Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönöm az adat javítását, így már be tudtam nézni Hozzád. A termek látogatásának az elején jársz, de van még szűk 23,5 órád.

Jelenleg a kezdőteremben vagy, ezt látod a Kazamatatérképen Te is, ez a lilával színezett terem.

upload_2024-10-30_22-36-33.png

Javasolt haladás:
    - először a kék nyilakat követve menj el az 1-es számmal jelölt terembe, itt sajnos a jobb alsó sarokban lévő ládát nem nyitottad ki, pedig abban van a Zafír, amire szükséged van a továbbhaladáshoz. Ha már ott jársz, akkor abba a jobbra nyíló terembe is nézz be, amit egy világoskék kis körrel jelöltem
    Ebben a ládában van a Zafír
    upload_2024-10-30_22-32-39.png

- ha a Zafírt megszerezted, akkor ki tudod nyitni a 2-es számmal jelölt ajtót és át tudsz jutni a következő terembe. Innen a zöld nyilakat követve, juss el a 3-as számmal jelölt terembe
    Javaslom, hogy a termekből csak akkor lépj tovább, ha a ládákat mind kinyitottad. A Kazamata térképen mindig ellenőrizni tudod, hogy éppen hol vagy, abban a teremben hány láda található

- a 3-as teremben az egyik ládában van a Jáde, amire szükséged van a 4-es számmal jelölt ajtó nyitásához.

- utána a bordó nyilakat követve haladj az 5-s számmal jelölt teremhez, itt van az egyik ládában a felhősor, a másikban pedig a Rubin, ami a 6-os számmal jelölt ajtó nyitásához kell - ennek segítségével tudod felfedezni a jobb alsó sarokban található termeket.

Természetesen a többi nem nyilazott termet is érdemes felkeresni, ha elegendő Malomterméked lesz az ajtók nyitásához, én most csak a fő útvonalra tettem javaslatot.
    Érdemes esetleg jegyzetelni is, hogy hol jártál már, melyik terem van készen.
    Sok sikert a folytatáshoz!

Farm_Tadity_ és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Szia!A 26 szintre léptem agyopáron mi az amit kaptam??

3. Dolphin

kigyo51, -ágianyu33- és marcsi5556 kedveli ezt.
  4. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Dolphin kedveli ezt.
  5. mami531953

mami531953 Haladó

Draga Dolphin!!Nagyon szepen megkoszonom a vegtelen turelmedet amit irantam is tanusitottal!!!Sikerult megoldanom utmutatasod alapjan.Megegyszer koszonom es tovabbi ilyen turelmet kivanok Neked.Szep napot.

aida2330, -ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    örülök, hogy sikerült átvenned a ládából a jutalmat, és így az event végére érned. :)
    További jó játékot kívánok Neked!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. gyöngyborsó

gyöngyborsó Junior szaki

Elkezdtem a kazamatámban a játékot, de elakadtam zafirt kér, lőni nem tudok

8. Dolphin

Szia,
    ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, ezek nélkül csak általános válasszal szolgálhatok.
    A Zafírt a 18-as számú teremben találod, az ismertető tartalmaz egy táblázatot melyik teremben mit tudunk a ládákból megszerezni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája.25535/#post-1408278
    Itt találsz egy összefoglalót részemről az event csevegőben, egy javasolt haladási tervvel:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája-eventcsevegő.25531/page-25#post-1409559
    De több Játékos társ is hozott megoldási javaslatokat.
    Ha pótlod az adataidat, be tudok nézni Hozzád.

9. Marika5353

Marika5353 Fórum-zöldfülű

Segítséget szeretnék kérni elakadtam a játékban nem tudok tovább menni 3 mini játék 5 kincses láda kellene. A térképen nem igazodok el, 70 éves vagyok nekem ez túl bonyolult ID 2544412 Marika5353 van egy hiba kódom RESULT..CODE..HUNG a segítséget előre is köszönöm

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  10. gyöngyborsó

gyöngyborsó Junior szaki

Szia! farmnevem: gyöngyborsó ID 40141954 Köszönöm a segítséget

11. Dolphin

Szia,
    kérlek, ellenőrizd a megadott adatokat, mert ezzel az ID-val és Marika5353 névvel nem találok farmot, így nem tudok benézni Hozzád.
    Ez a hiba kód hol jelentkezik? Hol találkozol vele?
    Várom a javított adatot, hogy segíteni tudjak.

12. Marika5353

Marika5353 Fórum-zöldfülű

bocsánat egy szám kimaradt Marika5353 ID.25744412 álladóan kiakar lépni a játékból és akkor dobja fel a kódot hogy frissítés

13. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adat pótlását, így már be tudok kukkantani Hozzád.
    A malomtermékeid megvannak, most már csak végig kell járnod a termeket, ott lejátszani a Mini-játékot és begyűjteni a Kincses ládák tartalmát.
    Az induló teremben tartózkodsz, a teremben a jobb oldali ajtót majd később fogod tudni kinyitni, ahhoz a Rubin kell, amit majd a 24-es teremben fogsz tudni megszerezni.
    Ebből a teremből a terem tetején középen található ajtón tudsz kimenni, s máris újabb Mini-játékokat tudsz játszani:
    upload_2024-10-31_10-37-37.png

Egy megoldási javaslatot lerajzoltam itt Neked, ezt a térképet minden teremben meg tudod nyitni - bal oldalon alul a Kazamata térképre kattintva. Te mindig abban a teremben tartózkodsz, ami lilával van jelölve.

upload_2024-10-31_10-44-1.png

Javaslom, hogy egy teremből csak akkor gyere ki, ha minden Kincses ládát kinyitottál, a térképen mindig látod, hogy hány ládát tudsz abban a teremben kinyitni (fenti ábrán bordó körökkel jelöltem). Az ajtók a teremben fent és lent, illetve jobb és bal oldalon lehetnek, mindig középen. Néha beleolvad a környezetbe, de azért megtalálhatóak.

Útvonal javaslat, a fontos termekkel:
    - először a piros nyilak mentén kell haladnod, két teremben a felső ajtót használva, aztán jobbra kell folytatnod az utat, ott két terembe tudsz még továbbmenni. Fontos, hogy az 1-es számmal jelölt teremben átvedd a ládából a zafírt, mert ezzel fogod tudni nyitni a 2-es számmal jelölt ajtót, amivel átjutsz a következő terembe.
    - Innen a sötétkék nyilakkal jelölt úton jutsz el a 3-as számmal jelölt teremben, itt fogod tudni átvenni a Jáde követ, ami nyitja a 4-es számmal jelölt ajtót, hogy lefelé tud majd folytatni utadat.
    - innen a bordó útvonalat követve eljutsz az 5. számmal jelölt terembe, itt fogod tudni megszerezni a felhőt és a Rubint, amivel a kezdő teremben azt a jobb oldali ajtót nyitni tudod (6-os számmal jelöltem).
    - a világos kék nyilakkal jelzett útvonalakkal tudod megszerezni a többi ládából az ajándékokat, ezeket is érdemes begyűjteni, hisz az ajtók nyitásához a kulcsaid megvannak
    upload_2024-10-31_10-43-1.png

Remélem ezen segédlettel fogsz tudni haladni a termekben.
    Mindig nyisd meg a térképet, amikor beérsz egy új terembe, így nyomon tudod követni a haladásod. Ha gondolod, jegyzetelhetsz is, hogy merre jártál.
    Sok sikert!

14. Dolphin

Szia,
    köszönöm a javított adatot, így már be tudtam nézni Hozzád.
    Ellenőrzésem alapján a térkép jobb felső sarkában lévő három teremben nem vetted át még a ládák jutalmait, itt kell még Mini-játékot játszanod is. Jelenleg a kezdő teremben vagy (lilával jelzi a térkép), innen sétálj felfelé, majd fordulj jobbra, a piros nyilakkal egy javasolt útvonalat rajzoltam be:
    upload_2024-10-31_11-12-12.png

Sok sikert a befejezéshez!

A hibaüzenethez kapcsolódóan a kérdésem, hogy kliensben vagy böngészőben játszol? Be tudod másolni a teljes hibaüzenetet amit kapsz?
    Köszönöm!

kigyo51, Farm_Tadity_ és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Haloweeni ajánlatok: Megvettem mindhárom lehetőséget, a Tökparadicsom felhősor azonban nem működik. Megnéznétek? Előre is köszönöm!!!
    Julcsi-néni ID: 1936691

16. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Azért nem működik második felhőd, mert az A és B csomagok közül nem a felhős csomagot választottad.

Bónuszcsomag 3A1x Tökparadicsom felhősor--
    Bónuszcsomag 3B1x "Piccolo" titokzatos láda
    +
    1x Állatos játékok ládája
    1x Gyepek ura (+)1x Party pörgetés

Sajnálom, csak az egyik felhőt sikerült megszerezned.
    A halloween vásár részletes ismertetőjét itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ijesztő-halloweeni-ajánlatok-2024-október-31.25567/

További jó játékot!

17. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Luminary kedveli ezt.
  18. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ez nem a játék hibája, kérlek nézesd meg az egeredet, vagy cserélj benne elemet, amennyiben elemes.
    Köszönöm, ha így teszel.

19. ambrusne

ambrusne Fórum nagymestere

Segítség, nincs paprika!
    Nem tudok keverni a malomba se ZÖLD, se sárga és lila csiliszószt!
    Köszönöm!!!!

20. guzmoka5

guzmoka5 Járnitanuló

Köszönöm szépen!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.