Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

3. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Eddig nem használtam a Paradicsomi koszorút, és ma reggel azt tapasztaltam, hogy nem teljesíti a "kötelezettségét". Lehet erről valamit tudni?

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Én rendszeresen használom mind a négyféle kategória termésnövelőjét, és rendben működnek. 1x1-es földön virágok esetén 4 helyett 5 termést arathatsz, ha ez van a rekeszben a csatni helyett. Miért gondolod, hogy nem működik?

-ágianyu33- és Luca_511 kedveli ezt.
  5. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Ma reggel betettem rekeszbe, a bahán arattam volna vele virágot, és meglepetésemre 2 db termést mutatott. Majd a főfarmon újra megismételtem, és ugyan az történt.

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ellenőrizd, hogy
    a) tényleg virágot arattál-e, és
    b) tényleg a paradicsomi koszorút tetted-e a rekeszbe, nem valami hasonló nevű vagy grafikájú terméket.
    KépNévHatásBónusz mértékeHatóidőMesterségRekesz
    [​IMG]Paradicsomi koszorúTermésbónusz virágokra+318:00Virágkötő 5. szintGyémánt

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Aranyos vagy, köszönöm. Megmosolyogtattál. :)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Farm név és Farm ID nélkül nem tudunk segíteni, nem tudjuk ellenőrizni, hogy milyen terméket aktiváltál.
    Azt, hogy mi volt a földedben korábban, nem tudjuk ellenőrizni, csak aktuális vetéseket látunk.
    Ha fennáll még a problémád, kérlek, add meg az azonosító adatokat.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és Luca_511 kedveli ezt.
  9. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

A napokban mégegyszer megnézem, és ha még mindig így lesz, akkor jelentkezem, köszönöm. :)

Dolphin kedveli ezt.
  10. annmare

annmare Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Valentin napi M-es csomagot vásároltam, a pénzt levonta de sehol semmi!Többször ki-be léptem a játékból, töröltem a sütiket is.
    Ránézne valaki? Hálás köszönettel!
    Gazda: annmare ID: 2000806

11. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Kedves Moderátor!
    Sajnos többszöri ki- és belépés után sem engedi a csápot learatni. Megnéznétek mi lehet a baj?
    Gazda: vje0315
    ID: 38154239
    Köszönöm szépen.

Időközben megoldódott a problémám.

Utoljára szerkesztett: 13.2.25
    Enike** és Galadriel kedveli ezt.
  12. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem szerint 2025-02-13 14:11:09-kor vásároltad meg a Valentin napi kosár M-et.

A kép nálad készült:

upload_2025-2-13_14-46-45.png

Swartsch kedveli ezt.
  13. Kalamajka

Kalamajka Fórum-zöldfülű

Kedves Moderátor!

Többszöri ki-és belépés után sem tudom a csápot learatni. Mi lehet a gond? 4 farmom van egyiken sem jó.
    Azt hiszem innentől nem eventezek. :(

tündéranna kedveli ezt.
  14. annmare

annmare Utánpótlás-írogató

14:30 után léptem ki a játékból akkor még sehol nem találtam! Úgy látszik ez egy örök talány marad...
    Az a lényeg, hogy előkerült!
    Hálásan köszönöm!

15. tündéranna

tündéranna Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom aratni a csápokat. tündéranna 18145540

16. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Az event csevegőjében már írták a megoldást a Játékostársak. Pl itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/valentin-nap-2025-event-csevegő.25992/page-3#post-1435733

A beállításoknál kell az egérkurzoros mutatást KI állásba kapcsolni. Ne felejtsetek el utána alul a mentés gomra kattintani!
    upload_2025-2-13_16-8-20.png

Sok sikert!

Galadriel, Swartsch és -keti-51 kedveli ezt.
  17. Tomi20042004

Tomi20042004 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Eltúnt egyszomszédom, ami nem tragédia, viszont a postán még ott van és törölni sem tudom, mert szürke marad ha kipipálom...tudna segíteni egy jószívű modi? Gazda: Tomi20042004 ID: 39679269

Köszönöm előre is

18. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Mivel korábban írtunk róla, hogy a barát törlése funkció nem működik megfelelően, így nem szívesen törölnénk nálad senkit a barátlistáról. (nem is tudom, hogy kit kellene)
    Magad próbálkozhatsz, hogy a törlendő barát nevét kijelölve többször kattintasz rá a jelölőnégyzetben a pipára. De, csak arra, akit törölni szeretnél. Amikor aktív a törlés gomb nem lesz bent a pipa a jelölőnégyzetben-szürke- de ilyenkor nekem sikerül a kiválasztott barát törlése.
    Ha, elfér a többi között, akkor ne kísérletezz vele, várd meg, amíg javításra kerül a törlési funkció.
    Sok sikert!

Tomi20042004, Othep és Swartsch kedveli ezt.
  19. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Bár már írhattam volna korábban, de gondoltam majd csak megoldódik a problémám. Nem rég láttam meg, hogy Valentin-nap event van, mivel nem voltam gépközelben.
    Szerettem volna learatni a polip csápját. Ha rátartom az egeret, azaz a kurzort, egy zöld csík jelenik meg és hiába kattingatok akár merre egyáltalán nem tudom learatni. Így még soha nem jártam.
    Ugyan ezen a gépen 2 farmon is csinálom még az eventet, ott semmi probléma nem adódott. Csáp azokon learatva.
    Előre is köszönöm a segítséget.
    Gazda: kincsembogaram67
    ID: 49430510

Utoljára szerkesztett: 14.2.25
    jozef38 kedveli ezt.
  20. jozef38

jozef38 Utánpótlás-írogató

Sziaszok.Ugyan ezzel a problémával szembesültem.ezidáig én sem tudtam learatni a csápot.Zöld csík de hiába való küzdelem,nem tudom learatni.Szeretném ha megoldás lenne a problémára mert ez igen nagy probléma számomra is.Köszönöm.
    Gazda név:jozef38
    ID:57474027

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.