Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mami531953

mami531953 Haladó

Dolphin koszonom szepen a valaszod,de nem tudom hogyan nyissam ki.

2. -Szemecske-

-Szemecske- Aktív író

Nagyon szépen köszönöm! -Szemecske-

Enike** kedveli ezt.
  3. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Kedves Admin!

Nem találom melyik teremben maradt lejátszatlan minijátékom. Elvileg minden ládát és drágakövet megszereztem. Két napja bolyongok a kazamatákban.
    narancsvirág72 a farmnevem
    Gazda: narancsvirag72 ID: 21072809
    Köszönöm előre is a segítséget!

4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ezt a két termet kell még teljesítened és kész leszel ( kékkel keretezve) . Ott vagy a lilával jelölt teremben.
    upload_2024-10-29_22-26-18.png

Sok sikert!

Swartsch és narancsvirag72 kedveli ezt.
  5. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Kedves Luminary!
    Hálásan köszönöm a segítséget! Korán reggel be is tudtam fejezni az eventet. Most nyugodtan megyek dolgozni:) :DKöszönöm szépen!!!:)

Luminary és Swartsch kedveli ezt.
  6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    el kell sétálnod a megjelölt termekbe, s ott a zárt ládához kell navigálnod Helgridet. Ezt a két Kincses ládát is ugyanúgy kell kinyitni, mint az eddig 53-t.
    Az egyik teremben már jártál is, mert a tegnapi ellenőrzéskor még feljebb voltál. Most lent vagy a jobb alsó sarokban, onnan a piros nyíl irányában kell haladnod, hogy eljuss az 1-essel megjelölt terembe, ahol az egyik láda van:
    upload_2024-10-30_6-55-24.png

Ebben a teremben a bal felső sarokban van a zárt láda:
    upload_2024-10-30_6-57-32.png

Ha ezt átvetted, akkor a másik terembe kell folytatni utadat, ezt 2-essel jelöltem a térképen.

Ehhez át kell sétálnod a láda alatt található ajtón, ekkor vissza jutsz a kezdő terembe:
    upload_2024-10-30_7-1-43.png

Itt igénybe tudod venni a Portál segítségét, tudsz teleportálni, hogy kevesebbet kelljen sétálni. Navigáld Helgridet a rózsaszín pontra, s át fogsz jutni abba a terembe, amit a rózsaszín nyíllal jelöltem.
    upload_2024-10-30_7-3-56.png

Onnan majd lefelé kell haladnod, hogy eljuss a Neked szükséges terembe, ahol a másik ládát megtalálod:
    A bal alsó sarokban vár Rád:
    upload_2024-10-30_7-6-19.png

Sok sikert a begyűjtésekhez!

Luminary és Swartsch kedveli ezt.
  7. mami531953

mami531953 Haladó

Koszonom nagyon a valaszod,probalkoztam,lepkerdtem de sehogy nem ertem,1ladat valahogy sikerult megtalalnom,de tovabb sehogyan sem megy.Megoldhatod?Kerlek.ID2253739mami531953.Nagyon koszonom.

8. Dolphin

Szia,
    a távolabbi teremből már begyűjtötted, a másikat is ügyesen megoldod. Voltál is abban a teremben az előbbi utad során:

Szóval, ahol most vagy, gyere ki balra az ajtón:
    upload_2024-10-30_8-52-18.png

A következő teremben a fenti kijáratot használd:
    upload_2024-10-30_8-53-38.png

és már meg is érkeztél a terembe, ahol a láda várakozik:
    upload_2024-10-30_8-54-50.png

Ha így sem boldogulsz, jelezz vissza.
    Sok sikert!

Swartsch, aida2330 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. -.-Gina-.-

-.-Gina-.- Utánpótlás-írogató

A problémám a minijátéknál a következő: Hiába lövöm a lufikat a beérett növény egy idő után eltűnik és kezdődik az érés újra, így soha nem lesz vége, mert nem lesz beérve az összes növény.
    Ki-be léptem töröltem a gyorsítótárat nincs változás.
    Köszönöm ha ránéztek.

10. ginacica

ginacica Junior szaki

Sziasztok! Lila csiliszósz azt hol tudom beszerezni? Előre is köszönöm!

11. Luminary

Szia!

A válasz az event ismertetőjében rejlik.
    4 fázisban kell meglocsolnod a növényt - ( pl. 2 kis vödör, 1 nagy , illetve 2 nagy vödör, vagy 4 kis vödör víz kell egy területre.) , akkor virágzik ki. De, ha közben a bogaras vödröt is szétlövöd a virágágyás felett, akkor mindig levon egy fázist, így újra meg kell locsolnod. Vannak a pályán olyan terep elemek, ahol érdemes a bogaras vödröket szétlőni.
    Én pl. csináltam úgy is, hogy az utolsó sorra engedtem a bogaras vödröket és utána, ha jöttek a vizesek akkor már lőni sem kellett, mert kivirágzott. Ezt akkor érdemes, ha hullámokban sok bogaras vödör érkezik és utána jönnek a vizes vödrök.
    Ezt a részt nézd át kérlek, az event ismertetőben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája.25535/#post-1408276
    Sok sikert a folytatáshoz!

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  12. Luminary

Szia!

Kicsit korábban került fel a vetőtáblára a holnapi event hozzávalója. Elnézést a kellemetlenségért, a javításig türelmedet kérjük.
    Köszönöm.

13. ginacica

ginacica Junior szaki

köszönöm szépen!

Luminary kedveli ezt.
  14. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Segítséget kérek: Hiányzik a felhő és nem találom - úgy tudtam a 24 kockába van, de nincs! zsofigi ID 1271080

15. Dolphin

Szia,
    kérlek, ellenőrizd a megadott adatot, mert ezzel az ID és név párossal nem találtam farmot.
    Ha megküldöd az adatot, szívesen benézek Hozzád.
    Amúgy jól tudod, a 24-es teremben 2 láda van, az egyikben van a Rubin, a másikban a felhősor.

16. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Elnézést kérek a rossz ID számért HELYES zsofigi 12718080
    Köszönöm a segítséget! Üdv

Óh, ismét megnéztem és sajnos nem nyitottam ki a felhőt!!! Köszönöm a segítséget!!! Minden jót kívánok!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.10.24
    aida2330 kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    köszönjük a visszajelzést, örülök, h megvan a felhőd.
    További jó játékot!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. macskafarm

macskafarm Junior szaki

Sziasztok ! Megnézné valaki miért nem tudok tovább lépni az 1 szintről ? Nem világít se a kék se a zöld portál 77 x végig mentem a térkép útmutatóján is és semmi !19 kulcsom van !
    macskafarm id 107 730 975 ! Köszönöm.

19. Dolphin

Szia,
    kérlek ellenőrizd a megadott azonosítókat, mert a macskafarm névvel és a megadott ID-val nem találok farmot.
    A kék és zöld portál a 21-es teremben csak akkor fog kivilágítani, ha eljutsz azon termekbe, ahol a "párjuk" van.
    Itt írtam egy összefoglalót segítségképpen, érdemes ezt is átolvasni, hátha segít a továbbhaladásodban:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája-eventcsevegő.25531/page-25#post-1409559
    De ha javítod az adatodat, akkor szívesen be is nézek Hozzád, s adok javaslatot a folytatásra.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  20. macskafarm

macskafarm Junior szaki

macskafarm ID: 10730975 bocsi elnéztem egy 7 többet írtam.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.