Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

levi5 kedveli ezt.
  2. VajdicsIstvan

VajdicsIstvan Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Segítséget Kérekszépen a kliensem lassú lett,akadozott most már be se tölt. Mit tegyek?

3. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

A piac megint átalakult,minden része. Amit megszoktunk már,most úgy kell keresgélni a saját portékámat is!Délelőtt még jó volt,most az event kezdéssel romlott el.Kliensen játszom.A múltkor már helyretették,most megint? Mitől romlik el,keveredik össze?

farmer_puma28 kedveli ezt.
  4. Csillus1986

Csillus1986 Utánpótlás-írogató

Igen, a böngészöben beenged.
    Kliensben többször próbáltam , nem tudom ennyiszer elrontani

5. tercsi33

tercsi33 Járnitanuló

id24513228
    Sziasztok. kérek valakit aki segiteni tud. vettem egy szezon pontot. kifizettem mert akkor hogyan is került volna jóváirásra!, most meg kéri . hogy fizessem ki a tartozásomat mert kitiltanak a játékból . próbáltam megint belépni . hogy akkor fizetek . de nem engedi . se a supportnak nem lehet ott irtni , kérek valakit aki segit, kezdetektöl játszok , ez a megoldás , hogy ok nélkül kitiltanának?? köszönöm ha valaki ir

6. jutka1942

jutka1942 Utánpótlás-írogató

Nálam a játék még mindig lassú és lefagy nem lehet játszani.id17631858

7. avemami

avemami Fórum-zöldfülű

Szia.
    Segitséget szeretnék kérni,a gyopáron elértem a 40. szintet de az új területen ott van a lakat.minden megvan hozzá ami kell és mégsem tudom feloldani farmnév encsaladom ID 14067677,
    köszi

8. Luminary

Szia!
    Hol tapasztalod a problémát, Böngészőben, vagy kliensben? Én Opera böngészőben végeztem az ellenőrzést, de gond nélkül tudtam területet váltani nálad. Érdemes egy géptakarítást elvégezni, ha még nem tetted meg. Töröld a sütiket és ürítsd a gyorsítótárat. Esetleg próbálj másik böngészővel belépni. Ha, klienssel játszol, akkor megoldás lehet a kliens újratelepítése is. Előtte töröld mindenhol - Letöltések, Alkalmazások, Lomtár - majd takarítás és gép újraindítás után töltsd le a klienst. Jelenleg az 1.3.3. verzió van érvényben, ezt te is tudod ellenőrizni a kliens bal alsó sarkában lévő feliraton. upload_2025-6-26_16-48-9.png
    Érdemes elolvasni Ableotory TL javaslatait is, lehet, hogy találsz benne számodra is hasznos információt.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/

Jelezz vissza, hogy megoldódott-e a probléma!
    Köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.
  9. Luminary

Szia!

Pontosítsunk, kérlek!
    Tehát 2025-06-11 18:15:57 - kor vásároltál egy Szezonbérletet 899 Ft-ért? Csak ez az egy tranzakció van a szezonban, ami banki műveletet igényel. Ha, erről van szó, akkor kérlek vedd fel a kapcsolatot a Payment supporttal, ők fognak tudni neked ebben a kérdésben segíteni.
    Banki felületen, a jobb felső sarokban kattints a "Supporthoz" feliratra. Ha, ott nem tudsz belépni, akkor a farmod jobb felső részén kattints a ?! , majd a ! jelre. Olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen használsz, mert a továbbiakban ott fogsz értesítést kapni.
    Ha, az automatikusan beírt e-mail címed már nem aktív, akkor nyugodtan írd át a jelenleg használatban lévőre. Várd meg türelmesen a Supporter válaszát, ha többször írsz, többször teszed fel ugyanazt a kérdést, csak az adminisztratív munka fog sokasodni és érdemben nem kapsz hamarább választ. A supporttal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    Az automata visszaigazolást, ha nem kapod meg, akkor nézd meg a Spam mappát is, mert lehet, hogy odakerül.
    Ha, problémád van a Nem vagyok robot visszaigazolással, lehet, hogy kisebbre kell venni a kijelző méretét CTRL (-) vagy CTRL egérgörgő használatával. A kapcsolatfelvétel után visszaállíthatod a neked megfelelő méretre.
    upload_2025-6-26_17-38-15.png

A Supportról, Payment supportról bővebben tájékozódhatsz a Farmeráma Enciklopédiában:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

Sok sikert!

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórumelemző

Sziasztok!Ismételten össze van kavarodva a piac!Én is észlelem eszt a problémát.Az árusok keresik az árnyékot,máshol árulják a termékeiket,szerintem azért nem a megszokott.:):)

11. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Sziasztok ;) :) Elnézést ha rosz helyre írok ;) Prémiumra váltottam, de nem kaptam meg az 5 + magot, más is járt így? Vagy én néztem be valamit o_O:sleepy: Már ki és be léptem de csak a 10 mag van a többit megkaptam , a turbómalom stb .... Köszönöm ha válaszoltok :)

12. Luminary

Szia!

Mivel nem hoztál User ID-t, vagyis azonosítót és a hozzá tartozó farmnevet, így nem tudok benézni hozzád.
    A Prémium tag csak abban az esetben kap +5 magot, ha az event kezdetekor, vagyis ma 14:00-kor aktív a tagsága. Ha, az előfizetés az event kezdete után történt, már nem kaphatja meg a plusz vetőmagot. A következő eventnél már igen.
    Kérlek ellenőrizd, hogy mikor történt a Prémium tagságod aktiválása! Ha, nem ez a probléma, akkor várom az azonosító adatok pótlását.
    Sok sikert!

stefano0606 kedveli ezt.
  13. stefano0606

stefano0606 Aktív író

:( Ja hogy az sem mindegy mikor vásárolok ... Na ezt is jól kitalálták.. Akkor ez a baj mert ma délután vásároltam 2025.06.26 17:05 kor . Köszönöm szépen . Legközelebb jobban figyelek :) További szép napot.

Luminary kedveli ezt.
  14. Luminary

Szia!

A központban tudnak a hibáról, a javítás folyamatban van. Addig is ismételten türelmet kérünk,
    köszönöm.

15. Luminary

Szia!

Jelöltem a 3 tereptárgyat, amit kattintanod kell, hogy aktiválni tudd a feloldás gombot:
    upload_2025-6-26_19-17-37.png upload_2025-6-26_19-18-35.png

Valóban, minden meg van, csak a megfelelő helyre kell kattintanod.
    Sok sikert!

GA-BI-O-Farm és cicimsincs kedveli ezt.
  16. avemami

avemami Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen,igy már sikerült

Luminary kedveli ezt.
  17. Luminary

Sziasztok!

Nem tudunk belépési problémáról jelenleg.
    Megoldás lehet a kliens újratelepítése. Előtte töröljétek a gépről, mindenhonnan - Letöltések mappa, Alkalmazások, Lomtár. Ezek után végezzetek el egy gép takarítást, sütik törlését, gyorsítótár ürítését és indítsátok újra a PC-t/ Laptopot. Csak ezután telepítsétek újra a klienst.
    Sok sikert!

Dolphin és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Erdeimacska ól - hogyan szerezhető meg? Köszönöm!

19. JaniKlari

JaniKlari Utánpótlás-írogató

Tollboa állomás- hogyan érhető el? Köszönöm !

20. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok!
    Nem tudom jó helyre írok-e, de segítséget szeretnék kérni. Nem tudom elkezdeni az event játékot. Csak három lámpásom marad égve. Többszöri probálkozás és ismertető átolvasása után sem jövök rá mit csinálok rosszul, hogy nem tudok több lámpást meggyújtani.
    ID 8922744