Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumszaki

ID: 32574067

Szia ismét! Polipot nem tudok tenyészteni.

ID: 32574067

Csáp 1 szint ez ugrik fel folyton ahelyett, hogy felugrana az aratás lehetőssége.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.2.25
  2. gréta201105

gréta201105 Fórummogul

szia szeretném megtudni a mangólassi minek a terméke pajtámban van 1 db

3. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    Farm név és Farm ID nélkül nem tudok benézni Hozzád.
    Amire gyanakodni tudok, nem fejlesztetted a polipcsápokat maxra, vagy nem arattál elegendő alkalommal.
    Az 1. szintű és 2. szintű csáp 1 pontot adott, a 3-as szintű adott 2 pontot és a 4-es szintű adott 3 pontot aratásonként.
    4 óránként lehetett aratni, illetve Díszes tollal 3 órára lehetett csökkenteni az érési időt.
    Ha pótlod az azonosító adatokat, akkor be tudok nézni Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    erre a kérdésre az Enciklopédiában találjuk meg a választ könnyen, az Állatok, termények, ólak fejezetben. A #2-es bekezdésben az Állatok vannak névsorban felsorolva, a #3-as bekezdésben pedig a Termények. A nevükre kattintva a részletes adatlapra jutunk.
    A Mangólassimixer a Vörös panda terményes ólja, ez adja a Mangólassit, itt tudsz olvasni róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Állatok-termények-és-ólak-a-játékban.16260/page-4#post-860884
    Műhelyben megépíthető, ha a Vörös panda szobra már kiváltásra került a Maja majmok szentélyében.
    A termék piacképes.

Swartsch, Sali~*.* és genka53 kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    elegendő egy bejegyzést írnod akkor is, ha több problémád van. Ne írj a jövőben egymás alá több bejegyzést, Szerkesztéssel tudod módosítani, most összevontam őket.
    A Polip tenyésztéshez ki kell váltani a Maja majmok szentélyében a Polip tenyésztés szobrát, erről itt találsz információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/poliptenyésztés.26016/
    Egy csápot learattam Nálad, nem tapasztaltam problémát:
    upload_2025-2-19_19-38-28.png

A következőt is le tudnám aratni gond nélkül:
    upload_2025-2-19_19-39-14.png
    Amire gyanakodni tudok, hogy túl nagy méretre an nagyítva a képernyőd, s ezért nem jelenik meg az arató ikon Nálad. Vegyél vissza a méretből, és próbáld meg úgy az aratást.
    megértésedet köszönöm!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. Vályog

Vályog Járnitanuló

köszi sajna nem találom az ID számom

honnan tudom meg leirtam de nem talalom

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.2.25
  7. Sylja

Sylja Fórum félistene

Swartsch és genka53 kedveli ezt.
  8. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumszaki

Tegnap mindet letudtam aratni gond nélkül. Nincs nagy méreten a képernyőm. Időnként megjelenik.

Bocs a be jegyzés miat, tudod hogy van ez mindig utánna jut eszedbe valam.

Köszi a segítséget. Andi

megértésedet köszönöm!

9. vályog60

vályog60 Járnitanuló

Sylja kedveli ezt.
  10. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Még 3 csápot fogsz tudni aratni az event vége előtt, kb 9 perc múlva beérednek.
    Kikapcsoltam nálad az egérkurzoros rámutatást, majd kapcsold vissza, ha vége az eventnek. Több helyen jeleztük, hogy problémás lehet, ha be van kapcsolva.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/beállítások-módosítása-szükséges-valentin-nap-2025.25999/

Sajnálom, ha ez az event nem úgy sikerült, ahogy szeretted volna.:(

Swartsch kedveli ezt.
  11. Nem értem a felhősort miért nem kaptam meg? Teljesítve a polip csáp teljesen. Egy farmon ugyan így megadta, három farmon pedig nem. Valamit én nem csináltam jól? Nem lehet tovább fejleszteni a csápokat már, azaz díszíteni.
    Gazda: kincsembogaram67
    ID: 4943510
    Előre is köszönöm a választ.

12. TOPI41

TOPI41 Rutinos

Kérlek segíts nem tudom hogy hol lehet Tinta hal tintát szerezni Köszi a válaszodat

13. Luminary

Szia!

Még 1 pontot kellett volna gyűjtened a felhőhöz:
    upload_2025-2-19_21-50-56.png

Sajnálom, hogy nem érted el. Legközelebb reméljük jobban sikerül.

Swartsch és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  14. Luminary

Szia!

A Tintamanufaktúrát neked kell megépíteni a Műhelyben, a megadott alapanyagokból. Ez a polip terményes ólja.
    A linkre kattintva olvashatod el újra az ismertető ide vonatkozó részét:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/poliptenyésztés.26016/
    upload_2025-2-19_21-58-43.png

Sok sikert!

kigyo51, Swartsch és kincsembogaram67 kedveli ezt.
  15. Hálás szívvel köszönöm a gyors választ. Se baj. Jó kis event volt. Én hibáztam, ugyan is később is tudtam elkezdeni az eventet. Igen, látom már a pontokat. Jó volt, izgalmas, tetszett. Nem mindig a győzelem a fontos. S lám, mi is hibázunk gazdák, játékosok. Azaz ezt kizárólag magamra értettem. További jó játékot, munkát, egészséget kívánok Luminary modi és mindenkinek a háttérben.

Luminary kedveli ezt.
  16. TOPI41

TOPI41 Rutinos

Luminary kedveli ezt.
  17. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Sziasztok szeretnék érdeklődni hogy valami oknál fogva eltünnek a szomszédok , ez miért van ?

18. Luminary

Szia!

Ha, ez most új észrevétel nálad, akkor kérlek, hogy hozz Farmnevet és farm ID-t, hogy továbbítani tudjuk a központnak.
    Ha, a korábbi hiba az oka, akkor lentebb olvashatod a miértjét
    .

Január végén volt egy központi hiba, aminek sajnos az lett az eredménye, hogy elvesztettünk aktív szomszédokat is. Itt olvashatod róla a hivatalos közleményeket:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hiba-az-aktivitási-hőmérő-rendszernél.25943/
    Magunknak kell újra meghívni a törlődött aktív szomszédokat. Mint ismeretes, az aktivitási pontok csak akkor gyűlnek, ha tényleges munka folyik a farmon. Ha, csak az ajándékok elküldése erejéig lép be valaki a farmra, akkor egy idő után 0 aktivitási pontja lesz és - amennyiben szomszédunk - törlődni fog.

Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

Swartsch, Dolphin és Sylja kedveli ezt.
  19. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumszaki

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!

Luminary kedveli ezt.
  20. piros53

piros53 Fórumprofi

Jó reggelt
    Ma reggel minden területnél nem jeleniti meg a TP de területváltás után jóváírodott
    A többi hiba ki lesz javítva valamikor?????????
    PL::Nagyon régóta van a mesterségek völgyénél hogy ha vizet kell --venni mert nem indul a termelés és kiíródik hogy nincs vizem--úgy látszik hogy üres a tartály,megveszem, telinek látszik a tartály de még mindig nem indul a folyamat mert kiíródik hogy nincs vizem.Terület váltás után ures a tartály vásárolok vissza a mesterségekhez és indul a folyamat
    Ez pedig mostanában született hogy a szöveg buborék olykor olykor leragad csak egér mozgatásra-kicsi ide oda- mozdul el de vissza ugrik oda ahol volt Nagyobb húzásnál már működik jól.
    Köszönöm hogy foglalkozol vele.További jó munkát.

rjolka kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.