Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Szia. Ugyan ez a probléma van nálam is, hiába lépek ki-be a feladatjegyet nem kapom meg!

2. szilva37

szilva37 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A feladatjegyet én sem kaptam meg.
    Szilva37 ID16400938

3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Én is csatlakozom a feladatjegy elmaradása miatt.
    kozsuchne
    4174994

4. szarmata

szarmata Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Hasonló a problémám...

Gazda: szarmata ID: 21905421

5. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Feladatjegy minden második nap szerepel az ajándékok listájában.
    Az ajándékok listája:
    NapAjándékok
    1.1x Feladatjegy
    1x Farmmunkás kupon (12 óra)
    farmszint x 200 TP
    2.3x Party pörgetés
    10x Csillag
    3.1x Feladatjegy
    15x Szupertrágya
    farmszint x 400 TP
    4.farmszint x 4.000 CSP
    15x Csillag
    5.1x Feladatjegy
    20x Szupertrágya
    farmszint x 800 TP
    6.1x Farmbónusz láda I
    20x Csillag
    7.1x Feladatjegy
    20x Kacsa Kata turbótrágyája
    farmszint x 1.600 TP
    8.1x "Piccolo" titokzatos láda
    25x Csillag
    9.1x Feladatjegy
    6x Farmarany
    farmszint x 3.200 TP
    10.1x Farmmunkás kupon (12 óra)
    30x Csillag
    11.1x Feladatjegy
    16x Luxus bájital
    farmszint x 6.400 TP
    12.22x Szupertáp
    35x Csillag
    13.1x Feladatjegy
    5x Party pörgetés
    farmszint x 12.800 TP
    14.9x Farmarany
    40x Csillag

Swartsch és Tavirózsa kedveli ezt.
  6. kotkoda53

kotkoda53 Járnitanuló

Ha jól értelmezem,akkor mivel minden második nap kapunk egy feladatjegyet,azzal az előző napi feladatot tudjuk a gazdakörben teljesíteni! Én már nagyon előre szaladok,de mi lesz a 14-ik napi feladat teljesítésével? Honnan lesz rá feladatjegy?

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. ReneeSmith

ReneeSmith Utánpótlás-írogató

Szia!
    Összesen 7 feladatjegyet fogunk kapni, ezzel teljesíthető a 7 küldetés. A 13. Napon kapjuk az utolsót.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/

jófarmerlány és -Ági48- kedveli ezt.
  8. mami531953

mami531953 Haladó

Szia!!Elokvastam Az Elet a farmon ismertetojet,a Hetfo a farmon-t a tegnap teljesitettem,a Kedd a farmont ma mar nem tudom elkezdeni mivel nincs Feladat jegyem.Ma reggel ismet elolvastam az ismertetot es azt szurtem le,hogy csak holnap tudom a keddit teljesiteni mivel holnap(szerdan)kapok Feladat jegyet? Nekem ezekutan ugy jon le az ismertetobol,hogy mindeg csak masodnaponkent kapunk Feladat jegyet es masnap tudjuk az elozo napi feladato teljesiteni.Legyszi pontosits ,ha pedig rosszul ertelmeztem ,akkor hol tevedek.Koszonom valaszod,szep napot,udv. mami531953 ID2253739

9. Guszti1941

Guszti1941 Utánpótlás-írogató

Szia ! Köszönöm a problémám megoldódott.

10. maya

maya Fórumprofi

Mehpapa-2 a felhasználó nevem.
    Nekem ugyan ez a problémám, de olvasom és értem a lényeget.
    De azt nem értem hogy ha másik böngészőben megnyitom a farmot ott már meg is csináltam végig a gazdaköriben a "kedd a farmon" feladatot.

11. cseke0114

cseke0114 Fórum-zöldfülű

Szia! Gazda: cseke0114 ID: 36656537
    Beléptem a keddi napba ,átvettem a jutalmat,de a próbát nem tudom elkezdeni mert nem kaptam meg a feladatjegyet.Már kiléptem és újra indítottam a játékot.Segítsetek,hogy tovább tudjak játszani

12. eviske67

eviske67 Fórum-zöldfülű

Szia! Gazda: eviske67 ID: 36769215
    Beléptem a keddi napba ,átvettem a jutalmat,de a próbát nem tudom elkezdeni mert nem kaptam meg a feladatjegyet.Már kiléptem és újra indítottam a játékot.Segítsetek,hogy tovább tudjak játszani

13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Az ajándékok listája:
    NapAjándékok
    1.1x Feladatjegy
    1x Farmmunkás kupon (12 óra)
    farmszint x 200 TP
    2.3x Party pörgetés
    10x Csillag
    3.1x Feladatjegy
    15x Szupertrágya
    farmszint x 400 TP
    4.farmszint x 4.000 CSP
    15x Csillag
    5.1x Feladatjegy
    20x Szupertrágya
    farmszint x 800 TP
    6.1x Farmbónusz láda I
    20x Csillag
    7.1x Feladatjegy
    20x Kacsa Kata turbótrágyája
    farmszint x 1.600 TP
    8.1x "Piccolo" titokzatos láda
    25x Csillag
    9.1x Feladatjegy
    6x Farmarany
    farmszint x 3.200 TP
    10.1x Farmmunkás kupon (12 óra)
    30x Csillag
    11.1x Feladatjegy
    16x Luxus bájital
    farmszint x 6.400 TP
    12.22x Szupertáp
    35x Csillag
    13.1x Feladatjegy
    5x Party pörgetés
    farmszint x 12.800 TP
    14.9x Farmarany
    40x Csillag

Swartsch és Marika312 kedveli ezt.
  14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Moderátort kérdeznék. Szia,
    ma nem lehet a keddi napot teljesíteni, mert nincs feladatjegy. Holnap a szerdai napot lehet megcsinálni, mert ott kapunk feladatjegyet. Ezáltal a keddi napot nem tudjuk elkezdeni-befejezni ? Hogy is van/lesz ez ? Köszönöm, ha fáradt agyamba fénysugárt juttatsz.

15. kanos05

kanos05 Fórum-zöldfülű

Szia. Nem vagyok moderátor, de a holnapi feladatjeggyel tudod megcsinálni a keddi napot. Feladatjegyet csak minden másnap kapunk.

kigyo51 és Marika312 kedveli ezt.
  16. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Szia!Briliáns főzetnél meg csináltam az 5 ik szintet és egy érmét sem kaptam meg!ID:33327404

17. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

ID: 33746229
    Olvastam-olvastam... de nem találom, hogy a "Kedd a farmon 2" - höz
    a FELADAT JEGYET honnan kapom meg, hogy el tudjam indítani ?
    Köszönöm szépen !
    /Biztos ez a hideg front Szeged felett bekavart a tisztán látásomba/

18. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönöm türelmedet, most jutottam el a kérdésedhez.
    Ellenőrzésem alapján jelenleg megvan a megfelelő mennyiségű csöved a 3. pályán a folyadék elindításához, a zöld gomb aktív.
    Ha Te nem ezt látod, akkor kérlek, végezz el egy Ccleaneres géptakarítást, illetve töröld a böngészőben a Gyorsítótárat, Sütiket (Cookies).
    upload_2024-8-2_13-29-22.png
    A gomb két esetben nem vált át szürkéről zöldre:
    - nem kész a pálya, azaz nem értél még el a célmezőig a csőrendszer építésével
    - nincs elegendő csöved a pajtában - ezt csövek alatti számok mutatják: jelenleg 10 egyenes csöved van és 8 szükséges a pályához - mindig az első szám mutatja a készletet, a második a pályához szükséges mennyiséget.
    További sikeres eventet!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. Dolphin

Szia,
    köszönöm a türelmedet, most jutottam el a kérdésedig.
    Ellenőrzésem alapján még nem fejezted be az első pályát, ezért nem kaptál cseresnyés érmet, s egyéb jutalmat sem.
    A pálya tervet elkészítetted, de ahhoz, hogy be tud fejezni a pályát, a malomban elő kell állítanod megfelelő számú Egyenes és hajlított csövet.
    Ahogy az a Nálad készült képen jól látszik, a kirakott pályához 6 db Egyenes csőre van szükséged, Neked jelenleg 4 van a pajtádban, tehát ebből még kettőt kell készítened. A Hajlított csövekből ehhez a pályához 11 db-ra van szükséged, jelenleg Neked 2 db van a pajtádban, így ebből még 9 db-ot kell készítened.
    upload_2024-8-2_13-41-54.png
    Ha a hiányzó csöveket legyártottad, akkor a jelenleg szürke indító gomb zöldre fog váltani, a folyadék végigmegy a pályán és közben begyűjtöd az útvonalon lévő ajándékokat.
    Ha végeztél a pályán, egy felugró ablak fog érkezni, ahol látod, hogy miket kaptál.
    Sok sikert a folytatáshoz!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  20. Dolphin

Kedves Játékosok!
    Nem tudok mást javasolni, mint, hogy figyelmesen olvassátok át újra az ismertetőt erről az új programról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/
    Tételes listában felsoroltuk, hogy a 14 nap során mikor milyen ajándékot kapunk, itt is látszik, hogy nem kapunk minden nap Feladatjegyet.
    Az ismertetőben szereplő ábrán is látszik, hogy az 1. és 3. napon van egy-egy feladatjegy, a 2. napon Csillag és Party pörgetést kapunk:
    upload_2024-8-2_13-50-8.png
    A 14 napi ajándék mellett még kaptunk 7 db gazdaköri küldetést, amit azt követően tudunk teljesíteni, hogy adott napon átvesszük a Feladatjegyet.
    A 14 nap alatt összesen 7 db Feladatjegyet fogunk kapni, ezek segítségével a 7 küldetés teljesíthető lesz.
    A Gazdaköri küldetések megnevezését a napok nevével nevezték el, de ettől függetlenül ezeket a feladatokat bármikor meg tudjuk oldani. Jelenleg az elsőt (Hétfő a farmon) tudta csak mindenki elkezdeni, vagy már be is fejezni, mert eddig egy Feladatjegyet kaptunk. A Kedd a farmon küldetést legkorábban holnap tudjuk elkezdeni, ha a 3. ajándékot is átvettük.
    Remélem ezzel tudtam Mindenkinek segíteni!

kigyo51, Swartsch és Marika312 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.