Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. joli63

joli63 Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm,egyedül biztos nem találtam volna meg.
    Szép estét neked.

2. Mohály

Mohály Aktív író

Ez nem hiba. Ez a BP beállítása, hogy nehezebb legyen teljesíteni a feladatsorokat a gazdaköriben. 3 hét alatt 4 db itatós jött felugrónak, úgy hogy folyamatosan nagyértékűeket termeltem, sőt volt minden mellékes is, tehát dupla tp-s aratásaim is voltak, de nem változott.

3. cika27

cika27 Utánpótlás-írogató

Szia! Beírtam a kódot: Mill2015! De azt írja ki, hogy sajnos nem érvényes. De lehet valamit nem jól csináltam. A segítséget előre is köszönöm! :)

4. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Nyomd meg az "F5" gombot a billentyűzeten, majd várd meg amíg újra szépen betölt a farmod. Ekkor írd be újra a kódot. Ha elfogadja, akkor egy újabb "F5"lenyomásával aktiválódni is fog. Ha nem fogadja el a kódot, akkor kézzel gépeld be egy ki-, belépés után. Nekem így sikerült aktiválni.

5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szeretném kérni, hogy valaki magyarázza ezt meg, mert már nem tudok rájönni mi lehet a probléma:
    Most indítottam a malmot 4 db sz.táp keveréssel, aktív a felhősor és mégis 18 óra a keverési idő. Tölgy+turbómalom+felhősor, minden aktív.

6. babail

babail Utánpótlás-írogató

Az új malom szerint nem adódnak össze a bónusz %-ok (összesen 70% - azaz 3 óra/1 szupertáp), hanem sorban vonja le: először 10% tölgy, marad 9 óra, utána fürge malom, marad 4,5 óra, majd a felhő, marad 4 óra pár perc. Mindent összevetve buktunk több mint egy órát, vagyis nagyon nem jártunk jól az új malommal! Én például nagyon bosszankodom ezért, sőt nagyon szomorú vagyok, mert a felhő nem volt túl olcsó.

iboly54 kedveli ezt.
  7. MadameRose

Szia!
    Még mindíg vannak hibák, a javításig a türelmedet kérem. Arra kérlek, hogy az első táp lekeverése után, nézd meg légyszíves, hogy ugrik e az idő. Tapasztaltak hasonlót, hogy az első táp után változik a keverés ideje.

iboly54 kedveli ezt.
  8. MadameRose

Szia!
    Igen, jelenleg így működik. A bónuszok egymás után vonódnak le. Nem adódik össze a bónuszok %-a.

9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen!:inlove:

10. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Mért van az, hogy a sztp. a fürgemalomban 4 óra alatt készült el, most pedig 4,30 lett, én eddig erről nem olvastam semmit, hogy a keverési idő emelkedett. Köszi a választ előre is, sziasztok.

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

12. Mazsola201008

Mazsola201008 Fórum-zöldfülű

Sziasztok !

A húsvéti felröppenős küldiből kaptam 6db orion tenyészetet, illetve anno egy küldetésből volt még 3 sima tenyészet(legelső fajta). A simából nyitottam a gólyát illetve a csacsit meg struccot az orionból meg 6/6 retró hódólat... És az a probléma hogy ez már nem az első, cserenapon is az összes jegyem arra ment el hogy a retró hódólakat adtam elfelé...( a kiviólakat pedig pénzért vett tenyészetből sikerült nyitni) Kicsit rossz hogy volt olyan hogy a pénzért vett ólakból is okés hogy nem 5/5 legújabb de 4/5 hódól?
    Én nem értem ezt ,valami átok ülhet a farmomon hogy már ez nem az első alkalom? A Baharama -szigeten pedig a facsemetékből kb 70%ban pisztáciát ad abból is van annyi mintha már gaz lenne:D..
    Valaki aki a témában jártasabb felvilágosíthatna, sajnos a képet nem engedi feltölteni ide..:(

Másik probléma: Párommal azonos szinten vagyunk a játékban a bölgy tölgy tetején levő felröppenős rúnákból is azonos szinten járunk (27%) és a legújabb barkácsolható ólak esetében mire nekem kigyűlt anno egy csacsikovács vagy pálcikahegyezőre való neki már kigyűlt 5-6legalább. Ebben a tekintetben is a randomnak ekkora szórása lenne?

Köszönöm ha valaki felvilágosít ilyen tekintetben a játék mechanikáiról.

Mazsola201008

13. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Sajnos nincs erre olyan "okos dolog", ami vigasztaló lehet a számodra, hiszen a végeredmény már a farmodon van..
    A titokzatos csemetékből/ólakból kifejlődő ólak a rendszer által, véletlen-szerűen jelennek meg.. Nem lehet sajnos garantált az, hogy pontosan olyan különlegességet kapsz, amire vágysz egy-egy ilyen titokzatos ólból/titokzatos csemetéből.

14. Mazsola201008

Mazsola201008 Fórum-zöldfülű

Szia! Részemről jöhet bármi de ne már 6/6 hódól:D...azt hittem lefordulok a székből:D most van 9 retró hódólam és cserenapon is eladtam kb ugyanennyit:')

_tHUNder_ kedveli ezt.
  15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Nem tarthat folyton a rossz széria, biztosan szerencsésebb leszel később. :)

16. arzenovicslászló

arzenovicslászló Utánpótlás-írogató

Ez miért jó,hogy amíg a 8 szupertáp nem kész a malomban az elkészült 7-et nem használhatom fel?

Borostyán kedveli ezt.
  17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

18. arzenovicslászló

arzenovicslászló Utánpótlás-írogató

Szerintem ez visszafejlődés

Borostyán kedveli ezt.
  19. 1lány

1lány Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az új Herbárium feladatsorban kell leadni sárgabarackot. Hol juthatnék ehhez a fához? Segítsetek. Köszönöm.

20. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.