Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok

Érdekes dologra lettem figyelmes.... A frissen bekerült gazdakörik bődületes mennyiségű elf macskatündért kérnek...
    utána meg az Elfnél kisebb szinten lévőt...:music:
    Ez az eddigieket figyelembe véve.... hiba...
    Ha nem... akkor valakinél jóóóó vastagon fogott a ceruza....
    A válasz érkezéséig nem adogatok be.... tovább...

2. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Nálam a holdfényesen oni orcideából kaptam 10 db-ot az event ismertetőbem meg szellemes szellemvirág van, azt hol lehet megtalálni?

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az ismertetőben szereplő egyezik a Játékban lévő gazdakörivel, s nincs eltérés a Központtól kapott anyaghoz képest. Ilyen sorrendben, s ennyi db beadandó mind az Elf macskatündér, mind a következő szinten beadandó Ördögikusz macskusz tündérikusz.
    Nincs információnk, hogy ebben változás lenne még.
    Megértésedet köszönöm!

kigyo51, Sali~*.* és farmerSS kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    az Oni orchidea az a Teliholdas újdonságok kapcsán érkezett a Játékba a mai napon, erről itt tudsz tájékozódni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/teliholdas-világ-újdonságok-2024-október.25457/

A Játék a kriptában 2. eventhez tartozik a Szellemes szellemvirág, amely a Főfarmon termelhető.
    Eredetileg a Gombaerdő területen tudtuk volna termelni, de ebben változás lépett be még a tegnapi nap folyamán, melyet több helyen is közzétettünk, ezt nemrég szedtem össze az Eventcsevegőben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/játékok-a-kriptából-2-event-csevegő.25462/page-5#post-1405720

Sok sikert!

kigyo51, -ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nem ezzel van a problémám... hanem az állatok szintjével.... Esetleg érdemes lenne jelezni a központ felé:music:
    Mert a feladatsor a másik új tenyészállathoz hasonlatos...
    Eddig még nem volt olyan a játék történetében, hogy az ezüst állatból kellene ekkora mennyiséget a semmiért beadni:oops:
    Na jó nem semmiért aprópénzért.... 8) S ha valaki beadogatja... akkor változás esetén visszakapja majd???
    Ez utóbbi csak költői kérdés volt...

6. Dolphin

Szia,
    értem, hogy szerinted hiba, de ha jól megnézed az ajándékokat, az 5. szintnél magasabb számok vannak mind a TP-nél, mind a CSP-nél, más a láda is, vélhetően azért mert magasabb kategóriájú színes állatot kér, mint a 6. szintnél. Pl. ezüst szinten 3.800.000 TP kontra 800.000 TP.
    upload_2024-10-3_15-57-58.png
    Megértésedet köszönöm!

kigyo51, PalMa és farmerSS kedveli ezt.
  7. hmari

hmari Utánpótlás-írogató

sziasztok

Füles Karcsi feladatát, a 4 Műkertész jelvény 3 szint elkészítettem és nem kaptam meg az érte járójutalmat
    Köszi ha megnézitek
    hmari ID: 7530681

8. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok?nem tudom ültetni az új rémnövényt.nincs a vetőtáblán.most léptem be először.ID 22240340 köszönöm! kiléptem beléptem meglett!köszönöm

Utoljára szerkesztett: 3.10.24
  9. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Küldetés elfogadása óta eddig 3 db Műkertész jelvény 3. szint jelvényt készítettél, még egyet készítened kell ahhoz, hogy a küldetés teljes legyen.
    A Raktárban valóban 4 db van már belőle, de egyet korábban készítettél, mint, hogy Füles Karcsi 26. küldetését elkezdted.
    Megértésedet köszönöm, sok sikert a folytatáshoz!

PalMa kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    a Játék a kriptában 2. eventhez tartozó Szellemes szellemvirág eventnövényt a Főfarmon tudjuk termelni.
    Eredetileg a Gombaerdő területen tudtuk volna termelni, de ebben változás lépett be még a tegnapi nap folyamán, melyet több helyen is közzétettünk, ezt itt szedtem össze az Event csevegőben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/játékok-a-kriptából-2-event-csevegő.25462/page-5#post-1405720

Ellenőrzésem alapján Nálad is rendben van az eventnövény megléte, már el is ültetted a kezdő magokat - a kép Nálad készült az imént:
    upload_2024-10-3_17-14-50.png
    Sok sikert az eventhez!

PalMa kedveli ezt.
  11. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszi,az uni orhideát kerestem.ki meg beléptem és előkerült.pedig fél 5 kor tudtam csak elsőnek belépni.

12. Dolphin

Szia,
    elnézést, félreolvastam a bejegyzésed. Az Oni orchideát a Teliholdas területeken tudod ültetni, benéztem a Teliholdas kertedbe, ez is rendben megérkezett Hozzád - pirossal jelöltem a Vetőtábládon, amely jelenleg Szint alapján van sorba rendezve:
    upload_2024-10-3_17-23-45.png
    További jó játékot kívánok!

kigyo51 és PalMa kedveli ezt.
  13. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

1 kis segítség kellene... ID: 44237949
    1 rosz helyre rakott kockát nem tudok arébb tenni,se visszao_O
    sorry hogy ide irok,de..
    Nem működik a support se a segítség hivó se..:wuerg:

14. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    A tölgyön nem találom a két rúnát... segítenétek, merre, hol keressem? Köszönöm szépen.

15. Dolphin

Szia,
    ilyen kérdéssel nem is kell a Supporthoz fordulni, ebben elvileg tudunk mi is segíteni.
    A Segítségkérő topikokat a Fórum közepén találod, most át is hoztalak a Csevegőből ide, mert Te is érezted, hogy a bejegyzésedet rossz helyre írtad.
    Melyik területen tapasztalod a fenti problémádat? Kérlek pontosítsd a leírást a tapasztalt hibáról. Egy lerakott földet, fát, ólat, csak akkor tudsz átmozgatni másik helyre, ha van üres helyed.
    Az átmozgatáshoz először nyomd meg az M betűt, vagy válaszd ki a jobb oldali menüsor legalsó részén (Ásó) a 4 irányú nyilat:
    upload_2024-10-3_17-38-53.png
    Ha aktív a mozgatás funkció akkor az oldal tetején, középen látszik a 4 irányú nyilat tartalmazó ábra:
    upload_2024-10-3_17-40-9.png
    Köszönöm, ha visszajelzel, hol végezzek ellenőrzést Nálad.

DevilMókus kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    a Bölcs tölgyön elég sok rúna található, pontosan mit keresel?
    Az ellenőrzéshez minden esetben szükséges megadnod a Farm neved és a Farm ID-dat.
    A Bölcs tölgy rúnáinak ismertetőjét ezen a részen találod az Enciklopédiában:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/
    Megértésedet köszönöm!

17. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Jelzőfény a sötétben
    Sötétlő szentjánosbogár gyűjtő

Gazda: Zsuzsikan
    ID: 51687563

18. Dolphin

Szia,
    a Tenyésztési rúnák egy-egy mezőn vannak a Bölcs tölgyön, s több tétel tartozik a mezőhöz, itt lapozgatnod kell az oldalak között, előre-hátra.
    upload_2024-10-3_18-25-8.png

A Jelzőfényt a sötétben ezen a helyen éred el a Bölcs tölgyön (itt fogod találni a Pokolcica rúnát is):
    upload_2024-10-3_18-22-55.png

A Sötétlő szentjánosbogárgyűjtő rúnát ettől kicsit feljebb, a jobb oldali ágról érheted el (itt lesz a Macskatündér bűvőlő is)
    upload_2024-10-3_18-27-28.png

Sok sikert a rúnák kiváltásához!

kigyo51, Sali~*.* és Zsuzsikan kedveli ezt.
  19. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Köszönöm szépen :)

Dolphin kedveli ezt.
  20. jazmin15

jazmin15 Junior szaki

Hol tudok oni orchidea fát szerezni? Köszönöm a választ

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.