabló.
    Farmnév: konerzsi58 ID :9268145
    Szép nyári napot !

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    sajnos a probléma több napja fennáll, a Központ felé jelzésre került. Arról egyelőre nincs információnk, hogy mikor kerül javításra.
    A keresőbe be tudod írni a keresett állat/növény nevét, úgy nem kell lapozgatni hosszadalmasan. Ha meg bent vagy állat/növény kínálatában, akkor tudsz lapozgatni az állat/növény ajánlatok között a lap tetején található jobbra-balra nyíllal.
    Az átmeneti időre ezeket tudom javasolni.
    Megértésedet és türelmedet köszönjük.

Swartsch, Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Köszönöm gyors válaszod, akkor türelmesen várakozok.
    www.tvn.hu_d90aad297278bc62dd07a4d68b1d736eg.gif

Dolphin kedveli ezt.
  4. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Az történt, hogy elültettem Harangvirágot. Kb. 10 perce még ott volt. 2 óra 39 perc volt még addig, hogy beérjen. Trágya és víz volt rajta. Átmentem a gyopárosra az előbb és amikor vissza kerültem a szédült szántóra... Nem voltak ott az event növényeim!!! >:( Most üres földkockák vannak ott. Ami viszont eltűnt elültetett event növény, az hiányzik a pajtából! Segítsetek légyszíves! Köszönöm! Nincs felesleges szupertrágyám arra, hogy most a maradék növénnyel újra próbálkozzak! ID: 34380707 Név: Calibaby01 Update: Újra vetettem, mert dolgom van. De, így kb. 2 óra mínuszból indulok. :mad::cry:

Utoljára szerkesztett: 15.4.24
  5. Dolphin

Szia,
    sajnos azt nem tudjuk ellenőrizni, hogy mi volt a földedbe vetve és mikor volt a vetés. Amire gyanakodni tudok, hogy a vetés / öntözés után túl gyorsan léptél másik területre, túl gyorsan léptél ki a játékból és a szerverig nem jutott el az információ, ezért találtál üres földeket a területen.
    Amit látok, hogy a Szédült szántón ma 2024-04-15 11:14:50-kor arattál utoljára.
    Sok sikert az 5. küldetéshez, reméljük a 24 óra elegendő lesz arra, hogy letermeld a szükséges növény mennyiséget. Megértésedet köszönöm!

Swartsch, kigyo51 és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

A farm pengő csikom nem mutatja amegnyert pengőimet Kérlek segíts Válaszod nagyon várom ID 4583338

7. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Szia! Hát, így nem lettem okosabb. Sehová nem léptem! Minimum 1 órát itt volt megnyitva a farm. Ment is szépen lefelé az idő. Aztán unalmamban beléptem a gyopárba. Ez, már nem az első eset, hogy ez miatt írok. Igen, kb. akkor arattam és utána vetettem. Úgy jött ki a kb. 2 óra mínusz. Nyilván nem fogok 0-24-ben itt ülni. Vásárolni, meg pont az ilyen hibák miatt nem vásárolok már. Inkább elengedem ezt az eventet (is). De, azért köszi a választ! Szép napot!

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A Gyopárnak van egy ilyen sajátossága... Sokszor (nem mindig) fordul elő, hogy az utoljára meglátogatott területen végzett tevékenységek a Gyopárról visszatérve mintha meg sem történtek volna - mindegy, mennyi időt töltesz ott, ha egyből a Gyopárra mész, bukó lehet. Sajnos sok hasonló szinkronizálási probléma van a játékban...
    Viszont ha a Gyopár előtt belépsz egy másik területre, akkor ez már nem fordul elő. Én pl. mindig belépek a Szántóra vagy a Kergére, mielőtt felmennék a Gyopárvölgybe.

Calibaby kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    olyan nincs, hogy Farmpengő csík, így kérlek pontosítsd, hogy mire gondolsz. Csík egyedül a tapasztalatpontokhoz van mind a farmos területeken (TP), mind a Bahás területeken (BTP) és a Gyopárvölgyben (ATP).
    A Farmpengő készletünket a Farmárudában láthatjuk, a jobb felső sarokban az X mellett.
    Köszönöm, ha pontosítod a problémát.

Swartsch kedveli ezt.
  10. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Szia! Igaz, nem egyből mentem a gyopárra, hanem kb. 1 óra múlva. De lehet, hogy akkor is ez történik. Azt amúgy megfigyeltem, hogy valami azóta nem okés a játékkal, amióta kiváltottam a gyopárvölgyet. Mindenesetre köszi a választ!

-BombadilToma- kedveli ezt.
  11. -Szemecske-

-Szemecske- Aktív író

Sziasztok! Légyszíves nézd már meg miért nem jön kesztyű 0 percezek, mégsem?

-Szemecske- ID:30023877

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

A főfarmon nullpercezel? Mert csak onnan jön a felröpi. :)

-Szemecske- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. -Szemecske-

-Szemecske- Aktív író

Köszike! Ezt benéztem :-( .

14. veronika011355

veronika011355 Aktív író

T. Modik, problemam van a banki oldallal. Uj hitelkartyam van, a regi lejart es az ujat nem fogadjael. Az allapotnal azt irta töröljemaz adataimat es a meglevö csomagokat, törölte, semmi nem valtozott a fizetesben es atetejebe meg apremium tagsagot is törölte vagyis nem fog meghosszabodni. Mi a teendö ?
    veronika011355 ID339692212
    elöre is köszönöm

15. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Sziasztok! Miért nem tudok az új rendszerrel fizetni? Nem fogadja el a kártya számom? Utána megismételtem akkor pedig egy hosszú sort kellett kitölteni de azt nem tudtam 1 es és 2 es sorszámot kért ,de az mi a csuda? köszi ha segítetek ID:21206344

16. Dolphin

Szia,
    amennyiben törölted a régi bankkártyás adataidat és az új kártya adatokat nem sikerült felvinned egy ki/be lépést követően sem, akkor kérlek keresd fel a Supportot, ebben a kérdéskörben mi nem tudunk itt a Fórumon segíteni Neked.
    A Supportos bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol.
    Ha a bejelentés beküldésénél problémába ütközöl a "nem vagyok robot" igazolásakor, akkor állíts át a képernyőméretet a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével (természetesen a bejelentés elküldése után visszaállíthatod a jelenlegire, CTRL és + gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével).
    A Supportról itt olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

A biztonságosabb internetes bankkártyás vásárláshoz a bankok bevezettek erős Ügyfél-hitelesítést, ha esetleg az okozta a problémát az új kártya felvitelénél, hogy ezeket a jelszavakat, azonosítókat nem ismered, akkor a bankodat szükséges felkeresni, ebben ők tudnak segíteni Neked.

A közvetlen bankkártyás fizetés mellett van más opció is a vásárlásra, többen használják ezeket a Játékosok közül - nézz körül, hátha vmelyik megoldás lehet átmenetileg számodra is:
    - az egyik a Paysafecard (PSC), amit Postákon, illetve bizonyos benzinkutakon lehet beszerezni, itt találsz egy térképes keresőt:
    https://www.paysafecard.com/hu/ertekesitesi-pont-megtalalasa-1/
    Érdemes az oldalon az általános tudnivalókat is elolvasni róla.
    Itt találsz információt a PSC-vel történő fizetés menetéről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/
    - a másik megoldás a PayPal-lel történő fizetés lehet (itt is bankkártyával fizetsz, csak közvetetten), ezen megoldásról itt olvashatsz, ha nem ismered még: https://www.paypal.com/

Megértésedet köszönöm!

Sali~*.*, -ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    nem pontosan értem a leírásodból, hogy mi a problémád.
    A biztonságosabb internetes bankkártyás vásárláshoz a bankok bevezettek erős Ügyfél-hitelesítést, ha esetleg az okozza a problémát a kártyás fizetésnél, hogy ezeket a jelszavakat, azonosítókat nem ismered, akkor a bankodat szükséges felkeresni, ebben ők tudnak segíteni Neked.
    Ha nem ez a gond, akkor a Supportot kell felkeresned, kicsit részletesebben (min. 140 karakterben) írd le a problémádat, mert itt a Fórumon nem fogunk tudni segíteni Neked ebben a kérdéskörben.
    A Supportos bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol.
    Ha a bejelentés beküldésénél problémába ütközöl a "nem vagyok robot" igazolásakor, akkor állíts át a képernyőméretet a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével (természetesen a bejelentés elküldése után visszaállíthatod a jelenlegire, CTRL és + gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével).
    A Supportról itt olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

A közvetlen bankkártyás fizetés mellett van más opció is a vásárlásra, többen használják ezeket a Játékosok közül - nézz körül, hátha vmelyik megoldás lehet átmenetileg számodra is:
    - az egyik a Paysafecard (PSC), amit Postákon, illetve bizonyos benzinkutakon lehet beszerezni, itt találsz egy térképes keresőt:
    https://www.paysafecard.com/hu/ertekesitesi-pont-megtalalasa-1/
    Érdemes az oldalon az általános tudnivalókat is elolvasni róla.
    Itt találsz információt a PSC-vel történő fizetés menetéről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/
    - a másik megoldás a PayPal-lel történő fizetés lehet (itt is bankkártyával fizetsz, csak közvetetten), ezen megoldásról itt olvashatsz, ha nem ismered még: https://www.paypal.com/

Megértésedet köszönöm!

GA-BI-O-Farm, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. veronika011355

veronika011355 Aktív író

Köszönöm, igazad volt, a bank kerte az erös Ügyfel hitelesitest, igy sikerült a tranzaktio.

Dolphin kedveli ezt.
  19. ktamás

ktamás Junior szaki

Sziasztok! Nem tudom törölni a területen lévő kis kockákat, ha kézzel szedem le, a nagyobbakat sem tudom a munkásokkal kitenni. Ki-beléptem, több böngészővel megpróbáltam. Megnéznétek mi az oka?

Gazda: ktamás ID: 18468436

Utoljára szerkesztett: 16.4.24
  20. Dolphin

Szia,
    természetesen szívesen benézek Hozzád, de ehhez szükségem van a Farm nevedre és Farm ID-ra.
    Böngészős játéknál javaslom a Gyorsítótár törlését belépés előtt.
    Várom az adatokat az ellenőrzéshez!

-ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.