Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. gabehu

gabehu Junior szaki

Így sikerült!
    Köszönöm

2. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Sziasztok!
    Olyan, hogy gyopárvölgy csevegő, van?

3. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Itt találod a gyopárvölggyel kapcsolatos csevegőt: KATT
    További jó csevegést.

Kuzdern kedveli ezt.
  4. nemethnagyi

nemethnagyi Haladó

Sziasztok!
    Tudnátok segíteni abban hol szerezhető be plazmagömb vásárlás nélkül ,teljesen elakadtam.
    Köszönöm szépen a fáradozásodat!
    ID:23650516

5. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Plazmagömb
    Az event kezdetével kapunk automatikusan 2 db-ot.
    Hozzájutási lehetőség: térképes mechanika ablakán belül megtalálható aratható mezőkről lehet aratni.

Aratható mezők
    Mindegyik szinten 2 db aratható mező érhető el. A mezők különböző érési idővel rendelkeznek és különböző jutalmakkal. Amikor beérik egy aratható mező, akkor azt le tudjuk aratni és meghatározott jutalmat kapunk az aratásért.

Az alábbi táblázatban az aratható mezők információi olvashatók:

NévMelyik szinten érhető el?Alap érési időJutalom aratásonként
    Aratható mező (1.)1. (Gyűjtemény)10:00 óra2x Plazmagömb
    Aratható mező (2.)1. (Gyűjtemény)20:00 óra20x Csillagos érme
    Aratható mező (3.)2. (Terményes ól)10:00 óra2x Plazmagömb
    Aratható mező (4.)2. (Terményes ól)20:00 óra20x Csillagos érme
    Aratható mező (5.)3. (Titkos tanya)10:00 óra2x Plazmagömb
    Aratható mező (6.)3. (Titkos tanya)20:00 óra20x Csillagos érme
    Miután egy aratható mező arathatóvá válik, kattintsunk a "begyűjtés" gombra:

Aratható mezők érési idejének csökkentése
    Újdonság, hogy lehetőségünk van mindegyik aratható mezőnek az érési idejének a csökkentésére.

• Egy aratható mező érési idejét a "Űrlénytojás" malomtermékkel tudjuk csökkenteni.
    Forrás: https://board-hu.farmerama.com/threads/húsvétvárás.26221/#post-1446424

Utoljára szerkesztett: 18.4.25
    aida2330, kigyo51, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  6. Gereblye

Gereblye Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérnék, sajnos csak most vettem észre hogy valamiért az e-mail címemet elfelejtettem aktiválni, és valószínű emiatt a 2 nap múlva lejáró ajándék kódot sem kaptam meg. Van még esélyem rá hogy megkapjam a kódot e- e-mailbe?. Az e-mail aktiválást nemrég megcsináltam, hírlevélt bejelöltem! Köszönöm a segítségeteket! Köszönettel: Gereblye ID: 1878204

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ezt a hírlevelet már nem fogod megkapni. Ha most aktiváltad a Hírlevél küldést, akkor a jövőben már meg fognak érkezni a Hírlevelek, egyedi ajándékkódok.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

8. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Szia! megvettem az egyik bónusz csomagot de a felhőre nem enged semmit kitenni. Kérem a segítségedet! köszönöm Keresztanyu51 ID 34351982

9. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Learattam mind a 6 örát de a minijátékot nem tudom játszani ,lakat van rajta! mi

van ilyenkor? Id21356122 Kellemes ünnepeket

10. Dolphin

Szia,
    a Felhősort akkor kapod az Édes húsvéti ajánlatban, ha mind a 4 csomagot megveszed, az a 4. csomagban található - a csomagokat csak egymás után sorrendben lehet megvásárolni.
    Itt tudod az ismertetőt újra elolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Édes-húsvéti-ajánlatok.26240/
    Eddig a Színes húsvéti ajánlat csomagot vetted meg.
    További jó játékot!

Swartsch és aida2330 kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia!
    Amíg nem húzogatod fel a mezőkbe a 3 különböző elemet, addig a lakat a sorvégén ott marad. Amint a megfelelő kombinációt létrehoztad a 3 elemből, a lakat le fog kerülni és zöld lesz a gomb, ha rendelkezel Plazmagömbbel. (a kép illusztráció, nem Nálad készült)

Sok sikert a folytatáshoz!

12. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Köszönöm szépen!

13. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Kellemes ünnepeket kívánok!
    Nem kaptam meg a jutalmakat 6 db laboros játék után ma 06.34 kor játszottam le,
    a Csillagos érme nem került jóváírásra. 6 játék után ugyanannyi 70 Csillagos érmém van.

Gazda: donkartacs07 ID: 9741269

14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérdést.
    Az Ünnep miatt hosszabb időt is igénybe vehet az ellenőrzés.
    Szíves türelmedet kérem. :)
    Boldog Hüsvétot. :)

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  15. Othep

Szia ismét.

Kollégám ellenőrzése szerint:
    Összesen 6 db játékot játszottál le, ebből 3 db játéknál kaptál csillagos érmét.
    A fennmaradó 3-nál azért nem, mert olyan kombinációkat játszottál le az adott sorozatban, amit korábban már megtettél.
    2025-04-20-án (ma) 06:30:08: +10 csillagos érme
    2025-04-20 06:30:24: +15 csillagos érme
    2025-04-20 06:30:30: +15 csillagos érme

Én az első körben még jegyzeteltem, nehogy 2x tegyem meg ugyanazt a kombinációt.
    A második körtől oldalt már segít a játék, hogy a 6 féle kombinációból mi készült el.
    (3 dolgot csak 6 féleképpen lehet variálni)

Itt olvashatsz a jutalmakról: https://board-hu.farmerama.com/threads/húsvétvárás.26221/#post-1446428

16. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Kellemes Ünnepet kívánok.

A Gyűjteménynél, és a Titkos tanyánál felgyorsítottam az időt, amit le is arattam. Viszont nem kaptam meg érte a plazmagömböt.

ID:22955675

17. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint ma 06:30-kor a mezőkről összesen 6 db Plazmagömböt arattál, és mind a 6 kelléket eljátszottad ma 06:34 és 06:36 között.

(A Pajtában mindig ellenőrizhető a számuk valamint a játékindító gombon is.)
    Boldog Húsvétot. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. apa1971

apa1971 Fórumprofi

Szia!

A reggeli rendben volt, de én 11-12 között gyorsítottam a 24 órásat be, 1-1 malomtermékkel. Erről lenne szó.

19. Othep

24 órás időzítő nincs a játékban, csak 20 órás.
    És a 20 órásak Csillagos érmét adnak, melyet az eventboltban válthatsz be.
    Minden szinten egy Csillagos érmés és egy Plazmagömbs időzítő van.
    Kérlek, tanulmányozd át az eventismertetőt: https://board-hu.farmerama.com/threads/húsvétvárás.26221/#post-1446423

Dolphin kedveli ezt.
  20. bencerancs01

bencerancs01 Járnitanuló

Szép napot
    azt szeretném kérdezni, hogy az üvegházban mikor elindítok 1 nemesítést kilépek és újra megnézném mondjuk , hogy mennyi idő van még hátra, vagy törölném stb. nem látható ! csak ha befejezett fázisban van a nemesítés. köszönöm. ha megnezitek.
    bencerancs01 ID: 17505804