Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bözse

Bözse Fórumelemző

Szia!
    Szeretném megvásárolni a Mélykék ajánlatokat. Amit nem értek ezzel kapcsolatosan, hogy a Ft-ban megjelenő ár a banki felületemen már Euróban látható. Miért?

2. merci003

merci003 Járnitanuló

Sziasztok!
    Érdeklődni szeretnék, hogy miért nem jelenik meg nekem a mostani event? Sehol sem látok erre vonatkozóan semmit:

merci003 ID: 33415563

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az event beharangozójában, és az ismertető első oldalán is olvasható:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/sajtok-harca.25360/

Elérted a 100. szintet?

Kuzdern, Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!

Kétféle event is fut jelenleg:
    Feladatok garmadája - 2024. szeptember
    és
    Sajtok harca

Mindkettő szinthez kötött, akkor tudod elkezdeni, ha a farmon elérted a 100. szintet.

Luminary, Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia, mindkét mostani event a 100. farmos szinttől érhető el. Ez benne van az eventek leírásában. Te elérted már a farmodon a 100-as szintet?

Luminary és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Már tegnap kiderült, hogy nincs a farmja a 100-as szinten.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/sajtok-harca-event-csevegő.25361/page-2#post-1401617

Luminary, Sylja és -BombadilToma- kedveli ezt.
  7. Sylja

Sylja Fórum félistene

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. katy5757

katy5757 Járnitanuló

Sziasztok érdeklődnék hogy a gereblyét milyen műhelyben lehet elő állítani tisztelettel katy 5757

9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Kuzdern és Luminary kedveli ezt.
  10. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Sziasztok! Bekevertem, kiváltottam a jutalmazó tárgyakat. Ha vásárolok kosarat, újra bekeverhetem a malomban?

11. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! A mélykék ajánlatokról hol találok információt?

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

13. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!
    A Mesélő kosár L tartalmaz 4 darab feladateszközt. 1x vásárolható meg, tehát még egy Jutalmazó tárgyak ládáját elő tudsz állítani, amennyiben rendelkezel még 20 db fakalapáccsal és 500 db szöggel is.
    Sok sikert!

Dolphin, Sylja, Lenczy és 2 más kedveli ezt.
  14. Kata7555

Kata7555 Törekvő

Köszönöm újra belépéssel megoldódott a próbléma

aida2330 és Sylja kedveli ezt.
  15. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Köszönöm!

aida2330 kedveli ezt.
  16. Bözse

Bözse Fórumelemző

Még mindig várnék választ a kérdésemre. Annyi a fejlemény délután 1 óta, hogy a kis farmjaimon zavartalanul meg tudom vásárolni a 179 Ft-os ajánlatokat végig magyar fizetőeszközben. Kérdem én, miért nem lehetséges ez ezen a farmomon? Én, a gépem és a bankkártyám minden esetben ugyanazok vagyunk. 3 napja kiugrottam ugyan bevásárolni Horvátországba, de a farmomat meg sem nyitottam.
    PS: A farmnevem és ID számom benne van az aláírásomban.

17. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint magyar forintban jelennek meg nálad az ajánlatok. Te is tudod ellenőrizni, a banki felületen a jobb felső sarokban a magyar zászlónak kell látszódni. A kép nem nálad készült, de én nálad is ezt láttam.
    upload_2024-9-7_6-7-34.png
    Amennyiben te nem ezt tapasztalod, akkor egy CCleaneres takarítást érdemes elvégezni.
    Sikeres vásárlást!:)

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. Bözse

Bözse Fórumelemző

Nem egyértelműen fogalmaztam, bocsi. A farmon 6990 Ft jelent meg, de a netbankomban 16 Euró némi apróval. Felhívtam a bankomat, hisz mint írtam voltam kint shoppingolni és gondoltam ez okozza galibát. Használtam a horvátoknál a bankkártyámat. A bank szerint a BP kérte Euróban a vásárlás összegét. A kifizetést tegnap megszakítottam és később a kisebb farmjaimon kipróbáltam a 179 Ft-os ajánlatokkal a vásárlást. Ott nem volt gondom. Most próbáltam volna fotót hozni az anomáliáról, de láss csodát, Ft-ban számolt a netbank is. Szóval megoldódott a problémám. Köszi!

Luminary kedveli ezt.
  19. -picikefarm-

-picikefarm- Járnitanuló

Szia!
    Segítséget szeretnék kérni. Tegnap este még volt száz egynéhány aranyam, ma reggel vettem észre, hogy csak a töredéke maradt.
    Elképzelésem sincs, h mire költöttem el. Tudomásom szerint nem vettem semmit. Gondolom, valamire rányomhattam, de nem tudom mire.
    Kérlek szépen nézd már meg h mit bénáztam el.
    Köszönöm szépen.
    -picikefarm- ID 48950763

20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérdést.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga és az ellenőrzés megtörténik, hozom az eredményt.
    Szíves türelmedet kérem. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.