Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gulus49

Gulus49 Utánpótlás-írogató

Sziasztok két farmon van, ahol mindkettőben a bal oldali sávot sikerült beadni, a többit nem engedi, farmok
    Gulus49 ID 13846856
    borika57 ID 41373725
    Előre is köszönöm a segítséget

Gulus49 köszi sikerült tovább lépni

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.9.24
    Luminary kedveli ezt.
  2. kaposvarine

kaposvarine Járnitanuló

Azután érdeklődnék, hogy a teliholdas fő farmon az event növényt learattam, de nem tudok a játékhoz bemenni. Már egy órája kb
    nyomkodom a jelet, de semmi ! Vetni tudnék, de nem akarok, hátha a kék event növ.-t tudnám szaporitani.
    ID: 31339811
    Válaszukat és intézkedésüket előre is köszönöm !

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    áthoztam kérdésedet ebbe a topikba, a Panaszláda nem jó hely a segítségkérésre.
    Ellenőrzésem alapján a bal oldali oszloppal készen vagy, így kaptál már Kék tintát, sőt van már Kék tekercsvirágod is. Fent pirossal jelöltem.
    Az 1-essel jelölt középső oszlopba tudod a Kék tekercsvirágokat beadni az egyéb rémséges dolgokkal, míg a 2-essel jelölt oszlopba pedig Piros tekercsvirágot tudsz beadni rémtermékek kíséretében.
    upload_2024-9-27_8-38-23.png

Vagy a barna haladási sávra kell kattintasz, vagy a téglalap feletti üres részre. Ekkor megjelenik egy fénysugár és a haladási sávon pedig két zöld nyíl - akkor fog megjelenni alul a Szállítás gomb.
    upload_2024-9-27_8-39-23.png

A képek Nálad készültek, nincs semmi probléma a Játékodban.
    Sok sikert a folytatáshoz!

Swartsch, aida2330, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  4. interlala

interlala Fórumprofi

ÜDV
    Sajnos sorba tűnnek el a szom szédaim, szét vet az ideg és jönnek újak, nem kellenek mások én a régieket szeretném vissza kapni. Mi a hiba már megint, két szomszédomat már vissza vettem. interlala

5. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Nincs hiba, sőt! Megjavították a hőmérőt, ami már nagyon régóta nem működik.
    Azok a szomszédok tűntek el, akik már régóta nem játszanak, csak nem vettük észre a hőmérő hibája miatt.
    Itt a hivatalos róla: Hibajavítás - aktivitási hőmérő

Swartsch, kigyo51, Luminary és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Zümi1980

Zümi1980 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Bocsi,ha nem jó helyen jelzem, de szezonmunkások akció beharangozásánál, a dátum nem jó, mert október 3.- a az nem keddi napra esik.
    További szép napot kívánok Mindenkinek.

kigyo51 kedveli ezt.
  7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm az észrevételt - javítva.
    Elnézést kérek a kellemetlenségért.
    Kérlek, ha ilyen elírást, javítanivalót találsz, akkor a szövegdobozban alul a "jelentés" gombra kattintva tudod jelezni az elírást.
    Neked is további szép napot:)

Swartsch, kigyo51, Zümi1980 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. hódifarm

hódifarm Fórum-zöldfülű

Sziasztok!A fénylő gyapjut mi adja?

.hangyóca. kedveli ezt.
  9. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Szia!
    A zombijuh terményese, nem piacképes, de meg tudod építeni a városi műhelyben, ha a zombijuhra kattintassz.

10. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Nem tudom hogy hol lehet kicune állatkát szerezni Várom a válaszodat Köszönöm

11. Animama1954

Animama1954 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget kérnék. Az eventbe nem tudok belépni, napi egyszer ha sikerűl. Mindent megcsináltam amit a fórumba olvastam hogy mit kell ilyenkor csinálni, tisztínai kell a gépet, azt rendszeresen teszem, cooki törlése stb. Kliensel játszom. Az eventel nálam sokszor probléma van, nem csak a mostanival. Köszönöm a segítséget előre is.

12. Dolphin

Szia,
    a panaszládából áthoztalak ide, mert az nem alkalmas hely sem hiba jelzésére, sem segítségkérésre.
    Farm név és Farm ID megadása nélkül érdemben nem tudok segíteni.
    Az pontosan mit jelent, hogy naponta csak egyszer tudsz az eventbe belépni? Mit tapasztalsz, amikor nem tudsz belépni? Pontosan hova nem tudsz belépni? Hibaüzenet érkezik?
    Itt találod Ableotory TL javaslatait, hátha Neked is segít, hogy jobb legyen a Játék élményed:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268
    Ezenkívül a szokásos dolgokat tudom még javasolni:
    - számítógép és Wifi router / modem kikapcsolás és újraindítás
    - kliens törlése (a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is), aztán egy Ccleaneres takarítás, majd újratelepítése.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    erre a kérdésre az Enciklopédiában találjuk meg a választ könnyen, az Állatok, termények, ólak fejezetben. A #2-es bekezdésben az Állatok vannak névsorban felsorolva, a #3-as bekezdésben pedig a Termények. A nevükre kattintva a részletes adatlapra jutunk.

A Kicune Telilholdas állat, a Kicune kotorék Jack boltjából kiváltható. Bővebben itt olvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...és-ólak-a-játékban.16260/page-10#post-1387943
    Sok sikert!

-ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  14. ancsur52

ancsur52 Fórum-zöldfülű

Szia! Macska tündérpálcát mi adja?

Köszönöm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.9.24
  15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

kigyo51, Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Animama1954

Animama1954 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszát, mindent megcsináltam amit írt. A gépet újra telepítettem hátha az is segítene, de nem jön be a horror moziéj event továbbra sem. Minden aratásnál próbálkozom és véletlenű ha sikerűl egyszer belépnem. Tegnap óta nem sikerűl, olyankor a bárányok dolgoznak azt mutatja. Minden más működik csak az event nem. Úgy gondolom hogy a játékkal lehet valami. Nagyon megköszönném ha tudnának benne segíteni.
    Farm név: Animama1954
    ID:13812688

17. Othep

Szia.

Amit még tudunk javasolni: az az internet sebességének ellenőrzése, ha nem tudsz belépni, forognak a virágok, talicskáznak a barik.

Ha túl lassú, akkor térj át Wi-firől vezetékes netre legalább a játék idejére, mert ott erősebb a jel.
    Illetve nézesd meg a gépedet szakemberrel.
    Az eventben nincs tudomásunk hibás működésről.

A kolléga gond nélkül bejutott az eventablakba.

Bal oszloppal készen vagy, a jobb oldaliban 2 szintet teljesítettél már.
    A Teliholdas főfarmon Piros és Kék tekercsvirágod van érésben.

upload_2024-9-28_11-46-19.png

Swartsch kedveli ezt.
  18. adrienn0214

adrienn0214 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    Régen volt lehetőség a vidámparkos játékokkal ,,gyakorolni,, tét nélkül játszani. A fórumon keresztül egy link alatt volt elérhető. Ez létezik még?
    ha igen tudnátok segíteni hol találom? Köszönöm!

19. Othep

Szia.

Vélhetően kevered a tárgykeresős event gyakorlási lehetőségével.
    Ezen eventek alatt van lehetőség gyakorolni, itt: https://helytar.farmgazdak.hu
    De ez az oldal csak az eventek idején érhető el.

A Vidámparkhoz nem lehetséges gyakorolni.

Swartsch, kigyo51, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  20. paloooo

paloooo Fórumelemző

Üdv!
    Teliholdas növényeket a magtárban lehetséges vásárolni? pl.: korallgombát?
    Köszi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.