Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm szépen a türelmedet.
    A Központ döntése szerint jóváírásra került farmodon a 10 db virághagyma.
    Ha még nem látod, akkor frissíts rá az oldalra.
    Köszönöm:)

Swartsch és rozo52 kedveli ezt.
  2. rozo52

rozo52 Törekvő

Köszönöm a segítséget ,már el is rejtettem :)

Luminary kedveli ezt.
  3. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Az a problémám, hogy próbaképpen elkezdtem egy minijátékot, mivel vettem borostyánt, meg egy kis csomagot, volt 130 db. Jelzi a legalsó sor bal képe, hogy már elkezdtem, de sehogy sem tudom visszavarázsolni a félbemaradt képet, teljesen üres felületet mutat, ha rákattintok. Emlékem szerint lehetett folytatni akkor is, ha valami miatt be kellett zárnom, de még nem volt kész. Nem jól tudom? Vilmos05 13647886

4. Luminary

Szia!

Igen, jól emlékszel, lehet folytatni. Azok a képdarabok, amik már a helyükön vannak nem kerülnek vissza az oldalsó sávba. Te is tudod ellenőrizni, mert már nincs a közepén a forgatást jelző nyíl.
    Esetleg egy Ccleaneres takarítás segíthet, illetve frissíts mielőtt kilépsz - de ne túl korán, hogy a rendszer mentse az állást.
    Megértésedet köszönöm.

Swartsch kedveli ezt.
  5. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Köszönöm, az első botladozások után rendben van.

Luminary kedveli ezt.
  6. csanya52

csanya52 Haladó

Szia!Meg van a lila kulcsom és még sem tudok magot keverni a malomban, mit tudok tenni?

7. guszti68

guszti68 Járnitanuló

Szép napot! Mi van a kalózbarlanggal, egyik farmon se lehet belépni. Az egyiken 1 százaléknál áll meg, a másiknál egy hosszú szöveget ír ki, aminek az elejét lefordítottam a következő:Hiba történt az oldalon található Unity-tartalom futtatásakor. További információért tekintse meg böngészője JavaScript-konzolját. A hiba a következő volt:
    RuntimeError: közvetett hívás nullára.

8. Luminary

Szia!

Köszönjük az észrevételt. A Központban már tudnak a hibáról és a javítása folyamatban van.
    Holnapra kaptunk ígéretet a hiba elhárítására.
    Megértésedet köszönöm.

Swartsch kedveli ezt.
  9. guszti68

guszti68 Járnitanuló

Köszi szépen!

10. Luminary

Szia!

Ne haragudj, de nem értem, hogy pontosan mi a problémád. 1 db Ősi kulccsal kell rendelkezned, amit be kell adnod ezen a felületen - a "Felfedezés" - gomra kattintva. A kezdő növény keveréséhez szükséges tinktúrát akkor kapod meg, ha beadod az Ősi kulcsot. A tinktúra színe attól függ, hogy melyik területet oldottad fel.

Az Ősi utak ablaka

1. A Virághagyma és a Borostyánkő pajtakészletünket itt találjuk meg.
    2. Közvetlen átjáró a malomba
    3. A mezőkre kattintva itt jelenik meg a feloldáshoz szükséges eventkellék és az érte járó jutalom.
    4. A kék kosárvásárlás gombra kattintva, megjelenik a bank felülete, ahol az eventhez tartozó kosarakat vásárolhatjuk meg.
    5. Ezen a részen a Zöld lóhere, Lila lóhere és a Sárga lóhere eventnövény pajtakészletünket találjuk meg.

Feloldó mezők (ezek a mezők nyithatóak fel az Ősi kulccsal): 11, 8, 5
    11. Főfarm területrész feloldó mező.
    5. Bahás területrész feloldó mező.
    8. Teliholdas területrész feloldó mező.

Különleges mező: 16,17,19
    • 5 óránként aratható, mezőnként és aratásonként 4 db 5 db* borostyánkő szerezhető

Az event ismertetőjében a feloldó mezők jelölve vannak. 5, 8, 11 Rá kell kattintani!

Kérlek jelezd, ha további segítségre van szükséged.
    Köszönöm.

A játék menetéről itt találsz részletes leírást:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-múlt-kincsei-2024-május.24978/#post-1387986

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  11. szepesej

szepesej Fórumlakó

Véletlenül ültetés után kitöröltem a teliholdas event új növényét, most mit tudok csinálni ? Ad a rendszer esetleg 5 db-ot vagy nekem ez az event befellegzett ?

12. Luminary

Szia!

Kérlek hozd a farm nevedet és az ID számodat, hogy segíteni tudjunk!
    Köszönöm.

Swartsch kedveli ezt.
  13. csanya52

csanya52 Haladó

Már elkészültem a sárga növénnyel a bahán, meg van a kulcs a teliholdon ,mégsem tudok növényt kikeverni a malomban.Lehet, hogy most is ki kell várni az 5 órát?

Sali~*.* kedveli ezt.
  14. szepesej

szepesej Fórumlakó

Köszönöm a segítséget előre is

szepesej ID: 16046490

Luminary kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, vári kell.
    Az eventismertetőből:
    A Virághagyma különleges kellékből 5 óránként 5 darabot ad számunkra a rendszer! Így, minden esetben, egy-egy területrészhez tartozó eventnövényből minimum 5 darabot le tudunk keverni.

Swartsch és Sali~*.*.* kedveli ezt.
  16. csanya52

csanya52 Haladó

Szia Köszönöm, most telt le az 5 óra sikerült.

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Luminary

Szia!
    Lehet, hogy valamit félreértettem. Melyik növényt törölted ki? Az event növényt, vagy a most játékba került Bíborpók liliomot?

Swartsch kedveli ezt.
  18. szepesej

szepesej Fórumlakó

A bíborpókliliomot töröltem ki sajnos.

19. Menitala

Menitala Fórum mestere

Segítség nem kaptam kulcsot - zöld lóherét szeretnék! ID 6253786 Köszönöm!

20. Luminary

Szia,
    Köszönöm a türelmedet. A Bíborpók liliom nem kell a jelenleg futó eventhez, ezért értettem félre, hogy melyik növényről van szó az első hsz-ben. A gazdaköri feladat is állandó jellegű, tehát bármikor megcsinálhatod, amikor nyitva a Teliholdas világ.
    A rendszer érzékeli, hogy nincs ültethető növényed és 5 óránként kapsz 5 darabot.
    Megértésedet köszönöm.

Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.