Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha ez a farm pirosan villogott, amikor "elromlott" a hőmérő funkció, akkor az magától nem fog zöldre váltani. Nem indult senki "tiszta lappal", ilyet sehol sem írtunk.
    Végezz el aktivitási tevékenységet (1x1-es föld aratás 1 pont), 600 ponttal lehet maximumra tölteni a hőmérőt.

Mivel nem adtál azonosító adatokat arról a bizonyos farmról, más információval nem tudunk szolgálni.

A német fórumhoz semmi közünk - hogy ők tesznek-e ki közleményt, mikor és milyet, ez az ő dolguk.

A hőmérők javítása egységesen megtörtént egyszerre minden országban - nincs hiba sehol.
    Nem válogatták ki a magyar farmokat a projektben külön.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Időközben érkezett ellenőrzésre jogosult kolléga, bekukkantott a farmodra.

Két tanoncod épp készen van az oktatással, mangód meg jelenleg nincs elegendő, így Betakarításra senkit nem tudsz betenni.

whites.png

Sok sikert. :)

-ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  3. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Köszönöm!
    Igen! Valóban nem írta senki a tiszta lapot. Azt csak én gondoltam, mivel nem olvastam sehol, hogy egy aktivitási tevékenységre is szükség van ahhoz, hogy a pirosban lévő hőmérők, farmonként zöldre váltsanak, hogy bármit kell tennem, hogy érvénybe lépjen a javítás a farmokon. Örülök, hogy most tisztázódott a kérdés, és hogy már tudom miként indul el a hőmérő újra!
    Még egyszer köszi!
    :)

4. sticzmaria55

sticzmaria55 Járnitanuló

Sziasztok. sticzmaria55 ID:4678918 A pandánál végig játszottam a mini j átékot, rákattintottam a 4. szintre, s azt írja fejezem be az előzőt, viszont sehova nem engedi letenni a pandát. Miért, mit rontottam el? Nézzétek már meg légyszi. Köszönöm.

Bocs közben rájöttem, törlöm az elözöeket.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.8.24
  5. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Igen köszönöm

6. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok! szeretném kérdezni , a bahán kitett fáim KK turbó trágyázással csak 5 termést ad, sztem többet kellene adnia. megnéznétek??? köszönöm ID:13085312

7. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A turbótrágyától 35%-kal gyorsabban érik be a fa, nem ad több termést.

8. MissL

MissL Fórumprofi

Sziasztok,

Konkrétan mit jelent hogy helyezzek el 12 papucsbocskor magot a " játéktéren "? Mi a játéktér? Mert én elvetettem, learattam, és még sem adta meg az alpesi tp-t.

Gazda: Szalacsinéni ID: 15014111

9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Elülteted a papucsbocskor magokat. Ám mielőtt ezt megtennéd, kiválasztod a feladatot és leokéznod!:)

Swartsch, Sali~*.*.* és farmerSS kedveli ezt.
  10. door88

door88 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni,hogy miből lesz a malacpersely?

11. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Az Enciklopédiában mindent megtalálsz az állatokról, terményekről itt: Állatok, termények, ólak a játékban
    Onnan másoltam ki:
    "Malacpersely
    Termény pajtaértéke: 8.472

Malacpersely-kerámia

Műhelyben megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1x Tüntetőmalac táp, 2 db Tüntető malac
    Szükséges szint: 107. farmos
    Tárgy mérete: 2x2
    KépNévTulajdonságokÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]Malacpersely-kerámiaTermény: 1 db Malacpersely
    Érési idő: 18:00 óra
    Tapasztalatpont: 1.200 TP
    Trágya mennyisége: 4 db
    40x Festék
    700x Tégla
    12x Itató
    35x Fűrész
    30x Íróecset
    Magas szintű tartalmi frissítés - 2024. július-
    "

Swartsch, Dolphin, door88 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. door88

door88 Utánpótlás-írogató

köszönöm a segítséget.

Enike** és Sylja kedveli ezt.
  13. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Miért nem tudom kirakni a mostani event kirakóit a felhőre pedig megvettem a kitehetőket és a felhőt is? ID:12183585

Bokalmgazda kedveli ezt.
  14. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Valószínű azért mert+-os.

kigyo51 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Kedves MODI kérlek válaszolj ..én felébresztettem az állatokat és megvettem a kirakókat krajtam őket --kérdezem a felhőt meg kell e venni mert nem értem --köszönöm a válaszod

16. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

köszi erre nem figyeltem.szia

17. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Dolphin kedveli ezt.
  18. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ahogy azt Játékos társad is írta, 12 Papucskosbor magot kell elvetned az Alpesi kertben, azt követően, hogy a Küldetést elfogadtad Füles Karcsitól.
    A Játék naplójában történt ellenőrzés alapján azt látom, hogy Te eddig egy magot vetettél el, mióta a küldetést elfogadtad. Még 11 magot kell elvetned, nincs időkorlát rá.
    Megértésedet köszönöm, további sikeres haladást!

Sali~*.* kedveli ezt.
  19. ambavila

ambavila Utánpótlás-írogató

Szia! ID: 38214023
    Segítséget szeretnék kérni az eventtel kapcsolatban. A panda és vöröspanda feladatoknál az alsó részen hiányzik 1-1 feladat de nem tudom hogy kell folytatni. segítségüket előre is köszönöm.

20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Már csak a befejezés gombra kattints mindkettőnél. Mert készen vagy vele teljesen. :) Nálam is egy egy pötty hiányzik, de bolt kifosztva, érmém nem maradt. Tehát ez így jó. :) Ha pedig a befejezés gomb is eltünt, akkor semmi tennivalód nincs már.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.