Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A jobb oldalon kapott csempék cseréjéhez használható;)

2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szervusztok!
    Érdeklődnék, hogy tudunk-e valamilyen infót arra vonatkozóan, hogy mikor várható ismét Múzeum vásár?
    Vajon lehet-e jelezni, vagy ment-e jelzés a központ felé, hogy igény lenne rá?
    Köszönöm előre is a válaszotokat.

Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem tudjuk mikor érkezik új Múzeum a játékba, nincsen ráhatásunk. Jelezni már többször is jeleztük a Központ felé, de, hogy melyik kéréssel foglalkozik a Központ, s mit mikor valósít meg, nincsen ráhatásunk.
    Ha bármi infót kapunk, azt a megszokott módon közzétesszük a fórumon a hírekben.
    Ahogy már több ízben jeleztük, minden Játékos visszajelzést, fejlesztési ötletet továbbítunk, ennél többet nem tudunk tenni.
    Megértésedet köszönjük!

genka53, Luminary és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. olahkatus1

olahkatus1 Utánpótlás-írogató

Szia,05.27-én vásároltam 2 felhősort,nem találom Őket,az egyikre neon figurákat:539 Ft , a másik Téli farm felhősor csom.719Ft Farmnevem:eek:lahkatus1
    ID:8458267 .Válaszotokat előre is köszönöm.

5. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A Paszulyon érdemes használni a kereső funkciót. Fent a nagyítóra kattintva kezdd el beírni a felhő nevét és gyorsan megtalálható.

A másik lehetőség, hogy az adott kategórián belül keresel. Ez egy hiányos felhősor, tehát alul arra az ikonra kattints, ahol ezek a felhők vannak. Ott biztosan megtalálod.

További jó játékot:)

olahkatus1, genka53 és Swartsch kedveli ezt.
  6. olahkatus1

Nagyon köszönöm,a neonos megvan, de a téli farm felhősor csomag az nem jön elő.

smoldering és Swartsch kedveli ezt.
  7. Swartsch

Swartsch Rutinos

Szia! :)
    A másik felhősor neve " A farm jégre lép felhősor".
    Ezen a néven keresd.

genka53, -ágianyu33- és klé79 kedveli ezt.
  8. Józsibácsi66

Józsibácsi66 Fórum-zöldfülű

Enike** köszönöm szépen.

Dolphin kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    a Téli farm felhősor csomagban megvásárolható felhő neve nem Téli farm felhősor, hanem A farm jégre lép felhősor, ahogy Játékostársad is írta.
    Ellenőrzésem alapján ezt a csomagot még nem vásároltad meg, így nem fogod a paszulyon megtalálni. 2024-05-27 13:12:17-kor egy csomagot vásároltál, a Neoncsoda felhősor csomagot.
    Az ajánlat továbbra is elérhető a farmodon a Hírek (Újság) alatt az Akcióknál, a kép az ellenőrzéskor Nálad készült:
    upload_2024-5-28_16-12-36.png
    Ha szeretnéd, még meg tudod vásárolni, bő 5 órán át elérhető még a csomag, akár innen a Hírek oldalról, akár az event órából.

A csomag ezt tartalmazza, ezt érdemes mindig áttanulmányozni, és feljegyezni vásárlás esetén a felhősor nevét, hogy könnyebb legyen a paszulyon megtalálni:
    upload_2024-5-28_16-21-52.png
    Megértésedet köszönöm!

smoldering, -ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  10. clarjud

clarjud Utánpótlás-írogató

Szia! Valószinű hogy rosszul értelmeztem a játékot...tehát a kérdésem. Megcsináltam a diszkerti rejtvény minden részét, és meg is kaptam a felhősort, de nem találom a hozzátartozó 3 dekorációs tárgyat. Hol keressem?

ID 23030318

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.5.24
  11. olahkatus1

Szia,köszönöm a részletes választ én megértek mindenkit,de engem is értsetek meg.Bankkártyás vásárlás történt valamiért levonta,egymás után mind két felhősor árát, lehet én is hibáztam elnézést kérek!

12. Dolphin

Szia,
    ha valamit még írnál a bejegyzésedbe, kérlek a Szerkesztés gombot használd, ne új bejegyzést írj. Most összevontam őket.
    A Díszkerti rejtvény 4 hétvégén át tartó event volt, 4 gazdaköri küldetéssel.
    A dekorokat kihelyezted nem tematikus felhőre, ezért nem találod a dobozban őket. Felhőre való dekorokat nem célszerű az event alatt felhőre rakni, vagy ha mégis ezt teszed, akkor érdemes magadnak jegyzetelni :)
    A Látványos ló dekorokat a Profik a magasban felhősor 7 felhőn keresd, mely holnap reggel 5 óra után fog beérni, utána tudod a dekort levenni róla.
    A Gyönyörű papagáj dekorokat és a Gyermekbarát imádkozó sáska dekorokat a Kincskeresés felhősor 2 felhőn fogod megtalálni, erről ma délután 17 óra után tudsz dekort levenni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    ha valóban levonta mindkét felhő díját, akkor kérlek, hogy a Supportot keresd fel, ebben ők fognak tudni Neked segíteni, csatolnod kell a banki tranzakció igazolását a bejelentésedhez.
    Ha megvásároltad volna mindkét csomagot, akkor nem láttam volna bent az ajánlataid között a második ajánlatot még élőnek. Az ilyen csomagokból összesen egyet tud megvásárolni minden Játékos, mert egy - egy felhősorból mindenkinek csak egy lehetséges.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Lexy73

Lexy73 Junior szaki

Kedves Othep!
    Ettől tartok én is. Sajnos nincs, aki gondozná. A napi belépési bónuszt sajnálom nagyon, az jelenleg 2830 nap. Meg az évek és a napi rutin.
    Nagyon várom, hátha tudtok még valami bíztatót mondani.
    Köszönöm,
    Lexy73

15. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Saját felelősségre beléphetsz, viszont vedd figyelembe, ebben az esetben a GEO IP rendszere dönthet úgy, hogy átvált az adott ország fizetőeszközére.

16. Andi0085

Andi0085 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Farmmunkás kupont lehet-e Ajándékba küldeni?

Köszönöm Andi

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sajnos nem lehet, csak abban az esetben, ha vásárolsz és a BP kiírja, hogy a vásárlásod után minden szomszédod kap ajándékba X valamit és egy kupont.
    Ajándékba csak azt lehet küldeni ami a felületen megjelenik, hogy küldhető.
    Bővebben itt olvashatsz róla (Enciklopédia)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándékozás-ajándéktárgyak.741/

Swartsch kedveli ezt.
  18. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Szia!Én még csak a 20 szinre léptem és az a kérdés mit kaptam?

19. Dolphin

Szia,
    amennyiben kérdésed a Gyopárvölgyhöz kapcsolódik, akkor a 20. szinten a Fatuskó tároló kapacitását tudod növelni.
    Itt tudod megnézni, hogy milyen újdonság lép be egy-egy szintlépés kapcsán:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/#post-1324695
    Ha nem erre vonatkozott kérdésed, akkor kérlek, fogalmazz pontosabban.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, -ágianyu33- és marcsi5556 kedveli ezt.
  20. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Köszönöm szépen és elnézést hogy nem írtam hogy a gyopárföldről van szó!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.