Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hdmiki

hdmiki Fórum-zöldfülű

ID: 2005044
    Köszi!

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia ZSÓFIA19!

Ez nem hiba!
    A napokban életbe lépett változtatások következménye, a kevert tápokat egyben, a keverés végekor kapod meg, illetve megszakításkor nem kapod meg az addig legyártottakat.
    Erről a linken olvashatsz bővebben ( hozzászólás vége felé a napokban életbe lépett változások ):

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...pületek-a-farmon-és-a-városban.527/#post-1904

3. ZSÓFIA19

ZSÓFIA19 Fórum-zöldfülű

óóóóóóóóó ez szörnyű,ekkora baki.....,visszafelé fejlődünk ?!
    Azért köszönöm

4. Nildia

Szia hdmiki!

A Hársfád jelenleg is ki van téve a Szédült szántódon.

5. hdmiki

hdmiki Fórum-zöldfülű

Köszike!
    Megkeresem.

6. cpt.prisel11

cpt.prisel11 Utánpótlás-írogató

Szerény kérdésem lenne!
    Valamikor, a hét közben /A pontos dátumra nem emlékszem, bocsi !/ egy olyan üzenetet olvastam, hogy a Kerekkerék akciót meghosszabbították 04.20-ig. Most pedig a hátralévő órán 6 órát mutat a kijelző. Most akkor ma jár le az akció, vagy hétfőn ??
    Köszönöm a választ előre is !
    Legyen szép napja mindenkinek !

7. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Kérlek, tájékozódj pontosan az event bejelentők hivatalos részlegében, a kerekkerék bejelentő hozzászólásában.

8. cpt.prisel11

cpt.prisel11 Utánpótlás-írogató

Elnézést kérek, de nem vagyok hü... Mikor megjelent a változtatás, pontosan felírtam a 04.20-át! /04.20.hétfő,16 óra!!!!/
    Ha közben változott az időpont, miért nem lehet egy külön sorban ,esetleg pirossal kiemelve jelezni?? Hogy lehet úgy pontosan előre tervezni, hogy össze-vissza változik egy időpont!
    Eszembe sem jutott volna, hogy újra belépjek a Kerekkerék topikba, hogy megint változtattak az időponton :(
    Köszönöm, ennyi volt a megjegyzésem.
    Szép napot mindenkinek !

_tHUNder_ kedveli ezt.
  9. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni hogy jól tudom-e hogy ha a kosztümkritikust a kincsesszigetre helyezem ki akkor BH tp-t ad. Köszi

10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Azon a napon sajnos több alkalommal is történtek változások amik érintették a kerekkerék party jegy akciót, és a Cseh nemzeti eventet is.. Köszönöm a javaslataidat is. Emellett arra kérlek, többször is ellenőrizz minden eventhez tartozó bejelentőt a jövőben is.

11. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A kosztümkritikus a bahamarama területekre kihelyezve 1025 BTP-t (azaz bahamarama tapasztalatpontot) biztosít a számodra 08:00 óránként. A tárgy elhelyezhető a bahamarama szigeten és a kincses szigeten is.

12. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszönöm a választ Szia

_tHUNder_ kedveli ezt.
  13. teddymaci77

teddymaci77 Utánpótlás-írogató

Szép reggelt :) Nem azért a két forintért de ha az emlékezetem nem csal lassan 1 éve már hogy nem jött FACSEMETE gőzös. Ez azért van mert nem akarják a kedves játéktervezők hogy szupertrágyafához jussanak a kedves és hűséges játékosok hanem minden event elött vásárolni kelljen farmaranyat meg szupertrágyát nehogy csődbe menjen a farmerama??? Ez már kicsit azért ...... sok nem?? Van nagyon sok ember szerintem aki nem tartozik a felső tízezerhez és örülne ha lehetne szupertrágyafája . Ha tévedtem akkor szives elnézést kérek de nagyon sok embertől hallottam már ugyanezt a panaszt - nem tudom szóvá lett-e téve . Kellemes hétvégét mindenkinek.

14. B.Marcika2000

B.Marcika2000 Fórum-zöldfülű

azt szeretném kérdezni hogy hol kérhetnék magamnak mentort

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A fejlesztésért felelős személyek igyekeznek egy megfelelő egyensúlyt fenntartani a nagyon kedvelt eventek megrendezését illetően, de mindenkinek nem lehet mindig a kedvére tenni, és esetenként felléphetnek egyéb tényezők is, amik megakadályozhatják azok elindítását. :) Hasonlóan van ez az ajándék és kereskedelem eventtel, az állati gőzössel vagy a Te esetedben a csemete gőzössel, hiszen Te jelenleg ezt várod már nagyon, hogy remek "óriás fákat szerezhess".

Biztosíthatlak azonban arról, hogy nem csak a csemete gőzössel kapcsolatban, hanem a többi nagyon közkedvelt és egyre gyakrabban hiányolt eventtel kapcsolatban is mindig tájékoztatjuk az illetékeseket arról, hogy nagyon várják már a játékosok ezek megrendezését.

Amennyiben várható lesz ezen eventek közül bármelyik is, azt az event bejelentő részlegen polvashatod majd, előzetes pletykát pedig esetleg láthatsz majd Jónás részlegén. :)

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

17. teddymaci77

teddymaci77 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen az információt.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  18. aranybarika

aranybarika Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szeretném kérdezni az e-mail cím megerősítésére miért nem kapom meg az e-mailt, már többször is elküldtem de még a mai napig sem kaptam meg az e-mailt azért ők sem olyan lassúak. köszönöm

19. Nildia

Szia aranybarika!

Az email a regisztrációkor megadott email címedre megy.
    Annak a mail fióknak minden mappáját, a spamaket is ellenőrizned kell!

20. katuska47

katuska47 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Szeretnék többet tudni a trágyadombról,vagy hogyan csináljam, hogy sok trágyát tudjak felhalmozni, ha a piacon meg veszem és utána amit én termelek az 300 felett elveszik? Köszi a választ

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.