Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bözsi1955

Bözsi1955 Haladó

Végre kiraktam de nem tudok továb menni nincs kék amire léphetnék Bözsi 1955 ID 14516989

2. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Még nem fejezted be a játékot! Amikor sárga körben 3 vízszintesen elhelyezkedő pötty van, akkor az a feladat még nincs kész. Azért nem tudsz továbblépni.
    upload_2026-1-27_19-23-31.png

Kattints rá és folytasd a játékot!
    Már csak fel kell pakolnod a tábláról a halomba a lapokat. Ezt megteheted egyszerűen, hogy a jobb egérgombbal kattingatsz, bárhol az eventablakban.
    upload_2026-1-27_19-28-22.png

Sok sikert!

Sali~*.*, Dolphin és Sylja kedveli ezt.
  3. Luminary

Szia!

Sajnos a 8. napi ajándékot nem vetted át, ott látszik a kék hátterű plusz jel. Ezt már csak 10 Farmaranyért tudod átvenni.

upload_2026-1-27_19-44-57.png

A Naptár ismertetője:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/születésnapi-naptár-2026.27303/#post-1488169

További jó játékot!

Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  4. bjázmin

bjázmin Junior szaki

Sziasztok! iPad-enem eddig az aplikációval játszottam, amikor nem voltam gépközelben. Mivel az app hamarosan megszűnik, frissítés már nem jön rá. Próbálkoztam pár böngészőn keresztül játszani (Chrome, Edge), de folyamatosan kidobál. Tudnátok ajánlani egy másik böngészőt, amivel az iPad működik? Előre is köszönöm.

5. Marika5353

Marika5353 Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni elakadtam a 3. játéknál. Gazda nevem Marika 5353 ID számom 25744412.

6. Luminary

Szia!

Hasonló a helyzet, mint a délutáni elakadásodnál.
    Arra >> ITT << kaptál választ.

Nem kell mindenképpen végigrakni a táblán a sort, ha már csak egy pár lap hiányzik. Tedd fel az Ászokat a felső sorba - a Halomba.
    Jobb egérgombot nyomogatva a lapok a helyükre kerülnek.
    Ha, nem megy több lap, akkor vagy a Talont lapozgasd és nézd meg, hogy onnan illik-e valamelyik lap a sorba, vagy a táblán, vagy a halomba. Vagy csak kérsz egy lapot a talonból és kattintasz egy jobb egér gombot, mert, ha van helye a halomban akkor odaugrik - akkor még keresgélni sem nagyon kell.

Az Alap passziánsz ismertetőjét érdemes újra átolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...6-születésnapi-event-2026.27328/#post-1489828
    Illetve , az eventcsevegőben -BombadilToma- írását:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...2026-event-csevegő.27326/page-27#post-1491422

Sok sikert!

Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  7. soskajoska

soskajoska Fórum-zöldfülű

8. gjozsi44

gjozsi44 Törekvő

Sziasztok, nekem a fán minden zöld, pedig nem csináltam meg .kártyákat se enged gyártani . a felhősorom se működik ID 1515654 gjozsi44 köszi

9. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    javaslok egy új belépést / frissítést.
    Jelenleg nem tapasztalunk hibát a játékban, vélhetően leszakadtál, amit okozhatott egy pillanatnyi internet kimaradás is.
    Kérlek, jelezz vissza, hogy megoldódott-e a problémád.

10. Dolphin

Szia,
    a Farmerama játék alapban számítógépre, laptopra lett tervezve, nem telefonra, tabletre.
    De tudjuk (saját tapasztalat alapján is), hogy vannak olyan telefonok, tabletek, ahol böngészőn keresztül is megy a játék.
    Tanácsot nem tudok sajnos adni, mert nekem nem ilyen típusú eszközöm van, én Androidos telefonon Chrome böngészőben játszom probléma nélkül.
    Firefoxot szokták javasolni, de kötetlen Csevegő topikban tudsz Játékostársaktól javaslatot kérni (pl. Oázis), hátha van más is, aki olyan eszközt használ, mint Te.
    Javaslom még ezt a Közleményt megnézni.
    Sok sikert!

11. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok,azt szeretném kérdezni hogy a kód amit emailben kaptam azt hogy lehet be váltani?

12. gjozsi44

gjozsi44 Törekvő

Köszi, de maradt a hiba ,felhősorom se látszik. köszi

13. Dolphin

Szia,
    a kódot csak az adott farmon lehet beváltani, ami az e-mail-ben szerepel.
    A Játékban tudod beváltani, mint a többi ajándékkódot:
    upload_2026-1-28_13-17-18.png
    Fontos, hogy ha másolod, akkor ne legyen se előtte, se mögötte felesleges szóköz.
    Sok sikert a beváltáshoz!

Khirra kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    sajnos azt nem tudom ellenőrizni, hogy mi okozza a gépeden a problémát, a megszokott dolgokat tudom javasolni:
    - számítógép és Wifi router / modem kikapcsolás és újraindítás rövid pihentetést követően
    - internetsebesség ellenőrzése
    - Ccleaneres takarítás
    - böngészőben Gyorsítótár ürítése és Cookiek (Sütik) törlése - akár naponta többször is, főleg, ha esetleg több farmon is játszol
    - másik böngésző kipróbálása, vagy kliens letöltése, ha böngészőben szoktál játszani
    - kliens törlése és újratelepítése, ha klienssel játszol
    Benézve Hozzád nem láttam semmi problémát Nálad.

15. gjozsi44

gjozsi44 Törekvő

Szió köszi, de a feleségem a saját farmjával tud játszani egy másik géppel, az enyémre felmegy és ugyan ezt tapasztalja, köszi

16. kigyo51

kigyo51 Kivételes tehetség

Szia, már bocsáss meg, ha a feleséged egy másik képpel tud játszani, csak a te gépeden tapasztalja a hibát, ez azt jelenti, hogy nem a játékban van a hiba. Az internet kapcsolat jó, viszont a te gépeden el kell végezni egy alapos takarítást. Ha a feleséged az ő gépén a te farmodon tapasztalja a hibát, akkor kérj a moderátortól egy account takarítást, amit a szerver oldalon kell elvégezni.

17. Dolphin

Szia,
    azt nem kell külön kérni, mert azt el végezzük ilyen jellegű hibajelzések esetén automatikusan.
    Ennél a Játékosnál is megtörtént.
    További jó játékot!

kigyo51 kedveli ezt.
  18. gjozsi44

gjozsi44 Törekvő

Szió, félreértettél a feleségem játéka megy mind a két gépen, csak az én játékom nem működik egyiken se.Már a malomnál se látszódik semmi nm csak az eventnél. köszi

19. Dolphin

Szia,
    továbbítottam a problémát vizsgálatra, a válaszig türelmedet kérjük.
    Megértésedet köszönöm!

20. Dolphin

Szia,
    kérlek, egy újraindítást követően nézd meg újra, reméljük, most már Nálad is helyreállt a dolog:
    upload_2026-1-28_19-37-54.png
    További jó játékot!

gjozsi44 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.